Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Makumba chciałam zauwazyć że Ty też mało się udzielasz i mi wtedy tez jest smutno. Wtedy nie mam co robić bo nie mam co czytać i wtedy musze sobie szukać innego zajęcia.
nadziejka88, Asia08 lubią tę wiadomość
-
e_mil_ka wrote:Makumba chciałam zauwazyć że Ty też mało się udzielasz i mi wtedy tez jest smutno. Wtedy nie mam co robić bo nie mam co czytać i wtedy musze sobie szukać innego zajęcia.
Ja to miewam niezłe wahania nastroju -
Emilka ja miałam żel crinone i byłam z niego zadowolona (poza kosmiczną ceną, prawie 200 zł za bodajże 15 aplikatorow) brałam go raz dziennie, ale dr odstawił mi go na ostatniej wizycie ze względu na tą infekcje, teraz biorę luteine 2 x dziennie.
e_mil_ka lubi tę wiadomość
3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
sonia86 wrote:Emilka ja miałam żel crinone i byłam z niego zadowolona (poza kosmiczną ceną, prawie 200 zł za bodajże 15 aplikatorow) brałam go raz dziennie, ale dr odstawił mi go na ostatniej wizycie ze względu na tą infekcje, teraz biorę luteine 2 x dziennie.
e_mil_ka, sonia86 lubią tę wiadomość
-
e_mil_ka wrote:Jesli Zbroch powie że to nie ma wiekszego znaczenia to zostane przy duphastonie. Wole jednak coś doustnego.
Makumba ja nie zauważyłam że byś była jakas przemądrzałato dobrze
Emilka to jak już będziesz z nim rozmawiała o duphastonie, zapytaj co myśli o teoriach że powoduje choroby płodu np. autyzm u dziecka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2017, 18:29
-
Biorę ten macmiror już 6 dzień i żadnej poprawy nie czuję, sorki za szczegóły, które teraz napisze ale się denerwuje, bo wydzielina po nim na początku byla intensywnie żółta, taki kolor mają globulki, ale od wczoraj na wkładkach mam jakieś zielonkawe grudki. Nie wiem czy go odstawić, w poniedziałek mam wizytę. to dopiero 7 tydzień, a moja nerwica sięga zenitu.3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
Soniu zielony kolor to ja bym bardziej stawiała na bakterie niż grzyby. Przy grzybicy jest taka biała serowata wydzielina. Nie odstawiaj leków mimo wszystko. Do poniedziałku nie daleko. Musisz wytrzymać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2017, 18:35