Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny
Karcia - kurde...oby się udało wszystko posklejać.
Jagoda - oczywiście, że będziesz w ciąży. Z tego co pamiętam - chodzi mi o nasze przypadkowe spotkanie w Art to jesteś chudzina, zatem metabolizm po ciąży wcale u ciebie nie szwankuje.
Ana - a to miałaś chwilową miłość - lodówkę :-)A jak z tym swoim rumieniem - jest ok?
A wiecie może od której godziny pobierają krew w Art?ana1122 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMakumba wrote:Najpierw to ja muszę poznać płeć. Nazwać w głowie.
Remontu zrobić nie moge, bo mam upatrzone meble proste dla Gałgana i z ozdobami dla małej Gałganiary..
Eve - ja bym na dr W w szpitalu za bardzo nie liczyła... znam to z własnego doświadczenia. -
nick nieaktualny
-
eve87 wrote:Nie oddzwonił i nieodpisał. Chyba przestanę go lubić
a tak szczerze to spokojniejsza bym była wiedząc co z tym CC. Dobrze,że mam jeszcze ta wizytę 13go. Notabene, śniło mi się dzisiaj że leżałam w wojewódzkim i dr W jak mnie zobaczył to mnie wygonił,że za wczesnie i co ja tu robię wogole
Także podświadomość już działa, aż się boję co będzie za 2tyg. A czuję się dobrze tylko trochę ciężko
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Ena wrote:Istnieje jeszcze jedno wyjście - neutralne dodatki i po dylemacie
.
Eve - ja bym na dr W w szpitalu za bardzo nie liczyła... znam to z własnego doświadczenia.ana1122, Asia08 lubią tę wiadomość
-
Ena wrote:Eve - ja bym na dr W w szpitalu za bardzo nie liczyła... znam to z własnego doświadczenia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2017, 23:01
-
Makumba wrote:Haha! Małgoś!
Eve napisz jeszcze raz, może mu umknęło.
ana1122 lubi tę wiadomość
-
Makumba wrote:Ena nie przypominaj jej lepiej o tym rumieniu, bo do szpitala poleci
Przecież mąż musiał robić porządekMakumba, TERA83 lubią tę wiadomość
-
Makumba wrote:Ana a jak Ci bez pracy? Bo mi cudownie
przewspaniale
Makumba, Asia08, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Makumba wrote:Eve a jak tam dzieciaczek w Tobie? Dokazuje?
Ja wlasnie zdałam sobie sprawę,że dzisiaj mija pół roku odkąd siedzę w domu. Zapomniałam już jak to jest chodzić do pracy i nie chce sobie przypominać
Makumba, Asia08 lubią tę wiadomość
-
Ło matko! Karcia, niezły kwas
Trzymam kciuki, żeby się wszystko jednak poukładało.
Dziewczyny, co Wy jecie, że nie przybieracie? Ja mam do przodu ponad 8 kilo. A to i tak przystopowało teraz w drugim trymestrze, bo bałam się, że będzie już ponad dycha. Chewbacca rośnie i fika (zwłaszcza po jedzeniu i jak leżę). Dobrze, że wiosna idzie, bo mi się zimowa kurta już ledwo dopina. I tak będę musiała sobie coś kupić, bo i wiosenna długo nie pociągnie
Ostatnio mamy wesoło, bo siostra męża zmienia pracę i trochę u nas pomieszkuje...z kotką, więc codziennie jakieś atrakcje. Już się prawie dotarły z moją sierścią, nawet razem się bawią i moja już prawie nie warczy, choć młoda czasem jeszcze dostaje łapą w łepetynęMakumba, Karcia lubią tę wiadomość
19.03.2016 - I iui, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF