Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
malgos741 wrote:Miałam dziś klientke,która przeszła 4ivf jest w ciąży bliźniaczej będzie miała parke. Wiek 40lat. Jak zaczęliśmy gadać że sobą o in vitro to jak Stare znajome.Każda z nas rozumiała drugą. Trochę mnie to podbudowalo. Muszę sprawdzić jeszcze jedno badanie, które mi powiedziała.Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Izaura wrote:Hej ja po wizycie u dr P. Wszystko sie zapowiada ok, wiec do transferu raczej podejdziemy w tym cyklu. Kolejna wizyta we wtorek u dr Anety (chyba Stefaniak) co powiecie o tej Dr? ?Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
anetk89a wrote:Hej Dziewczyny. Nie mam dobrych wieści. Wczoraj poroniłam. Wczoraj poczułam silny ból i parcie na siusiu. Poszłm do toalety i ... Mnóstwo krwi i coś ze Mnie wypłynęło szarego z krwią. Przeżyłam dramat. Nie wiem co mam dalej o tym wszystkim myśleć.Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Dziewczyny ratunku 2 h w labiratorium slencze masakra. Sprawdzam krzywa cukrowa. Glukoza nie jest problemem do wypicia najgorzej jest pozniej siedziec
a mi sie jeszcze tak steasznie chce spac. Kawy kawy
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
anetk89a wrote:Hej Dziewczyny. Nie mam dobrych wieści. Wczoraj poroniłam. Wczoraj poczułam silny ból i parcie na siusiu. Poszłm do toalety i ... Mnóstwo krwi i coś ze Mnie wypłynęło szarego z krwią. Przeżyłam dramat. Nie wiem co mam dalej o tym wszystkim myśleć.
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
Anetka, przykro mi.
Gosia, ja myslalam ze tam jajko zniose.O tyle dobrego, ze mualam pecherz przeziebiony i do lazienki czesto latalam.
I sluchalam o czym babki gadaja, ale malo ich bylo wtedy.
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Anetko strasznie mi przykro.
-
e_mil_ka wrote:Z tego wszystkie plus jest taki ze nie musisz mieć łyżeczkowania i możesz w następnym cyklu podejść do crio. Macie mrozaczki?Problem: PCOS.!
IVF (1) Marzec 2017- Punkcja 11.03; Transfer 14.03 'A8'; Beta-HCG 25.03 '95'; 27.03 '216.50' -
Anetka po tym krwawieniu musisz odczekać do następnego krwawienia i w następnym cyklu możesz podejść do crio. Ten cykl być może będzie rozregulowany dlatego lekarze zalecają odczekać. Trzymam kciuki za Twoje zarodeczki. Może jednak przetrwały.
-
e_mil_ka wrote:A ja zjadłam pierwszego w tym roku loda:D mniam
Ja moze nie pierwszego, ale tez zezarlam.Big milka i nawet cukier po nim 109! Moge zrec lody yeeeee!!!
e_mil_ka, Gosia321 lubią tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
21.06.2016 III iui
-
e_mil_ka wrote:Asia08 lody są zdrowe. Ja sobie kupiłam dwa litry lodów
Ja zaczelam od smietankowego. Ale zjadlabym solony karmel (tylko po nim cukier bym miala pewnie w kosmos). W Olsztynie sa takie dobre."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
21.06.2016 III iui