Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Asia myślimy tylko pozytywnie i kciuki zaciśnięte mocno &&&&
Dziewczyny gratki dla Was i oczekujemy wysokich przyrostów bet i kolejnych brzuszków
Kurcze całą zimę wytrzymałam ja "stonka" bez żadnej choroby a tu w pierwsze dni wiosny... katar, gardło zawalone. Jak ja niecierpie chorowaćasiastokrota, eni33 lubią tę wiadomość
-
ona84 wrote:Hey mam pytanie facet ile razy potrzebny jest do ivf do punkcji a czy przy transwerze musi byc.Bo mi moj wczoraj powiedzial ze nie ma kto go zastapic w pracy i tak mnie wk...że pol dnia chodzilam zla
Facet potrzebny jest do punkcji. Przy transferze nie musi być, ale to chyba trochę głupio?
Nie denerwuj się, jak przyjdzie co do czego to z Tobą będzie -
asiastokrota wrote:Dziękuję dziewczyny za wsparcie, zbieram się spać. Odezwę sie jutro po wszystkim jak wrócę do formy i ocknę się po narkozie
dobranoc
asiastokrota lubi tę wiadomość
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
Asia, powodzenia!
Leo, mnie tez dopadl bol gardla. Tylko dlatego, ze dwa dni wyszlam bez szalika...asiastokrota lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Makumba wrote:A z drugiej strony co to kogo obchodzi. Rożne wypadki się zdarzają. Tylko Tobie może być przykro...
Makumba lubi tę wiadomość
-
Jestem roztrzesiona na aplikatorze zobaczylam krew. Caly czas aplikowalam aplikatorem i nic a dzisiaj akurat krew. I nic nie moge zrobic tylko czekac do jutra na bete bo to za wczesnie na wizyte. Dzis wypada 25 dzien cykly czasami dostawalam w tym dniu okres moze to zwiazane z tym. Przeciesz tyle sie slyszy o krwawieniu w ciąży.
-
Polecialam na bete teraz czekam na wynik jak bedzie to pielegniarka ma zadzwonic. Jade do artemidy po zwolnienie.
ana1122 lubi tę wiadomość
-
eni33 wrote:Jestem roztrzesiona na aplikatorze zobaczylam krew. Caly czas aplikowalam aplikatorem i nic a dzisiaj akurat krew. I nic nie moge zrobic tylko czekac do jutra na bete bo to za wczesnie na wizyte. Dzis wypada 25 dzien cykly czasami dostawalam w tym dniu okres moze to zwiazane z tym. Przeciesz tyle sie slyszy o krwawieniu w ciąży.
Dobrze że pojechałas na beteWiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2017, 10:55
-
Ja już po wypiciu glukozy I dla mnie to było straszne myślałam że tam zemdleje słabo mi było jak cholera. Teraz już lepiej! czekam na wynik
-
No moze tylko ze to pojawilo sie tez na papierze i jedna plamka na wkladce.ale juz jest troszke lepiej. Poczekam na bete bo teraz wszystko od niej zalezy. Zwolnienie moge odebrac po 15 bo wtedy bedzie dr. Mam do srody a w czwartek mam umowiona wizyte do dr D. W recepcji nic nie mowilam narazie o tym krwawieniu. A myslicie zeby pisac czy lepiej dzwonic do dr Z. Laura a ty kiedy wynik drugiej bety. A i czy umawialas sie juz na wizyte.i czy dzwonilas do Białegostoku.
-
Wynik za ok 2h.
Bylam po recepte u "mojego" lekarza, mowil ze na pierwsza wizyte mam sie zglosic do niego 5 kwietnia.
Do Artemidy bede dzwonic po poniedziałkowej becie.
Moze zadzwon do dr Z. W sumie beta pozytywna to moze progesteronu trzeba wiecej
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤