Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
TERA83 wrote:DziewcZyny nie wypowiadam się za często Ale zaglądam codziennie czekając na wieści Trzymam kciukasy z całego serducha. Ja walczE ze swoja skóra mam kryzys psychicZny tylko łzy. .. ciężko mi choć wiem że warto dziś nie wytrzymałam i użyłam po 2 mcach męczarni maści wiem różne opinie mam nadzieję że nie zaszkodzi Bo na twarz protopic a na skórę delikatnie sterydowa niestety moja zaogniona skóra już nie dawalam rady. ..
Ale jaki piękny piesek❤️ -
Makumba wrote:Dziewczyny dziś się dowiedziałam, że żeby pomiar cukru we krwi był jak najbardziej miarodajny, glukozę należy pić około 5 minut.
Co Wy na to? Bo ja byłam w szoku. Nikt o tym nie wspominaMakumba, ana1122, Karcia lubią tę wiadomość
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
J_agoda wrote:Emilka a jak będzie 5 i uda się za pierwszym razem. Co wtedy ?
Mam 37 lat i jedno dziecko.
Za pierwszym razem tez sie o to balam i zostalam z niczym.
Polecam dr. Z.22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Ena jakie piękne wyniki stymulacji, oby ostateczny wynik byl pozytywy.
Jagoda może @ nie przyjdzie ale rzeczywiście skuteczność iui jest znikoma. Moim zdaniem rozwiązuje tylko będę problem- wrogość śluzu. W innych przypadkach jesli nie wiadomo co dolega-nie pomoże.ale trzeba próbować wszystkiego zanim podejmie sie ostateczny krok w stronę ivf.
Emilka życzę cierpliwosci do 10-tego. Może poznasz w końcu przyczynę niepowodzeń i ja zwalczysz. A teraz się kuruj, herbata miód cytryna i imbir.ewentualnie sok z malin lub bzu.
Asiastokrota jak samopoczucie przed jutrzejsza histero?J_agoda, e_mil_ka lubią tę wiadomość
-
Storczyki wrote:Dziewczyny jestescie wstanie mi rozszyfrować wyniki przeciwcial antyfosfalipidowych Igg 1,7 a IgM 1,1 normy 0-10 to oznacza ze wynik jest dodatni?
Storczyki lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Ena wrote:Cześć Dziewczyny
Eni, Laura - Brawo dla Was - super, że się udało.
Malgos - życzę zdrowia.
Storczyki - nie pomogę w interpretacji wyników, bo się nie znam.
Jagoda - To teraz musisz się trzymać wersji, że się udało. Trzymam za Ciebie kciuki - za siebie też, bo jesteśmy na tym samym etapie cyklu. Ja wybrałabym dr Z. Mnie przeraża niska skuteczność iui i jej masakryczny koszt 800 plus te cholerne badania teraz ponad 600 zł i jeszcze leki...wrrr
Emilka dziękuję za pamięć. Ja dzisiaj byłam na wizycie w Art u dr M. Owulacja była i to bycza - dr zobaczyła 1 ciałko żółte na lewym i 3 na prawym, endo 11, progesteron prawie 50, zatem ten tego...Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Małgoś741 jak u lekarza, co powiedziała rodzinna?
Emilka nie siedź w domu tylko leć do lekarza
Ena macie z mężem pole do popisu, przytulać się skutecznie
Nadziejka88 mam ogromnego pietra, już dawno się tak nie bałam. Zdążyłam już zapomnieć jak wyglądają badania, zabiegi i procedury. Boję sięe_mil_ka, J_agoda lubią tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Dostałam antybiotyk delikatny jak dla kobiet w ciąży i starających się, skierowania na razie nie dostałam jeśli chodzi o hematologa bo po leczeniu dostanę. Mam powiększony migdał i węzeł chłonny tak jak mówiłam.01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Asiastokrota będzie dobrze, zrobisz te badanie i będzie następny krok wykonany do szczęścia.
asiastokrota lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Małgoś dobrze że nie dała ci jakiegoś silnego antybiotyku, potrafią tak z grubej rury.
Ja wiem że będzie dobrze, ja raczej nie jestem strachliwa, ból też mnie jakoś specjalnie nie przeraża ale chyba zbyt dużo czasu minęło od tego wszystkiego i tak mnie jakoś naszło że się boje teraz.Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
asiastokrota wrote:Małgoś dobrze że nie dała ci jakiegoś silnego antybiotyku, potrafią tak z grubej rury.
Ja wiem że będzie dobrze, ja raczej nie jestem strachliwa, ból też mnie jakoś specjalnie nie przeraża ale chyba zbyt dużo czasu minęło od tego wszystkiego i tak mnie jakoś naszło że się boje teraz.asiastokrota lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Laura, Eni trzymamy kciuki za duuuza bete.
Ena - teraz to muuusi sie udac!
Emilka, jak u Ciebie? Poszlas do pracy?
Ja jestem po wizycie wczoraj. Mala pokazala nereczki (ostatnio nie bylo widac), i w zasadzie tyle. Kompletnie nic nie widzialam wczoraj, siedziala na dupce sobie.
Jesli chodzo ospe, to teoretycznie nie powinnam sie zarazic, jesli juz chorowalam, ale lepiej nie ryzykowac i nie przebywac z osoba chora.
Spanie. Preferowana jest pozycja lewoboczna zwlaszcza w juz zaawansowanej ciazy, bo na prawym boku uciskana jest macica i przeplywy. Ale jesli zdarzy sie, ze bedziemy spac na prawym to nic sie nie stanie. No ale lepiej na lewym.
Aha, dr byl w szoku ze kluje sie 7 razy w ciagu doby. Diabetolodzy z Olsztyna zalecaja tylko 4 razy. A w nocy tylko jak cos sie dzieje, ale tez od czasu do czasu a nie co noc jak ja. No i normy po posilku zwiekszyly sie ze 120 na 140! Ale nie wszyscy diabetolodzy to zmienili.
Za 1,5 tyg.mam wizyte to zapytam babke o to. Bo juz mi palcow brakuje.
A dzisiaj jeszcze czeka mnie wizyta u okulisty. Ciekawe, czy bede mogla prowadzic auto po badaniu.
Milego dnia!Makumba lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui