Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
ona84 wrote:ej a wiec tak nadaje sie do tego po wyjsciu z gabinetu esa wyslalam z daneymi i mial mnie na liste wpisac bo zostalo pare miejsc.place za badania i wizyty byc na miejscu2tyg. i pozniej jak juz sie zajdzie przyjechac pare razy ale mysle ze moze gora3,Powiedzialam ze nie pracuje wiec moge i miesiac tam byc,wiec musze czekac i czy mnie zakwalifikuja pewnie tam jest duzo chetnych.koniec marca poczatek kwietnia maja ruszyc lub maj o tak mowilBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Makumba wrote:Znowu miło na forum
Eve ale mi poprawiłaś humor Małą ❤️ Jaka Ona miła! ❤️
Słomka dziś pomyslałam o porodzie u Malarkiewicza, jeśli będzie grało. Nie napinam się jakoś. W wojewódzkim chyba jest niezły przemiał i jakbym nie miała patologii....
2AA super!! Trzymam kciuki.
Ona to co stawia Artemida, bo nie rozumiem tego programu. I co program ma na celu?
Emilka fajnego masz męża i nie myślę tak od dziś
Asia08 to jabłko też dostałam kiedyś -
Eve, ale słodycz z tej Twojej córci :*
Ja dziś piłam glukozę. Poszło zadziwiająco gładko, nawet bez cytrynyWynik też chyba OK. Sprawdziłam w necie i obdzwoniłam, kogo się dało i wszyscy mówią, że dobry
sonia86, e_mil_ka, Makumba, Asia08, asiastokrota, malgos741, nadziejka88 lubią tę wiadomość
19.03.2016 - I iui, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
polopiryna wrote:Eve, ale słodycz z tej Twojej córci :*
Ja dziś piłam glukozę. Poszło zadziwiająco gładko, nawet bez cytrynyWynik też chyba OK. Sprawdziłam w necie i obdzwoniłam, kogo się dało i wszyscy mówią, że dobry
-
ana1122 wrote:Na czczo to ładnie. A co do reszty to Asia08 Może się wypowiedź
Ja sie nie znam.Poza tym ja mialam badana tylko na czczo i po 2 godzinach a tu chyba norna jest do 150 cos.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2017, 18:11
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
nick nieaktualnyPolopiryna czyli widmo cukrzycy ciążowej cię opuściło. Mnie też bez cytryny poszło gładko.
Nadziejka oby szybko odpisał i żebyś wiedziała na czym stoisz.
A to pamiętam, że moja kumpela podchodziła do in vitro w Białymstoku w Crio banku i też miała te leki przeciwko skurczom macicy. Już nie pamiętam za co placila, a co było opłacane przez klinikę.
-
polopiryna wrote:Na czczo 84, po godzinie 184, po dwóch 136.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2017, 20:01
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
TERA83 wrote:Jeśli glukoza 75 to na czczo mniej niż 90 środkowy wynik powinien być do 180 a ostatni do 140, jak jeden przekroczony to świadczy o cukrzycy Masz mało przekroczone zobaczysz co lekarz powie19.03.2016 - I iui
, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
e_mil_ka wrote:Sonia86 jak tam Twoja infekcja. Jest już lepiej?
Co polecacie na kolacje? Bym coś zjadła ale na nic ochoty nie mam
No nie bardzo, biorę leki ale średnio jak na razie działają, w poniedziałek kontrolna wizyta, już się oczywiście na czytałam czym grozi infekcja w ciąży, najgorsze że nie miałam robionego wymazu i tak naprawdę nie wiadomo co to. Dr stwierdził że dopadła mnie grzybica, kazał odstawić crinone i przejść na luteine, podobno ciężko się to w ciąży leczy.
Z kolacją nie pomogę, mi już na obiady brakuje pomysłów. Ale może jakaś lekka salatka?3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....