Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Eni super wynik.
Emilka, ja tez bym sie zapisala na 10go i powiedziala o co chodzi.
Tera, ja mam krewkarte na panuenskie nazwisko i nikt mi nic nie mowil o powtorce. Jak bylam na hsg to pielegniarka tylko na pesel patrzyla.
e_mil_ka lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Chociaż we wrześniu do operacji zaakceptowali w szpitalu taki dokument ciekawe czy kartę by wyrobili z grupą krwi jak mam panieńskie
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
eni33 wrote:No mi wlasnie w czwartek wypadnie. 4 tygodnie i 2dni. A dr cos juz widzial wtedy i czy nie mówił ze za szybko przyszlas.
Kartę ciąży mam założoną od tego dnia. Tak mi sam lekarz kazał przyjść. Wcześniej dzwoniłam i uzgadniałam z nim sensowny termin.
Dr D natomiast mówił żeby przyjść za 6 tygodni. Ale to nie jest moj lekarz prowadzący.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2017, 20:37
-
Makumba wrote:Ana w którym tygodniu po transferze dowiedziałaś się, że Twoj jeden zarodek się 'ulotnił'?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2017, 20:50
Makumba lubi tę wiadomość
-
ana1122 wrote:Ja właśnie tez dostałam paracetamol w kroplowce po punkcji i nawet Nie pytali czy Mam uczulenie:-) Ale ty miałaś pecha. A jak bierzesz apap Lub leki podobne to Dobrze się czujesz?
Emilka co za akcja, dobrze że się znalazły. Ja to bym się zaryczała jakby Miodek zaginął.
Polopiryna zdrówka, szybkiego powrotu do domu, trzymam kciuki. Nie straszymy ciotek więcej.
Anetka odpoczywaj, leż nic nie rób.Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
nick nieaktualny
-
ana1122 wrote:W 6 tyg i 4 dniu było widać serduszka I 2 zarodki a kilka dni później już U jednego przestało bic serce. Myślę że warto iść na początku czy są zarodki żeby nie było że pusty pęcherzyk a potem dopiero W 7 tyg żeby zobaczyc serduszko. Ja od 5 t 5d dostałam ciążowe zwolnienie od doktora z
-
Makumba wrote:U mnie w 4 tyg i 2 dniu widać było zarodek z sercem i cień po drugim zarodku.
-
Dzień dobry dziewczęta
Stoję sobie w kolejce do rejestracji, idę dzisiaj do lekarza rodzinnego. Opóchlizna prawie opanowana to teraz brzuch mnie boli. Jak dawali w szpitalu zwolnienie to ja nie bo praca a teraz żałuje. Może po proszę lekarkę to mi wystawi tylko nie lubię tak żebrać. Miłego dnia wszystkim
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Dzień dobry
Asiastokrota odpocznij jeszcze, dobrze że poszłaś po zwolnienie.
asiastokrota lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
Asia dobrze ze idziesz po zwolnienie i szkoda ze nie wzięłaś w szpitalu. Człowiek stara sie aby praca byla zrobiona aby zrobić jak najmniejszy problem. Ale ja ci powiem jedno- nikt cie za to nie doceni. A nawet jeśli szef jest w porządku to tym bardziej powinno mu zależeć na zdrowiu pracownika. Takze następnym razem się nie zastanawiaj. Ja po poprzedniej histeroskopii miałam tydzień zwolnienia i rzeczywiście ze trzy dni bolal mnie brzuch i leżałam w domu a kolejne dni po prostu odpoczelam. Takze bierz Asia zwolnienie i odpoczywaj.musisz patrzeć wyłącznie na siebie bo kto sie Toba zaopiekuje jak nie ty sama a musisz być silna do kolejnej procedury.zdrowia!
asiastokrota, Asia08 lubią tę wiadomość
-
Asia dbaj o siebie. Ja też brałam zwolnienie do piątku jak miałam zabieg. A potem jeszcze na week moj maz zabrał mnie nad morze. Było super wypoczelam tylko mnie nic nie bolało po zabiegu aby krwawilam około tydzień. A W tym szpitalu malarkiewicza naprawę opieka super. U mnie był Ramel i jeszcze jedne jakiś rynkowski dziewczyny go chwalily
asiastokrota lubi tę wiadomość
-
No mam nadzieje ze bedzie cos widać. A u kogo bylas? Bo to chyba nie ma znaczenia kto zaklada karte ciazy a kogo wybiore na lekarza prowadzącego. A na tej wizycie zlecili ci jakies badania. Wiem ze chodzisz do prywatnego gabinetu dr P a rozne badania z krwi i moczu pewnie trzeba na miescie robic bo oni nie maja labolatorium tak jak artemida?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2017, 09:02
-
Dziewczyny,
Ja już rano poleciałam do labolatorium i czekam na wynik. Dobrze, że jestem w pracy, bo te czekanie jest straszne. Dalej plamie trochę.
Miłego, szybkiego poniedziałku :*Problem: PCOS.!
IVF (1) Marzec 2017- Punkcja 11.03; Transfer 14.03 'A8'; Beta-HCG 25.03 '95'; 27.03 '216.50' -
Hej kobietki. Dzięki za wsparcie. Przepraszam, jeśli przestraszyłam. U nas póki co jest OK. Dostaję sterydy na płucka i leki rozkurczowe. Zapisy KTG w porządku. Poleżę tu na pewno tydzień, a potem zobaczymy. Łożysko przodujące brzeżnie, więc jest szansa, że się cofnie.
Makumba, Asia08, asiastokrota lubią tę wiadomość
19.03.2016 - I iui, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF