Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Kobietki proszę o konsultację. W czwartek beta 907, wynik z soboty 2285,9 nie potroila się. Powtórzyć dzisiaj?
Makumba lubi tę wiadomość
3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
Sonia, to ma się chyba podwoić, a nie potroić. Bardzo ładnie rośnie. Jak masz taką potrzebę, to powtórz. Ja robiłam 4 razy.
A dzisiaj takie coś znalazłam:
https://bellybestfriend.pl/kalkulator-hcg.htmlsonia86 lubi tę wiadomość
19.03.2016 - I iui, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
Karcia kochana trzymaj sie to napewno chwilowe zalamanie oni tak maja ze uciekaja od problemow. Wroci zobaczysz.
Karcia lubi tę wiadomość
-
Karcia, mąż ochłonie i wróci. Mój też przy każdej kłótni mówi, że się wyprowadza (tylko nie ma gdzie
). Faceci najczęściej wszystko duszą w sobie, a jak już wybuchają to na maxa. Daj mu troszkę czasu.
Sonia Gratulacje !!!
Dziewczyny powiedzcie mi, jaki miałyście estradiol przed punkcją i ile udało się pobrać komórek ?
Karcia lubi tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Karcia zobaczysz mąż przemyśli i wróci ..oni zawsze muszą ochłonąć..
Laura a ty będziesz brała clexne?Karcia lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Małgoś niestety nie byłam u genetyka i tylko na własną rękę biorę witaminy: metylowany kwas foliowy i B12, D3.
Dr P ostatnio stwierdził, że tą mutacją nie powinnam sobie zawracać głowy (zalecił zbadać homocysteine i przepisał Kwas foliowy 5mg). Ja jednak pozostałam przy tym który mam. Zastanawiam się jedynie czy nie brać po transferze acardu.
Na chwilę obecną najważniejsze jest, żeby było co transferować.22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
U mnie wszystko ok, obciążenie glukozą wyszło ok, a też miałam stracha. Ta cała mikstura nawet nie taka ciężka do wypicia - wzięłam sobie cytrynkę i dziewczyny w artemidzie dały mi butle wody
Chociaż jakby wynik wyszedł źle to musiałabym uważać na to co jem i ta waga trochę by się uspokoiła. A tak mam już 12 kg na plusie. Jak mi piszecie o tych 5 to aż mi wstyd, że tak sobie pozwoliłam.
Na początku ruchu Małej czułam tak mocno w dole po prawej stronie-i to były takie delikatne puknięcia. Teraz szaleje po całym brzuchu - i czuję ją praktycznie cały dzieńJuż są mocniejsze
, a najśmieszniejsze jest to jak mi się odkształca brzuch
A i mój M ostatnio jak się przyłożył do brzucha to mówił, że chyba słychać jej serucho
Ja też się już raczej odzwyczaiłam od pracy, jeszcze w poprzednich tygodniach zachodziłam sprawdzać jak się sytuacja ma, ale teraz już i telefony się uspokoiły i maile ucichł-także dają sobie radę beze mnie - jednak to racja, że nie ma ludzi niezastąpionych
Kacia, może to chwilowe załamanie u Twojego M, remont, stres ze staraniami-faceci to jednak słabsza płeć. Dużo w sobie tłamszą i później robią takie głupoty. Nie wiem dokładnie o co poszło i jak jest z Wami-ale mam nadzieję, że to przejściowe. Tak sobie tłumaczę, że jakby były jakieś głębsze podstawy do rozmyśleń nad rozwodem to nie zdecydowalibyście się na powiększanie rodziny.Asia08, Makumba, Karcia lubią tę wiadomość
-
sonia86 wrote:Kobietki proszę o konsultację. W czwartek beta 907, wynik z soboty 2285,9 nie potroila się. Powtórzyć dzisiaj?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2017, 09:41
sonia86 lubi tę wiadomość
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
Lura82 wrote:Małgoś niestety nie byłam u genetyka i tylko na własną rękę biorę witaminy: metylowany kwas foliowy i B12, D3.
Dr P ostatnio stwierdził, że tą mutacją nie powinnam sobie zawracać głowy (zalecił zbadać homocysteine i przepisał Kwas foliowy 5mg). Ja jednak pozostałam przy tym który mam. Zastanawiam się jedynie czy nie brać po transferze acardu.
Na chwilę obecną najważniejsze jest, żeby było co transferować.01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Karcia, mam nadzieje ze maz sie zreflektuje w pore i bedzie dobrze. Za duzo razem przeszliscie, zeby to tak zakonczyc.
Polopirynka, slomka co do kg to jeszcze wszystko przed nami. Do konca nam troche zostalo i waga moze wystrzelic w kosmos (oby nie).
A tak serio, to ja od poczatku ciazy nie jem slodyczy. Wczesniej nie mialam ochoty a teraz nie moge.
Sonia, gratuluje super wynik.
Dziewczyny potrzebuje jakis przepis na cycek z indyka. Oczywiscie w miare dietetyczny.sonia86, Karcia lubią tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Lura82 wrote:Dziękuję. Mam w domu cleaxane 6 opk. Dostałam od koleżanki,ktorej zostaly. ale tak na własną rękę to chyba brac nie będę. No i trzymam je w szufladzie, mozna tak ?zamiast w lodówce ? Zobaczymy co dr D. powie.
Lura82 lubi tę wiadomość
-
e_mil_ka wrote:Laura ja miałam estradiol 4500 a komórek pobrano 18.
Sonia piękna betaja bym jej juz nie powtarzała tylko umawiała się na wizytę
-
Dziewczyny, Wy jesteście do przodu z ciążą, waga nam pewnie dopiero wystrzeli.
Z rzeczy kalorycznych - odstawiłam alkoholAle dorzuciłam chleb, tyle chleba to ja w życiu nie jadłam.
Karcia skończyłaś remont?
Lura estradiol miałam 1114, pobrano 5 komórek, z czego dwie były we mnie, a jedna jeszcze czeka w Białym.
Sonia jestes w ciazy na mur beton, dzwon umówić się na wizytę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2017, 10:57