Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny
Karcia - kurde...oby się udało wszystko posklejać.
Jagoda - oczywiście, że będziesz w ciąży. Z tego co pamiętam - chodzi mi o nasze przypadkowe spotkanie w Art to jesteś chudzina, zatem metabolizm po ciąży wcale u ciebie nie szwankuje.
Ana - a to miałaś chwilową miłość - lodówkę :-)A jak z tym swoim rumieniem - jest ok?
A wiecie może od której godziny pobierają krew w Art?
ana1122 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIstnieje jeszcze jedno wyjście - neutralne dodatki i po dylemacieMakumba wrote:Najpierw to ja muszę poznać płeć. Nazwać w głowie.
Remontu zrobić nie moge, bo mam upatrzone meble proste dla Gałgana i z ozdobami dla małej Gałganiary.
.
Eve - ja bym na dr W w szpitalu za bardzo nie liczyła... znam to z własnego doświadczenia. -
nick nieaktualny
-
szybciej by odpisał dr Peve87 wrote:Nie oddzwonił i nieodpisał. Chyba przestanę go lubić
a tak szczerze to spokojniejsza bym była wiedząc co z tym CC. Dobrze,że mam jeszcze ta wizytę 13go. Notabene, śniło mi się dzisiaj że leżałam w wojewódzkim i dr W jak mnie zobaczył to mnie wygonił,że za wczesnie i co ja tu robię wogole
Także podświadomość już działa, aż się boję co będzie za 2tyg. A czuję się dobrze tylko trochę ciężko
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
Ale ja zobaczyłam taki jeden słodki, dziewczęcy komplecik...Ena wrote:Istnieje jeszcze jedno wyjście - neutralne dodatki i po dylemacie
.
Eve - ja bym na dr W w szpitalu za bardzo nie liczyła... znam to z własnego doświadczenia.
ana1122, Asia08 lubią tę wiadomość

-
Tak się domyślałam od poczatku, stad to zaskoczenie jak kazał tego sms wyslac to w kalendarz zajrzy i wpisze. No nic, z nim czy bez niego i tak urodzę. Tylko Maz sie bardziej wkurza takie rzucaniem slow i stresuje mnie,żeby Małej sie nic nie zadziało przez to ułożenie jak w razie CC sie przesunie na pózniej.Ena wrote:Eve - ja bym na dr W w szpitalu za bardzo nie liczyła... znam to z własnego doświadczenia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2017, 23:01
-
Wyślę jeszcze w tyg przypominajkę z raz i tyle. Nie będę przecież wisiała mu po 8 godzin dziennie na telefonie,żeby się dodzwonićMakumba wrote:Haha! Małgoś!
Eve napisz jeszcze raz, może mu umknęło.
ana1122 lubi tę wiadomość
-
Właśnie. Tylko przeczytalam i już mnie zaczęło piec:-)Makumba wrote:Ena nie przypominaj jej lepiej o tym rumieniu, bo do szpitala poleci

Przecież mąż musiał robić porządek
Makumba, TERA83 lubią tę wiadomość
-
Psychika to tak mi odpoczela że teraz wiem co to znaczy życie bez stresu:-)Makumba wrote:Ana a jak Ci bez pracy? Bo mi cudownie
przewspaniale 
Makumba, Asia08, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Ostatnio jakby trochę spokojniejsza była, w sumie od wczoraj. Tylko jak się już wypnie to tak,że oddechu nie mogę złapać porządnegoMakumba wrote:Eve a jak tam dzieciaczek w Tobie? Dokazuje?

Ja wlasnie zdałam sobie sprawę,że dzisiaj mija pół roku odkąd siedzę w domu. Zapomniałam już jak to jest chodzić do pracy i nie chce sobie przypominać
Makumba, Asia08 lubią tę wiadomość
-
Ło matko! Karcia, niezły kwas
Trzymam kciuki, żeby się wszystko jednak poukładało.
Dziewczyny, co Wy jecie, że nie przybieracie? Ja mam do przodu ponad 8 kilo. A to i tak przystopowało teraz w drugim trymestrze, bo bałam się, że będzie już ponad dycha. Chewbacca rośnie i fika (zwłaszcza po jedzeniu i jak leżę). Dobrze, że wiosna idzie, bo mi się zimowa kurta już ledwo dopina. I tak będę musiała sobie coś kupić, bo i wiosenna długo nie pociągnie
Ostatnio mamy wesoło, bo siostra męża zmienia pracę i trochę u nas pomieszkuje...z kotką, więc codziennie jakieś atrakcje. Już się prawie dotarły z moją sierścią, nawet razem się bawią i moja już prawie nie warczy, choć młoda czasem jeszcze dostaje łapą w łepetynę
Makumba, Karcia lubią tę wiadomość
19.03.2016 - I iui
, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui 
06 - 11.10.2016 - I IVF