Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Makumba wrote:Asia08 a co u Was? Jak się czujesz? Wszystko gra?
Wczoraj bylo kiepsko, bo Niemcy z mezem mielismy i siedzialam cicho.
Ogolnie dobrze, cos tam mnie w boku leeym pokluwa, ale raczej jak wstaje z pozycji lezacej. Pewnie za duzo leze.
Emilka ja tez mam tak jak Ty. Jak malo dziewczyny pisza, to musze cos innego robic.
Ogolnie to mam lenia, ze hej!Makumba lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
sonia86 wrote:Serio? Ja pierdziele, ja to tylko o rtęci w szczepionkach słyszałam.
Że przez przypadek się dostała?
Edycja: tiomersal, substancja konserwująca w szczepionkach. Jaaaaaaa niezłe!!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2017, 18:58
-
W ogole, to przez ta cukrzyce to zyje od posilku do posilku, od mierzenia do mierzenia. Upierdliwe to."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
21.06.2016 III iui
-
Asia08 myślałam że tylko ze mna jest tak źle. Te forum to naprawdę nałóg jest. Zastanawiam sie co ja robiłam jak forum nie było i nie moge sobie przypomnieć
Asia08, sonia86, malgos741, asiastokrota, leo lubią tę wiadomość
-
Asia08 wrote:W ogole, to przez ta cukrzyce to zyje od posilku do posilku, od mierzenia do mierzenia. Upierdliwe to.
I coś czuję, że tez mnie czeka ta cukrzyca ciężarnych tfu, tfu!Asia08 lubi tę wiadomość
-
Emilka, no ja juz tu chyba z ponad rok siedze. Na pewno, bo pamietam jak asia-m-b robila tesciora i ja ryczalam ze szczescia! Jaaa, ten czas zapindala jak nie wiem co!
Makumba, oby Cie to ominelo, bo to naprawde jest upierdliwe. Wczesniej jadlam kiedy, ile i co chcialam a teraz musze wybierac. Ale w tym tyg. mam nawet dobre wyniki i to mnie cieszy.Makumba lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
21.06.2016 III iui
-
Tiomersal, który jest jakaś pochodną rtęci jest konserwantem w szczepionkach, jakiś czas temu głośno było że przez jego zawartość szczepionki powodują autyzm u dzieci, wiele osób rezygnowało wtedy ze szczepienia swoich dzieci, oczywiście teoria została obalona a jej autor został chyba nawet za to ukarany.3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
sonia86 wrote:Tiomersal, który jest jakaś pochodną rtęci jest konserwantem w szczepionkach, jakiś czas temu głośno było że przez jego zawartość szczepionki powodują autyzm u dzieci, wiele osób rezygnowało wtedy ze szczepienia swoich dzieci, oczywiście teoria została obalona a jej autor został chyba nawet za to ukarany.
-
Jest konserwantem szczepionek, podobno zawartość jest minimalna i bezpieczna, ale jaka jest prawda pewnie się nie dowiemy.
Makumba lubi tę wiadomość
3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
Hey ja caly czas czytam ale dzis bylam w pracy i jeszcze jutro a potwm 4 dni urlopu. Mam nadzieje ze mi to nie zaszkodzi bo 8 godzin na nogach. Czuje sie dobrze i narazie tylko piersi pobolewaja. Ja przy pierwszej probie mialam luteine a teraz drD wypisal Lutinus bylam zszokowana cena. Bo za 21 tabletek ktore starczaja na tydzien zaplacilam 100. Ale czego sie nie robi dla dobra dziecka.
sonia86, asiastokrota, ana1122 lubią tę wiadomość
-
Fionka wrote:EVE trzymam kciuki, aby asymetria ustąpiła i nie było to nic poważnego. Udało Ci się umówić już do neurologa?
Dziewczyny w ramach projektu norweskiego jest możliwość badania neurologicznego maluszków: http://projekt.szpital.olsztyn.pl/pl/zakonczenie-realizacji-projektu/
-
Ale dziś naskrobałyscie. Ja dziś obiecałam mężowi że posiedze z nim bez forum:-) poszedł na chwilę od łazienki to moge napisać. Jeszcze nic nie kupiłam byłam tak zestresowana przed tym usg że nic cały dzień się nie odzywalam do nikogo. Teraz dopiero ze mnie zeszlo. Mały ulozyl się wygodnie U mamusi bo pionowo tak jak Makumba pisała. Kładę się zaraz spać bo padam. Przepraszam Ale nie nadrobilam o czym pisalyscie.
Makumba lubi tę wiadomość