Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Asia08 Szanowny mezulek wywial co wtedy pisalam i oczywiście przychodził do szpitala ale kazalam mu się okreslic al o wraca do domu albo koniec to stwierdzil że chce odpocząć i przemyśleć. To kazalam mu spier... skoro w takiej chwili mnie zostawil.Karcia
-
Karcia wrote:Asia08 Szanowny mezulek wywial co wtedy pisalam i oczywiście przychodził do szpitala ale kazalam mu się okreslic al o wraca do domu albo koniec to stwierdzil że chce odpocząć i przemyśleć. To kazalam mu spier... skoro w takiej chwili mnie zostawil.
Niezbyt to powazne w takiej chwili... Szkoda...Karcia lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Karcia mój mąż potrafi być uparty i nie odzywać sie do mnie dłużej ale jest tak tylko wtedy jak mu zajdę mocno za skórę.
Miałam jednak nadzieję że sie pogodzicie. W takiej sytuacji jednak bez względu p co Wam poszło powinien przy Tobie być i nadal Cie wspierać. Mam jednak nadzieję że to chwilowy poważny kryzys i że jakoś Wam sie ułoży.Karcia, asiastokrota lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny powiedzcie mi co przyjmowałyscie po transferach? I co polecacie jesli chodzi o progesteron. Ja zawsze miałam duphaston ale sonia86 cos wspomniała że może lepiej spróbować czegoś innego niż ten duphaston. On jest taki tani to może nie jest zbyt dobry.
-
EVE trzymam kciuki, aby asymetria ustąpiła i nie było to nic poważnego. Udało Ci się umówić już do neurologa?
Dziewczyny w ramach projektu norweskiego jest możliwość badania neurologicznego maluszków: http://projekt.szpital.olsztyn.pl/pl/zakonczenie-realizacji-projektu/Makumba lubi tę wiadomość
-
Emilka ja czekam na histeroskopie I od razu po karencji podchodze do ivf.
Makumba to z Ana mozecie swatac malenstwa:)
Karcia twoj maz jakis niepowazny.moze przemysli I zrozumie swoje postepowanie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2017, 16:58
e_mil_ka, Makumba, ana1122, Karcia lubią tę wiadomość
-
Ana gratulacje chłopaka.. tatuś dumny na pewno
ana1122 lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Karcia nie mam pojęcia co ci radzić.. ale faceci czasem są gruboskórni a do tego dumni żeby przyznać się do czegoś.. mam nadzieję że przemyśli i wszystko się ułoży.
Karcia, asiastokrota lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
A tak w ogóle to te forum wymiera od kilku dni. Jakoś tak cicho nic się nie dzieje.
Eni z Laura chyba postanowiły odezwac sie po betowaniu. Nic nie piszą a ja umieram z ciekawości. Jagodę też gdzieś zawiało.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2017, 18:12
-
e_mil_ka wrote:A tak w ogóle to te forum wymiera od kilku dni. Jakoś tak cicho nic się nie dzieje.
Eni z Laura chyba postanowiły odezwac sie po betowaniu. Nic nie piszą a ja umieram z ciekawości. Jagodę też gdzieś zawiało.e_mil_ka, ana1122 lubią tę wiadomość