Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nadziejka88 wrote:Pisalas do dr d z tymi danymi? To jak mi kazał przyjść po histero a to będzie maj to juz na bank nie będzie miejsca
-
To dr D tak sobie policzył? Byłam u niego kilka razy, ale zawsze płaciłam 160 zł, u innych po 200 zł."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
ana1122 wrote:A zapisać się Teraz nie możesz?
No właśnie nie wiem o co mu chodzi bo ja chciałam sie teraz wpisać na listę oczekujących i czekać spokojnie na histeroskopie ale mi odpisał ze mam przyjść dopiero po zabiegu. Napisałam mu jeszcze raz i zobaczę co mi odpisze. Bo jeszcze nie wiem czy się kwalifikuje z moim amh. Mecze go bo niczego nie tracę. I tak zdecydowaliśmy sie na ivf po histeroskopii.Makumba lubi tę wiadomość
-
nadziejka88 wrote:No właśnie nie wiem o co mu chodzi bo ja chciałam sie teraz wpisać na listę oczekujących i czekać spokojnie na histeroskopie ale mi odpisał ze mam przyjść dopiero po zabiegu. Napisałam mu jeszcze raz i zobaczę co mi odpisze. Bo jeszcze nie wiem czy się kwalifikuje z moim amh. Mecze go bo niczego nie tracę. I tak zdecydowaliśmy sie na ivf po histeroskopii.
-
Styczeń
19: Asia-m-b - na świat przyszedł JAŚ!
Luty
02: Leo - na świat przyszedł JERZYK!
Marzec
01: J_agoda - testowanie po iui
03: tera83 wizyta
06: eni -wizyta
08: eni -wizyta
10: eni -wizyta
11: J_agoda - wizyta
11: eni33 - punkcja
11: Lura82 - punkcja
13: Eve87 - na świat przyszla IGA!
14: J_agoda - II iui
15; ona84 - wizyta
16: eni - transfer
16: Lura82 - transfer
22: Asia08 - wizyta
24: asiastokrota - histeroskopia
Kwiecień
07: nadziejka88 - wizyta
xx: Malgos741 - podejście do ivf
xx: nadziejka88 - histeroskopia
Xx: Izaura - podejście do crio
Czerwiec
29: Asia08 - termin porodu
29: polopiryna - termin porodu
-
nick nieaktualny
-
Tak my juz zafasolkowane. Podali mi blastocyste 2AA. I teraz zostalo czekanie. A w ktorym dniu wy testowalyscie? A i pisza ze kolejne 5 jest w obserwacji do jutra i ze dzwonic po 14 dniach zeby sie dowiedzieć.
nadziejka88, Asia08, asiastokrota, Izaura, ana1122, polopiryna, sonia86, Karcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny