Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Eni33 super! Piękny wynik tej procedury a czemu się nie udalo za pierwszym razem? Inny protokół czy co? Trzymamy za was kciuki. Dbaj o siebie bo jesteś w ciąży:) jesli blastka to juz 9dpt cos wyjdzie. A jeśli jesteś z tych cierpliwych to poczekaj do 12-13 dpt.
-
No tez tak myslam ze 9 dnia bo na nastepny dzien nie mam juz Lutinusu wiec bede musiala isc po recepte. Tak inny protokół. Wtedy długi a teraz krotki z antagonista. I owiele lepszy dla mnie jak widac.
-
A Igunia piekna.
-
Eni super wynik. Dbaj O siebie teraz! spokojnie już 9 dpt możesz testować. Mi już wyszło tego dnia i tylko 3 dniowca miałam. Powodzenia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2017, 13:52
eni33 lubi tę wiadomość
-
Znowu miło na forum
Eve ale mi poprawiłaś humor Małą ❤️ Jaka Ona miła! ❤️
Słomka dziś pomyslałam o porodzie u Malarkiewicza, jeśli będzie grało. Nie napinam się jakoś. W wojewódzkim chyba jest niezły przemiał i jakbym nie miała patologii....
2AA super!! Trzymam kciuki.
Ona to co stawia Artemida, bo nie rozumiem tego programu. I co program ma na celu?
Emilka fajnego masz męża i nie myślę tak od dziś
Asia08 to jabłko też dostałam kiedyśe_mil_ka, Asia08 lubią tę wiadomość
-
eni33 wrote:No tez tak myslam ze 9 dnia bo na nastepny dzien nie mam juz Lutinusu wiec bede musiala isc po recepte. Tak inny protokół. Wtedy długi a teraz krotki z antagonista. I owiele lepszy dla mnie jak widac.
-
Za pierwszym razem pobrali 4 z tego tylko 2 MII czyli takie co sie nadawaly. I jeden przetrwal do transweru 8A.
-
A tak na marginesie to dzis byłam u rodziców i tak sobie gadaliśmy o tych moich badaniach. No i mama mi uświadomiła, że nie tyko moja babcia ze strony taty miała problemy zatorowo zakrzepowe ale ze strony mojej mamy babcia i jej bracia. Mojej mamy kuzyni. U mojej mamy w rodzinie były dwa przypadki amputowania nóg z tego powodu. Moja mama dopiero mi sie przyznała, że ma stwierdzona miażdżycę aorty brzusznej. Ciekawe co wyjdzie z tych badań.
-
nick nieaktualny
-
nadziejka88 wrote:Styczeń
19: Asia-m-b - na świat przyszedł JAŚ!
Luty
02: Leo - na świat przyszedł JERZYK!
Marzec
01: J_agoda - testowanie po iui
03: tera83 wizyta
06: eni -wizyta
08: eni -wizyta
10: eni -wizyta
11: J_agoda - wizyta
11: eni33 - punkcja
11: Lura82 - punkcja
13: Eve87 - na świat przyszla IGA!
14: J_agoda - II iui
15; ona84 - wizyta
16: eni - transfer
16: Lura82 - transfer
22: Asia08 - wizyta
24: asiastokrota - histeroskopia
28: Tera83 - badania prenatalne
Kwiecień
07: nadziejka88 - wizyta
xx: Malgos741 - podejście do ivf
xx: nadziejka88 - histeroskopia
Xx: Izaura - podejście do crio
Czerwiec
29: Asia08 - termin porodu
29: polopiryna - termin porodu
Październik
12: Tera83 - termin poroduWiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2017, 15:17
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
Storczyki wrote:Gosiu i teraz robiłaś ANA2 i ANA3? Wczoraj byłam na wizycie u dr D i zapytałam o badania genetyczne i immunologiczne to usłyszałam że szkoda pieniędzy. Ciekawa jestem jak teraz się zachowa jak pokażesz kolejne wyniki z świadczące o Twojej racji.
No zobaczymy mi nie szkoda pieniedzy w szukaniu odppwiedzi czemu nie wychodzi za to szkoda mi niepotrzebnie wydawac na ifv skoro i tak bez encortonu by nie wyszloBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
eve87 wrote:Siema ciocie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/28a2ccd9bb5a.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4ce9cb8ef5c5.jpgona84, SoniaK lubią tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Ena wrote:Emilka może to jest właśnie dobry trop.
Eni super infoJa z testowaniem czekałabym najdłużej jak się da.
Nadziejka czyli dr D dał ci jakąś informację zwrotną?
Za pierwszym razem jak pisałam to kazał przyjść po histeroskopii i zobaczymy co da się zrobić. Ale to by wychodzilo pod koniec maja i jak dzisiaj ona napisała ze juz jest malo miejsc to boje się ze jak sie u niego zjawie pod koniec maja to mi powie ze lista zamknieta i zonk. No nic - poczekam może odpisze na dzisiejszego sms. -
Styczeń
19: Asia-m-b - na świat przyszedł JAŚ!
Luty
02: Leo - na świat przyszedł JERZYK!
Marzec
01: J_agoda - testowanie po iui
03: tera83 wizyta
06: eni -wizyta
08: eni -wizyta
10: eni -wizyta
11: J_agoda - wizyta
11: eni33 - punkcja