Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAsia08 wrote:Noo, to jednak ospa. A starsze dziecko ma swinke.
Takze rezygnuje z wizyty u mamy na jakis czas. Nie bede ryzykowac.
Ona 84 - te jeżdżenie do Białegostoku mnie by przerażało - mam chorobę lokomocyjną. Dziś masz noc pełną przemysleń. -
nick nieaktualnyA w ogóle dziś bardziej wniknęłam w koszty badań do iui i teraz masakra jest - jeszcze niedawno za pakiet: człek męski i człek żeński = 300 zł, a teraz 600 z hakiem.
A do in vitro to jakie badania się robi? Wirusologię i jeszcze coś? Chodzi mi o te podstawowe badania, a nie te z wyższego poziomu o skomplikowanych nazwach -
Ena wrote:o Jaaaaa Szpital w domu.
Ona 84 - te jeżdżenie do Białegostoku mnie by przerażało - mam chorobę lokomocyjną. Dziś masz noc pełną przemysleń.nadziejka88 lubi tę wiadomość
-
Ana dzięki że pytasz wyszłam dziś ze szpitala.czuje się już lepiej. W piątek na ściągnięcie szwow. Pytałam się to muszę odczekać minimum pół roku żeby wznowic starania i 3 miesiace żeby zrobićdrożność.
asiastokrota, ana1122, malgos741, Izaura lubią tę wiadomość
Karcia -
Asia08 wrote:Slomka, boisz sie? Ja glupia zapisalam sie do jakiejs grupy na facebooku i tam dziewczyny pisza jak porody wygladaly... Nie wiem po co mi to bylo.
Właściwie to chyba nie tak bardzo jak myślałam, że się będę bała. Tylko chciałabym, żeby to też taka szybka akcja była. Ja wcześniej oglądałam filmy na youtubie - takie żywcem z porodówki i później spać nie mogłam... -
Ena wrote:
Asiastokrotka - mnie ciągnie do takiej urzędniczej postawy. Może jeszcze trafię do Twojego miejsca pracyjakieś biurko się znajdzie
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Ena wrote:A w ogóle dziś bardziej wniknęłam w koszty badań do iui i teraz masakra jest - jeszcze niedawno za pakiet: człek męski i człek żeński = 300 zł, a teraz 600 z hakiem.
A do in vitro to jakie badania się robi? Wirusologię i jeszcze coś? Chodzi mi o te podstawowe badania, a nie te z wyższego poziomu o skomplikowanych nazwach
Jeszcze chlamydia-Ty i M, czystość pochwy, cytologia. Ja robiłam takie. Z wirusologi też nie musiałam wszystkich powtarzać, ale nie pamiętam jakich. Pokazałam w rejestracji Paniom co mam i one wybrały to co musiałam zrobić. -
Karcia wrote:Ana dzięki że pytasz wyszłam dziś ze szpitala.czuje się już lepiej. W piątek na ściągnięcie szwow. Pytałam się to muszę odczekać minimum pół roku żeby wznowic starania i 3 miesiace żeby zrobićdrożność.
Karcia lubi tę wiadomość
-
słomka :) wrote:Jeszcze chlamydia-Ty i M, czystość pochwy, cytologia. Ja robiłam takie. Z wirusologi też nie musiałam wszystkich powtarzać, ale nie pamiętam jakich. Pokazałam w rejestracji Paniom co mam i one wybrały to co musiałam zrobić.
-
Karcia wrote:O kurcze tyle srton naskrobalyscie ze jeszcze nie nadrobilam. Eve super że masz już malutką przy sobie. Ucaluj szkrabika od ciotki.Makumba super że już poznalas płeć. Ana była juz ta uwaga?
-
nick nieaktualnyasiastokrota wrote:Zapraszam, zaglądaj na BIP
jakieś biurko się znajdzie
Plan jest taki - jak się uda z dzidziolem to wiadomo - sielanka w domu, a jak nie to Zu rusza do przedszkola, a ja muszę znaleźć nową pracę, bo w poprzedniej już mam zamknięte drzwi. -
słomka :) wrote:Właściwie to chyba nie tak bardzo jak myślałam, że się będę bała. Tylko chciałabym, żeby to też taka szybka akcja była. Ja wcześniej oglądałam filmy na youtubie - takie żywcem z porodówki i później spać nie mogłam...
O nieee, na to bym sie nie odwazyla.
Karcia, kuruj sie. A uwaga jyz byla, ale chyba na stronie mozna obejrzec. Jutro tez poszukam, bo nie widzialam.
Karcia lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
nick nieaktualnysłomka :) wrote:Jeszcze chlamydia-Ty i M, czystość pochwy, cytologia. Ja robiłam takie. Z wirusologi też nie musiałam wszystkich powtarzać, ale nie pamiętam jakich. Pokazałam w rejestracji Paniom co mam i one wybrały to co musiałam zrobić.
To wiesz co - ta chlamydia teraz jest tez do iui.
Karcia - wracaj do pełni sił.Karcia lubi tę wiadomość
-
Karcia zdrówka i wracaj do pełni sił. .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2017, 21:30
Karcia lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Ona a kasują Cię za tą wizytę u dr D?
Nieodpłatna procedura, to nieodpłatna procedura czy jednak odpłatna?
Nocleg pewnie w tamtejszej Artemidzie.
Karcia dbaj o siebie Kochana. Życzę Ci wszystkiego co najlepsze.
Słomka teraz Ty, Polopiryna, potem Asia08, a potem JA. JEŻUWiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2017, 21:35
malgos741, Asia08, Karcia lubią tę wiadomość