Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Sonia jesteś w dobrze rozwijającej sie ciąży! Gratulacje!
Karcia Ty nie pierdziel glupot. Kto jak nie twój mąż dzielil z Toba chwile zle a Ty z nim. Nie jest sztuka dzielić chwile dobre ale właśnie te zle. Klotnie sie zdarzają każdemu, tylko trzeba ze sobą rozmawiać bardzo dużo. Wyciągnąć wnioski a przede wszystkim wysłuchać siebie na zmianę. Macie przeszłość za sobą a przyszłość przed sobą. Ochłońcie razem a później siądźcie do rozmowy. Nie rzucaj slow "rozwód" bo to do niczego nie prowadzi. Walcz! Nie pooddawajcie sie! Kochacie sie wzajemnie a przed Bogiem slubowaliscie byc ze sobą i dla siebie takze w zlych momentach ktore właśnie nadeszły. Ciezki okres macie ale z każdej sytuacji jest wyjście wystarczy tylko chcieć ..... POWODZENIA!sonia86, Karcia, e_mil_ka, Asia08, Storczyki, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny, kamień spadł mi z serca, to teraz kiedy się umówić? Chyba tak żeby było już serduszko widac? Myślałam o 17 marca.
e_mil_ka lubi tę wiadomość
3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
sonia86 wrote:Dzięki dziewczyny, kamień spadł mi z serca, to teraz kiedy się umówić? Chyba tak żeby było już serduszko widac? Myślałam o 17 marca.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2017, 11:41
-
sonia86 wrote:Dzięki dziewczyny, kamień spadł mi z serca, to teraz kiedy się umówić? Chyba tak żeby było już serduszko widac? Myślałam o 17 marca.
Chociaz ja to ze szczęścia poszłam od razu 2tyg po transferze i dr sprawdził ze jest faktycznie pęcherzyk ciążowy, że jest pojedynczy i dobrze zagnieżdżonych, tzn w macicy a nie poza nią. Tyle,że i tak musiałam wrócić po 10 dniach na sprawdzenie czy jest serduszko
Makumba, sonia86 lubią tę wiadomość
-
Zapisałam się na wizytę za tydzień w poniedziałek do dr Z. Już nie moge doczekać się wizyty i usłyszeć jaki ma plan. Liczę na to że będzie miał jakiś bo jak mi powie że to wina zarodków to zawiedzie mnie.
malgos741 lubi tę wiadomość
-
Lura82 wrote:Karcia, mąż ochłonie i wróci. Mój też przy każdej kłótni mówi, że się wyprowadza (tylko nie ma gdzie
). Faceci najczęściej wszystko duszą w sobie, a jak już wybuchają to na maxa. Daj mu troszkę czasu.
Sonia Gratulacje !!!
Dziewczyny powiedzcie mi, jaki miałyście estradiol przed punkcją i ile udało się pobrać komórek ?
Dziewczyny, sorry, że nie piszę ostatnio, podczytuję, ale muszę odpocząć od "tych" spraw, bo zwariuję. Muszę się zresetować.
Emilka, Jagoda - przykro, że Wam się nie udało.
Sonia, gratuluję z całego serca i życzę zdrowej i spokojnej ciążye_mil_ka, sonia86 lubią tę wiadomość
Monisiek -
e_mil_ka wrote:Zapisałam się na wizytę za tydzień w poniedziałek do dr Z. Już nie moge doczekać się wizyty i usłyszeć jaki ma plan. Liczę na to że będzie miał jakiś bo jak mi powie że to wina zarodków to zawiedzie mnie.
-
eve87 wrote:Zalecają chyba około 2tyg po teście pozytywnym. To powinno wypaść akurat około 6-7 tc i wtedy powinno byc serduszko
Chociaz ja to ze szczęścia poszłam od razu 2tyg po transferze i dr sprawdził ze jest faktycznie pęcherzyk ciążowy, że jest pojedynczy i dobrze zagnieżdżonych, tzn w macicy a nie poza nią. Tyle,że i tak musiałam wrócić po 10 dniach na sprawdzenie czy jest serduszko
Zapisałam się dziewczyny na USG prenatalne do dr.Kuli w Olsztynie na 28go czekam z niecierpliwościąana1122, sonia86 lubią tę wiadomość
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
eve87 wrote:Ja miałam taki sam wynik
Sonia piękna betaja bym jej juz nie powtarzała tylko umawiała się na wizytę
-
Marzec
01: J_agoda - testowanie po iui
03: tera83 wizyta
06: eni -wizyta
08: eni -wizyta
10: eni -wizyta
10/11: J_agoda - wizyta
22: Asia08 - wizyta
24: asiastokrota - histeroskopia
26: eve87 termin porodu
xx: eni. - podejscie do ivf.
Kwiecień
07: nadziejka88 - wizyta
xx: Malgos741 - podejście do ivf
xx: nadziejka88 - histeroskopia
Xx: Izaura - podejście do crio
Czerwiec
29: Asia08 - termin porodu
29: polopiryna - termin porodu
asiastokrota lubi tę wiadomość
-
TERA83 wrote:Sonia ja miesiączkę miałam 5 stycznia a pierwsze usg 14 lutego był to 5tydz.5dzień i serduszko widać było jak bije nie słyszałam bo lekarz powiedział że widać a maluchy nie lubią tego dźwięku więc nie włączał.
Zapisałam się dziewczyny na USG prenatalne do dr.Kuli w Olsztynie na 28go czekam z niecierpliwością
Wszystko będzie dobrze. Najwiecej dzieci rodzi się zdrowych.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2017, 13:42
-
Monisiek wrote:Laura, ja miałam estradiol około 600 i 1 komórkę jajową.
Dziewczyny, sorry, że nie piszę ostatnio, podczytuję, ale muszę odpocząć od "tych" spraw, bo zwariuję. Muszę się zresetować.
Emilka, Jagoda - przykro, że Wam się nie udało.
Sonia, gratuluję z całego serca i życzę zdrowej i spokojnej ciążyMonisiek lubi tę wiadomość
-
Monisiek wrote:Makumba, póki co jesteśmy w Olsztynie i chyba na razie tak zostanie. Może to i lepiej... mniej stresu, który zawsze w nowym miejscu pracy się pojawia, a mój mąż jest po udarze mózgu i stres nie jest wskazany.