Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczęta
Żałuję, ze nie brałam relanium po transferze. 1 i 2 dpt mialam takie nerwowe i w pracy i w domu. Z mezem zdazylam sie posprzeczac ze 3 razy. Chyba mi glowa siada od tego wszystkiego.
A no i .... nic mnie nie boli ani piersi ani brzuch, niemam żadnych objawów "ciazowych". To tez mnie martwi.
Ona ja przy dlugim protokole bylam na pierwszej wizycie 5dc, badania robilam w trakcie brania antykow.22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Laura to ze nie masz objawów to nie przesądza o niepowodzeniu. Musicie wyluzować. Nie chciałaś wziąć zwolnienia po transferze? Byłabyś spokojniejsza. Ja tam po każdym transferze biorę i mam w nosie co w pracy sie dzieje. Jestem wtedy spokojna.
-
Lura82 wrote:Hej dziewczęta
Żałuję, ze nie brałam relanium po transferze. 1 i 2 dpt mialam takie nerwowe i w pracy i w domu. Z mezem zdazylam sie posprzeczac ze 3 razy. Chyba mi glowa siada od tego wszystkiego.
A no i .... nic mnie nie boli ani piersi ani brzuch, niemam żadnych objawów "ciazowych". To tez mnie martwi.
Ona ja przy dlugim protokole bylam na pierwszej wizycie 5dc, badania robilam w trakcie brania antykow. -
Ja pierwsze podglądanie chyba miałam po 6 dniach przyjmowania zastrzyków z gonalu a potem co drugi dzien a pod koniec i raz chyba bylo tak ze bylam jednego dnia i zaraz na drugi dzień tez musiałam byc.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2017, 12:46
-
nadziejka88 wrote:Malgos ruszasz z ivf w kwietniu?01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Dzień dobry! Jestem, pisałam wcześniej, że wyjeżdżam służbowo na szkolenie i integrację
Było super, odpoczęłam, zrelaksowałam się, wytańczyłam za wszystkie czasy. Nawet sobie pozwoliłam na 2 lampki wina. Będzie co ma być.
We środę wizyta u dr D, będę chciała od razu wstępnie podpytać o ivf, bo na pewno jest to moje ostatnie iui
Makumba gratki córeczki, a Ana synka. Chłopaki to fajna sprawa. Ale córcia i mi by się do pary przydała!
Nadziejka, Ona - może będę więc razem z Wami podchodzić do ivf, jeśli teraz się nie udało.
Nie mam żadnych przeczuć, odczuć, czuję się normalnie, zwyczajnie.
Kciuki za testująceana1122, asiastokrota, Makumba lubią tę wiadomość
Marzenia się spełnia -
Jagoda ale wpadłaś na forum z impetem
życzę Ci oczywiście żeby jednak sie udało i żebyś nie musiała rozmawiać z dr o ivf. Ale gdyby nie to widzę ze kwiecien i maj będzie pełen wrażeń.
malgos741, ana1122, asiastokrota, J_agoda lubią tę wiadomość
-
Makumba chyba to efekt stosowania się do zaleceń lekarzy
Żyję normalnie, nie leżę i się nie wsłuchuję, bo drugi miesiąc z rzędu bym oszalała
Boję się tylko tego dr D haha, bo on jest taki bezpośredni i surowy, że jak mi czymś walnie, to padnę.Makumba lubi tę wiadomość
Marzenia się spełnia -
Laura jak napisała Emilka musicie wyluzować, będzie dobrze. Ja też nie miałam żadnych objawów po transferach a Jerzyk właśnie chrapie przy drzemce
Jagoda pozytywną energią bije od Twojego wpisu !!! Oby tak daleja jak doktorek Ci czymś walnie to nie bądź mu dłużna
J_agoda, e_mil_ka, Makumba lubią tę wiadomość