Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Moze to taka owulacja po ostatnim transferzee_mil_ka wrote:Gosia co do cyklu to już sama nie wiem. Chyba nadziejka miała racje z tym ovufriend. Dzisiaj wykres odznaczył owulkę a ja mam bóle typowe na @. Nie wiem co tam sie dzieje. Mam tylko nadzieje ze nic złego.
Czasami tez tak mam ze oprocz jajnika i bolu promieniujacego do nogi boli mnie tez brzuchBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤

-
Kontrolnie z wynikami bo przy mutacji MTHFR trzeba byc pod opieka poradni hematologicznej albo kardiologiczneje_mil_ka wrote:Gosia a czemu idziesz do hematologa?
A przy okazji pogadam o tych przeciwcialachWiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2017, 20:56
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤

-
Styczeń
19: Asia-m-b - na świat przyszedł JAŚ
!
Luty
02: Leo - na świat przyszedł JERZYK
!
Marzec
01: J_agoda - testowanie po iui

03: tera83 wizyta
06: eni -wizyta
08: eni -wizyta
10: eni -wizyta
11: J_agoda - wizyta
11: eni33 - punkcja
11: Lura82 - punkcja
13: Eve87 - na świat przyszla IGA
!
14: J_agoda - II iui
15; ona84 - wizyta
16: eni - transfer
16: Lura82 - transfer
22: Asia08 - wizyta
24: asiastokrota - histeroskopia
28: Tera83 - badania prenatalne
Kwiecień
07: nadziejka88 - wizyta
10: e_mil_ka - wyniki badań
xx: Malgos741 - wizyta przed ivf
xx: nadziejka88 - histeroskopia
Xx: Izaura - podejście do crio
Maj
xx: Małgoś741 - podejście do ivf
Czerwiec
29: Asia08 - termin porodu
29: polopiryna - termin porodu
Sierpień
1: ana1122 - termin porodu
Październik
12: Tera83 - termin porodu
-
Dziewczyny, Asiastokrota, to prawda że po histeroskopii łatwiej jest zajść w ciążę? Jest jakiś okres karencji? Jak to jest?
A do dziewczyn zaciążonych - chyba mogę wziąć nospę, prawda? Całą noc, do teraz mnie kłuje, dość już mam. Mam nadzieję, że to nie jest po wczorajszych porządkach i obiadkach domowych.
-
Histeroskopia działa na zasadzie rysy na endo i wtedy łatwiej ma zarodek sie zagniezdzic. Po zabiegu musialam odczekać 4 tygodnie az się ładnie zagoi a potem normalnie podchodziłamMakumba wrote:Dziewczyny, Asiastokrota, to prawda że po histeroskopii łatwiej jest zajść w ciążę? Jest jakiś okres karencji? Jak to jest?
A do dziewczyn zaciążonych - chyba mogę wziąć nospę, prawda? Całą noc, do teraz mnie kłuje, dość już mam. Mam nadzieję, że to nie jest po wczorajszych porządkach i obiadkach domowych.
Jeśli boli to bierz. Nospa nie zaszkodziWiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2017, 09:45
-
Dzięki.ana1122 wrote:Histeroskopia działa na zasadzie rysy na endo i wtedy łatwiej ma zarodek sie zagniezdzic. Po zabiegu musialam odczekać 4 tygodnie az się ładnie zagoi a potem normalnie podchodziłam
Jeśli boli to bierz. Nospa nie zaszkodzi
ana1122 lubi tę wiadomość

-
Styczeń
19: Asia-m-b - na świat przyszedł JAŚ
!
Luty
02: Leo - na świat przyszedł JERZYK
!
Marzec
01: J_agoda - testowanie po iui

03: tera83 wizyta
06: eni -wizyta
08: eni -wizyta
10: eni -wizyta
11: J_agoda - wizyta
11: eni33 - punkcja
11: Lura82 - punkcja
13: Eve87 - na świat przyszla IGA
!
14: J_agoda - II iui
15; ona84 - wizyta
16: eni - transfer
16: Lura82 - transfer
22: Asia08 - wizyta
24: asiastokrota - histeroskopia
28: Tera83 - badania prenatalne
Kwiecień
07: nadziejka88 - wizyta
10: e_mil_ka - wyniki badań
xx: Malgos741 - wizyta przed ivf
xx: nadziejka88 - histeroskopia
Xx: Izaura - podejście do crio
Maj
xx: Małgoś741 - podejście do ivf
Czerwiec
29: Asia08 - termin porodu
29: polopiryna - termin porodu
Lipiec:
15: Makumba - termin porodu
Sierpień
1: ana1122 - termin porodu
Październik
12: Tera83 - termin porodu
Makumba, leo lubią tę wiadomość
-
Makumba ja jestem zielona, mało wiem o histeroskopii. Dr powiedział że może pomóc, często pomaga w zajściu. Narusza sie endo i łatwiej. U nas nie ma przyczyny niepowodzeń więc powiedział że warto spróbować histero.
Makumba lubi tę wiadomość
Asia

Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui

4 próby ivf

IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc
-
A te mutacje, wymienione w Twojej stopce nie są powodem?asiastokrota wrote:Makumba ja jestem zielona, mało wiem o histeroskopii. Dr powiedział że może pomóc, często pomaga w zajściu. Narusza sie endo i łatwiej. U nas nie ma przyczyny niepowodzeń więc powiedział że warto spróbować histero.
Najgorzej to nie wiedzieć. Ja tez nie znam przyczyny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2017, 10:49