Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJ_agoda wrote:Aha żeby była jasność - to była wizyta monitorująca w ramach iui. Aby rozmawiać co dalej mam się umówić na wizytę.
Kogo polecacie wobec tego ?
Masakra! I tak tyle kasy się u nich zostawia, a oni tak postępują.J_agoda lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jagoda ja tam polecam jednak dr Z. Wiem że może dr Djest konkretny i to niektórym odpowiada że nie owija w bawełnę ale dr Z w sumie też nie słodzi ale złe informacje potrafi przekazać delikatnie a przy tym zawsze ma jakiś pomysł. No nie wiem. Z dr D miałam do czynienia podczas transferu i kiedy leżałam w Białym po punkcji. Mi wydawał sie też sympatyczny jednak i tak dr Z zostanie moim lek. prowadzącym.
J_agoda, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Emilko a kiedy dokładnie wyniki?
Jagoda ja rozmowę o in vitro miałam z dr D, po dwóch iui i 3 latach starań, nasienie meza bez zarzutu, u mnie teoretycznie też nie najgorzej, jajowody drożne, owulacja bez stymulacji, czyli nie wiadomo było do końca w czym problem. Dr przeprowadził typowy wyklad o skutkach stymulacji i in vitro, ale nie powiedział nic co mogłoby nas zniechęcić, na tej wizycie przepisał leki i zlecił badania. Nie żałuję że do niego trafiłam, sama byłam zdziwiona, że nie "kazał" nam jeszcze próbować iui lub poszerzyć diagnostyki.J_agoda lubi tę wiadomość
3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
J_agoda wrote:Ja wyszłam z przebieralni on do mnie do widzenia Hahah - oczywiście ja mówię chwile, ja mam pytanie do Pana
.
Dosłownie byłam 5 minut Haha !
No nie delikatnie mówiąc przesadził.J_agoda lubi tę wiadomość
-
Soniu dziękuje. Nam tez niczego nie kazał - miałam wrażenie ze tłumaczył się z tej skuteczności iui, ale powiedział że jest daleki od namawiania na jedna lub druga metodę.
Zapisze się ma wizytę dopiero jak dostanę @, bo może akurat nie dostanę ...sonia86 lubi tę wiadomość
Marzenia się spełnia -
nick nieaktualnye_mil_ka wrote:Jagoda ja tam polecam jednak dr Z. Wiem że może dr Djest konkretny i to niektórym odpowiada że nie owija w bawełnę ale dr Z w sumie też nie słodzi ale złe informacje potrafi przekazać delikatnie a przy tym zawsze ma jakiś pomysł.
Zdrówka ci życzę.
Jagoda - dziś 17 dc. Możesz schować podpaski - @@@ nie będzie. Czyli miałaś ekspresową wizytę. A o której byłaś w Art?e_mil_ka, J_agoda lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
DziewcZyny nie wypowiadam się za często Ale zaglądam codziennie czekając na wieści Trzymam kciukasy z całego serducha. Ja walczE ze swoja skóra mam kryzys psychicZny tylko łzy. .. ciężko mi choć wiem że warto dziś nie wytrzymałam i użyłam po 2 mcach męczarni maści wiem różne opinie mam nadzieję że nie zaszkodzi Bo na twarz protopic a na skórę delikatnie sterydowa niestety moja zaogniona skóra już nie dawalam rady. ..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2017, 23:32
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
nick nieaktualny