Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Makumba wrote:Ale że zarodek nie lubi tego dźwięku? Zarodek jeszcze nie jest nawet płodem, a ile jeszcze ma czasu do wykształcenia słuchu. Może dźwięk źle działa na wody. Kto to powiedział? Lekarz z zepsutym dźwiękiem w usg?
Wszystko będzie dobrze. Najwiecej dzieci rodzi się zdrowych.
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
TERA83 wrote:Makumba nie jestem lekarzem ale dużo o tym.czytałam i mówi się ze dźwięku usg nie lubią skoro było serdusZko to już coś było. ..
Ja jestem po prostu bardzo ciekawa, chciałabym wiedzieć ock.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2017, 15:45
-
A ja zapisałam się na 3 wizyty z usg teraz muszę wybrać najlepsza opcje:-) moge iść na usg 3d w 20 tc lub w 23 tc a na zwykle w 21 tc. Tylko ten termin na 20 tc jest jeszcze nie zatwierdzony przez lekarza czekam na smsa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2017, 15:37
-
ana1122 wrote:A ja zapisałam się na 3 wizyty z usg teraz muszę wybrać najlepsza opcje:-) moge iść na usg 3d w 20 tc lub w 23 tc a na zwykle w 21 tc. Tylko ten termin na 20 tc jest jeszcze nie zatwierdzony przez lekarza czekam na smsa
ana1122 lubi tę wiadomość
-
Makumba wrote:Życzę Ci w takim razie dobrze ułożonego dziecka, bo jak ja ostatnio byłam, to nawet foty nie mam, bo byłyby plecy.
-
Makumba wrote:Asia08 i co z tym indykiem?
Natarlam go kostka rosolowa z olejem, podsmazylam na patelni i upieklam w piekarniku.
Boze, czekam na diabetolog a jej jeszcze nie ma. Ale bylam chyba u dietetyk i moje pomiary sa super, znaczy efekty tygodniowego stosowania diety. Z jednym chociaz dobrze.
Za to odebralam wynik posiewu i znowu flora mieszana i ze zle pobrana probka. Jyz mam teorie, ze chca zarobi na mnie. Zmieniam laboratorium, bo to mnie wykonczy."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Ja po wizycie estradiol 438. I tylko 5 pecherzykow od 13mm do 16mm. W srode kolejna wizyta. Ten dr Zdanowski to sympatyczny. Laura ty mialas pobad 900 a to tez byl twoj 7dc? To moj wynik w porownaniu do twojego to o polowe nizszy. A jakie masz amh bo ja 1.25 i pewnie przez to tak slabo z tymi pecherzykami u mnie. Dziewczyny ktore mialyscie krotki protokow z antagonista to na ktory dzien cyklu mialuscie punkcje bo dr dzis wspomnial ze to moze byc szybciej niz przy dlugim a ja juz sobie liczylam na 15 dc. Jak to bylo u was. Laura ty tez dzis mialas wizyte?
-
Bylam dzis i w środę tez jade.
Wydaje mi sie ze na 5 pecherzykow przy pierwszej kontroli to twoj estradiol jest ok.
Ten dzisiejszy doktor tez na mnie dobre wrażenie zrobil. Porownywal dzis jak wyglądały moje wyniki stymujacji za pierwszym podejsciem i teraz. Wyszlo na to ze bardzo podobnie jest. Co mnie zbytnio nie pocieszylo.22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
A i mialam juz to wcześniej napisac.
Ostatnio jak bylam w aptece pod Gryfem, byl tam taki mlody aptekarz. Fajny chlopak i ma duza wiedze na temat mutacji i wit metylowanych. Opowiadal mi o nowych badaniach na ten temat.Makumba lubi tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Asia08 wrote:Natarlam go kostka rosolowa z olejem, podsmazylam na patelni i upieklam w piekarniku.
Boze, czekam na diabetolog a jej jeszcze nie ma. Ale bylam chyba u dietetyk i moje pomiary sa super, znaczy efekty tygodniowego stosowania diety. Z jednym chociaz dobrze.
Za to odebralam wynik posiewu i znowu flora mieszana i ze zle pobrana probka. Jyz mam teorie, ze chca zarobi na mnie. Zmieniam laboratorium, bo to mnie wykonczy. -
eni33 wrote:Ja po wizycie estradiol 438. I tylko 5 pecherzykow od 13mm do 16mm. W srode kolejna wizyta. Ten dr Zdanowski to sympatyczny. Laura ty mialas pobad 900 a to tez byl twoj 7dc? To moj wynik w porownaniu do twojego to o polowe nizszy. A jakie masz amh bo ja 1.25 i pewnie przez to tak slabo z tymi pecherzykami u mnie. Dziewczyny ktore mialyscie krotki protokow z antagonista to na ktory dzien cyklu mialuscie punkcje bo dr dzis wspomnial ze to moze byc szybciej niz przy dlugim a ja juz sobie liczylam na 15 dc. Jak to bylo u was. Laura ty tez dzis mialas wizyte?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2017, 17:42
Karcia lubi tę wiadomość
-
Makumba wrote:Jaki to koszt i gdzie robiłaś? Kurde, dupę zawracają kobiecie w ciąży.
Tylko 24 zl, ale kurde ile razy mozna to robic? Juz po prostu nie wiem jak dokladniej pobierac."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Dziewczyny z cukrzycą proszę jakie macie wytyczne pomiaru cukru 1h po czy 2h po posiłku i jaka powinna być norma a na czczo to jeśli jem przekąskę o 22 i śniadanie o 8 to będzie 10 h przerwy to mogę traktować ze jestem na czczo
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE