Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Właśnie Eve jak Ty się czujesz? Jak pierwsza doba po cc Ci minęła? To dziś pierwsza wasza noc wspolna z maleńka w domu. Ana a tak na marginesie to spać mi nie dajesz po nocy od dnia operacji snisz mi się co noc że chcesz spać ze mna i ja całe noce Ci miejsce robię
malgos741, Asia08, ana1122, e_mil_ka, asiastokrota, Gosia321 lubią tę wiadomość
Karcia -
e_mil_ka wrote:Ena haha no oczywiście było serduszkowanie
ale raczej na cud nie liczę.
3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
sonia86 wrote:Emilka żebyś się nie zdziwiła, jak na wiosnę Ci się zazieleni, coś musi być na rzeczy z tą wczesną owulacją.
Choćby tam jakiś plemnik dotarł to Endo będzie za słabe. Wczesna owulacja to małe endometrium. Nic z tego by i tak nie wyszło. -
Makumba wrote:Polopiryna wcześnie poszłaś do szkoły rodzenia.
I jak w ogóle jest?Makumba lubi tę wiadomość
19.03.2016 - I iui, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
Karcia wrote:Właśnie Eve jak Ty się czujesz? Jak pierwsza doba po cc Ci minęła? To dziś pierwsza wasza noc wspolna z maleńka w domu. Ana a tak na marginesie to spać mi nie dajesz po nocy od dnia operacji snisz mi się co noc że chcesz spać ze mna i ja całe noce Ci miejsce robię
e_mil_ka lubi tę wiadomość
-
Karcia wrote:No właśnie twarzy nie widzę ale wiem że w nocy dziś Cie wolałam bo siostra mi mówiła
.
Karcia lubi tę wiadomość
-
O matko zgrzytania zębami bym nie zniosła:) . Emilka może i masz rację bo te sny się zaczely w szpitalu jak na morfinie jechalam i te sny byly straszne bo snilo mi się że ana się nie miesci i że każe mi jakies dodatkowe rurki do łóżka szpitalnego doczepiac żeby się zmiescila a ja taka obolala jej się zsowalam i pytalam czy już się zmieści a ona jendza że nie
ana1122, asiastokrota, Makumba, Gosia321 lubią tę wiadomość
Karcia -
A ja dziś wróciłam z pracy zjadłam obiad i tak mnie zmogło że zasnęłam u teściowej w pokoju. Po chwili przebudziłam się poszłam do siebie i obudziłam się po godz. 20. Spałam 4 godziny. Tak to jeszcze nie miałam. Nie wiem co ja w nocy będę robić.
Karcia lubi tę wiadomość
-
Karcia wiesz ja do chudych nie należą więc W tym śnie to racja ze byśmy się razem nie zmieściły:-) Jeszcze na takim małym szpitalnym
Karcia to ja takim twoim koszmarem nocnym jestemWiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2017, 21:19
Karcia, asiastokrota lubią tę wiadomość
-
No może nie koszmarem ale się usmiecham po takim śnie bo nawet nie przysni mi się jak masz na imię tylko caly czas we śnie jesteś ana
. Emilka oj kochana to Twoj mąż ma przekichane z tym zgrzytNiem moj jak czasem zachrapal to ja już się budzilam
ana1122 lubi tę wiadomość
Karcia -
No sen fajny:-) szkoda że mi twarzy nie widać. A imię to nie dobrze bo byś nie wiedziała ze to o ane chodzi:-)
Karcia lubi tę wiadomość