Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
ona84 wrote:Dziewczyny idac dlugim prot.to od ktorego dc bierze sie leki? Pytam bo moze dr.sie odezwie czy mi sie udalo zakwLifikowac a bym nie chcia 1 miesiac przeciagac tego wszystkiego
Teoretycznie tabletki anty. mozna brac dluzej, chyba nawet tu u nas ktoras z dziewczyn tak sobie przedłużyła,22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Makumba wrote:A te mutacje, wymienione w Twojej stopce nie są powodem?
Najgorzej to nie wiedzieć. Ja tez nie znam przyczyny.Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
No widzisz to tak jak u nas, wszystko działa a nie działa. Trudno, może tak ma być. Zrobię co mi każą teraz i będzie co ma być. A jak nie będzie to trzeba podjąć trudną i bolesną decyzję o zakończeniu tego wszystkiegoAsia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
asiastokrota wrote:No widzisz to tak jak u nas, wszystko działa a nie działa. Trudno, może tak ma być. Zrobię co mi każą teraz i będzie co ma być. A jak nie będzie to trzeba podjąć trudną i bolesną decyzję o zakończeniu tego wszystkiego
To prawda. Ale jakie to może być uwalniające... -
asiastokrota wrote:No widzisz to tak jak u nas, wszystko działa a nie działa. Trudno, może tak ma być. Zrobię co mi każą teraz i będzie co ma być. A jak nie będzie to trzeba podjąć trudną i bolesną decyzję o zakończeniu tego wszystkiego
-
Makumba chciałam ci przypomnieć że żyjesz w kraju średniowiecznym
Makumba, Asia08 lubią tę wiadomość
Asia
4 x iui
4 próby ivf
Makumba wrote:Jaki plan u Was po histeroskopii? Wybacz, pewnie pisałaś.
Po histero jak tylko dostaniemy zielone światło od doktorów to podchodzimy do procedury. Jak Ana napisała że goi się ok 4 tyg, to myślę że na koniec kwietnia ruszamy z "koksem"
Makumba, ana1122, nadziejka88, malgos741 lubią tę wiadomość
Asia
4 x iui
4 próby ivf
ona84 wrote:Dziewczyny idac dlugim prot.to od ktorego dc bierze sie leki? Pytam bo moze dr.sie odezwie czy mi sie udalo zakwLifikowac a bym nie chcia 1 miesiac przeciagac tego wszystkiego
Ja brałam od 15 dnia cyklu przez 14 dni. Od 23 dnia cyklu doszedł gonapeptyl. -
a zapomniałam Wam powiedzieć, że u mnie w pracy fama poszła, że w ciąży jestem. I to uczniowie nasi kochani tacy wspaniałomyślni są. a domysly wzięły sie z tego że dzisiaj miałam luźną bluzkę założoną. Jaka ta dzisiejsza młodzież podejrzliwa jest
Oby mi ta ciąże tymi plotkami przyciągneli
ana1122, Gosia321, asiastokrota, malgos741, Makumba lubią tę wiadomość
-
Lura82 wrote:Gosiu homocysteina 7,7 jest ok czy za wysoka? Te metylowane formyy wit biore dopiero ok miesiaca.
Ahhh hejka w ten wiosenny dzieńLura82 lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Karcia wrote:A ja wyrwalam przed chwilą swojego pierwszego zęba w życiu i się martwię że niedługo będę sczerbata .
Jak się czujesz?