Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
e_mil_ka wrote:Ana1122 tylko ty sie dzis do Karci do łóżka nie pchaj bo zacznie w nocy szukać czegoś do powiększenia łóżka
e_mil_ka lubi tę wiadomość
-
Karcia wrote:A to zapraszam w domu mam duże wiec zmiescimy się spokojnie nawet jak Emilka do nas dołączy
I po co nam te chłopy:-D
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2017, 22:16
Karcia lubi tę wiadomość
-
Ja chuda jestem nie zajmę dużo miejsca. Ana1122 masz racje z tymi chłopami. Mój i tak sie do mnie nie odzywa. Karcia szykuj tam dla mnie miejsce
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2017, 22:23
Karcia, ana1122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ena to impreza pełną gębą
.
Ona mój królik nie może sam sobie biegać bo nasze psy by oszalały i całą noc by drapaly w drzwi i piszczały. Z resztą jak tylko go wypuszczee i wyjde z pokoju to zaraz mam narobione na łóżku. On mi chyba na złość robi. Bo jak jestem z nim w pokoju i sobie biega to nigdy nie broi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2017, 10:00
TERA83 lubi tę wiadomość
-
U nas dobrze, dziękujemy
wczoraj o 14 wypisano nas ze szpitala juz
dla mnie plus 100 do samopoczucia wykapać sie i wyspać w swoim łożku. Maz zakochany w Małej dzielnie asystował przy 3 pobudkach i wykąpał ja. W nocy ładnie spała i teraz o 10 sie obudziła. Nasz kot chodzi koło niej i pilnuje z zaciekawieniem
ogólnie jest dobrze.
Makumba, Izaura, Asia08, sonia86, asiastokrota, ana1122, nadziejka88, Karcia, malgos741, polopiryna, leo lubią tę wiadomość
-
Storczyki wrote:To ja tak samo myślę. Bardzo ważne jest znalezienie przyczyny i jej wyeliminowanie. Przy podejściu do ivf muszę mieć tą pewność że wszystko zrobiłam. Udało mi się zarejestrować do poradni genetycznej. Wizytę mam już w kwietniu. Encorton co to lek?
Encorton to steryd
Niestety moje zdanie jest takie ze dr D podchodzi do tego tak nie warto robic zadnych badan bo strata kasy tylko odrazu do ivf a pozniej slyszysz ze moze juz wystarczy ze trzeba postawic granice i czas pomyslec o adopcjiBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤