Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
J_agoda wrote:W temacie modlitw i cudów - czy ja Wam pisałam lub słyszałyście o tasiemce św. Dominika?
eni33, J_agoda lubią tę wiadomość
-
No ja wlasnie napisalam do nich ze tez bym chciala. Mam nadzieje ze przysla a ty jak ja zalatwilas.
-
Ana czy u Ciebie długo po transferze utrzymywały się bóle małpowe? Coraz bardziej się tym niepokoje, bo miałam dwa dni spokoju, a wczoraj znowu wróciły, do tego wczoraj na papierze zobaczyłam dwie małe kropelki żywej krwi, myślałam że zemdleje ze strachu, na dodatek Wczoraj po dwóch dniach powtórzyła betę, ale wynik będzie dopiero jutro, jak tak dalej pójdzie to osiwieje całkowicie z tego stresu.3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
I pewnie zrobilas przelew na kato w zamian ? A mozna wiedziec ile. Dziewczyny krore uzywalay cetrotide napiszcie mi jak dlugo go bralyscie bo tam pisze ze od 6 dc do punkcji. Czy to prawda? To ja zbankrutuje jeden zastrzyk kosztuje 131 zl.
-
eni33 wrote:Laura jak tam po wizycie podgladowej. Jaki mialas estradiol i ile pecherzykow dr widzial?
Emilka nadal trzymam za was kciuki.22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
sonia86 wrote:Ana czy u Ciebie długo po transferze utrzymywały się bóle małpowe? Coraz bardziej się tym niepokoje, bo miałam dwa dni spokoju, a wczoraj znowu wróciły, do tego wczoraj na papierze zobaczyłam dwie małe kropelki żywej krwi, myślałam że zemdleje ze strachu, na dodatek Wczoraj po dwóch dniach powtórzyła betę, ale wynik będzie dopiero jutro, jak tak dalej pójdzie to osiwieje całkowicie z tego stresu.
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
Tera biorę crinone 80 mg, to taki żel z progesteronem, dr przepisał mi go jeszcze przed transferem, podobno bardzo dobry, wystarczy brać raz dziennie. to nawet nie było plamienie, tylko dwie małe kropelki jak po ukluciu igłą, ale ja już zaczęłam panikować no bo jednak coś się dzieje.3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
Laura ja miałam punkcje w sobotę. Zabieg robił dr Z.
Sonia86 nie martw się. Moja bratowa miała takie bóle do 5 miesiąca ciąży. A krew... Może mały sie jeszcze wgryzł bardziejtrzymam kciuki za jutrzejszą betę.
sonia86 lubi tę wiadomość
-
Ja bole @ mam czasami i do tej pory więc to chyba nie ma reguły. Plamienia miałam W 9 tc taki delikatny rozowy śluz I pojechałam zaraz do szpitala ale u mnie one były związane z tym drugim zarodkiem.
Jeżeli chodzi o tasiemke to napisałam do nich maila w skrócie opisujac nasza sytuacje tzn ile się staramy I że bardzo pragniemy mieć potomstwo I po tygodniu dostałam Tasiemke z modlitwami i nr konta aby przesłać darowizne. Tylko ja zapomniałam O tym I nic nie wysłałam potem:'( -
Laura a powiedz jeszcze czy te ceny sie nie zmienily. I wizyty podczas stymulacji 1000 tys punkcja 3000 i transwer 1000.
-
Hej, wiedzialyscie o tym?
http://mamaniejestsama.pl/samotna-mama/uprawnienia-dla-kobiet-w-ciazy/Lura82 lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Makumba wrote:Asia08 - dzięki, dobrze wiedzieć.
Czujesz już ruchy dziecka? W sensie regularne itp.
Chyba zaczynam czuc coraz czesciej. Dzisiaj nawet mialam wrazenie, ze po reka czulam ale do konca nie jestem pewna. I coraz bardziej uswuadamiam sobie, ze to przez nadmiar tkanki tluszczowej tak pozno zaczelam czuc..."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui