Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
e_mil_ka wrote:A my mieliśmy akcje poszukiwawczą. Wujek mojego męża zostawił otwartą bramę jak wychodził i nasze pieski poszly sobie na miasto. W piżamach i dwoma samochodami po całym mieście jeździliśmy za nimi. Tak sie zdenerwowalam ze chyba nie zasne. Na szczęście zguby sie znalazły. Przed chwilą wróciliśmy.
-
Ja z teściową jednym autem a teść drugim. Tesc ich znalazł. Zatrzymywaliśmy sie co kawałek i wołalismy. Wyleciały z jakies małej uliczki. Dobrze ze sie nie rozdzieliły tylko razem były. Jak byśmy ich nie znaleźli to chyba bym łeb urwała przy samej dupie za tą otwartą bramę. Pieski mają plakietki z numerem telefonu wiec mam nadzieje ze gdyby ktos je przypadkiem znalazł zadzwoniłby.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2017, 23:36
-
e_mil_ka wrote:A my mieliśmy akcje poszukiwawczą. Wujek mojego męża zostawił otwartą bramę jak wychodził i nasze pieski poszly sobie na miasto. W piżamach i dwoma samochodami po całym mieście jeździliśmy za nimi. Tak sie zdenerwowalam ze chyba nie zasne. Na szczęście zguby sie znalazły. Przed chwilą wróciliśmy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2017, 01:48
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
nick nieaktualny
-
To jakaś szalona noc. Ja wylądowałam w szpitalu, bo krwawiłam. Okazuje się, że mam przodujące łożysko i trochę mi się odkleiło. Na razie wszystko dobrze, ale pewnie potrzymają mnie parę dni.19.03.2016 - I iui
, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
Cześć, mi synek zrobił pobudkę o 5:50, efekt emocji przed wyjazdem na kolejny turniej piłki nożnej
Polopiryna uważaj na siebie, wypoczywaj, dobrze , że jesteś pod fachowa opieką
Emilka - współczuje, dwa razy w życiu miasmntaka akcje i nie zazdroszczę, emocje ogromne.Marzenia się spełnia -
polopiryna wrote:To jakaś szalona noc. Ja wylądowałam w szpitalu, bo krwawiłam. Okazuje się, że mam przodujące łożysko i trochę mi się odkleiło. Na razie wszystko dobrze, ale pewnie potrzymają mnie parę dni.
Trzymam kciuki, aby wszystko było dobrzeSzybkiego powrotu do domku
Nie lubię szpitali.!Problem: PCOS.!
IVF (1) Marzec 2017- Punkcja 11.03; Transfer 14.03 'A8'; Beta-HCG 25.03 '95'; 27.03 '216.50' -
e_mil_ka wrote:Ona84 no jasne ze sie nie wyspałam. Odbije sobie po obiadku
Długo chcieliśmy pieska, ale mam obawy czy będę miała dla niego czas. Wprawdzie to domek, więc może biegać, ale wciąż mam wątpliwości.
Jak mieszkałam z rodzicami miałam pudelka i uciekł mi zimą, długo go szukałam, ale znalazł się. Dobrze, że i twoje psiaki się znalazły.
Sobota to chyba był szalony dzień dla wielu z nas.!
Ja nadal leżę i odpoczywam.
Miłej niedzieli Dziewczyny.!Problem: PCOS.!
IVF (1) Marzec 2017- Punkcja 11.03; Transfer 14.03 'A8'; Beta-HCG 25.03 '95'; 27.03 '216.50' -
nick nieaktualnypolopiryna wrote:To jakaś szalona noc. Ja wylądowałam w szpitalu, bo krwawiłam. Okazuje się, że mam przodujące łożysko i trochę mi się odkleiło. Na razie wszystko dobrze, ale pewnie potrzymają mnie parę dni.
Ojoj oby wszytko dobrze było.
Jagoda to masz małego piłkarzaMoja Z nie musi mieć emocjonującego dnia, żeby wstać o 5 wrrrr.
-
Anetka to takie dodatkowe oznaczenie. Nie wiem dokladnie co ono znaczy ale my z mężem obok je mamy ARh D - . No ale właśnie czytam ze niby przy ujemnej D nie występuje. Musze jeszcze raz zobaczyć jaka ja mam grupe krwi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2017, 09:26
-
Polopirynka, trzymajcie sie tam.
Emilka, jak mojemu mezowi uciekl pies na spacerze, to mu powiedzialam ze jak sie nie znajdzie to sie wyprowadzam. W histerie wpadlam.
e_mil_ka, ana1122, asiastokrota lubią tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui