Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Asia08 wrote:Ja zaczelam od smietankowego. Ale zjadlabym solony karmel (tylko po nim cukier bym miala pewnie w kosmos). W Olsztynie sa takie dobre.
u nas tez dzisiaj pierwsze lody,ale takie z Lidla bo zadnych innych po drodze nie było czynnych
-
eve87 wrote:Gdzie ten solony karmel?
u nas tez dzisiaj pierwsze lody,ale takie z Lidla bo zadnych innych po drodze nie było czynnych
Eve, na Starym Miescie. Tylko nie pamietam jak sie nazywa ta firma, ale lody maja wlasnej produkcji.
Aha, no i jadlam je w tamtym roku. Teraz pewnie jeszcze zamkniete.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2017, 18:49
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNa naturalnym, w sumie to lekarz zadecydował bo ja bylam dziś nastawiona, ze jakies badania dodatkowe zaleci...Dr P zrobił usg i powiedział ze nie ma na co czekac, jajniki rokuja ładną owulacje więc podchodzimy
asiastokrota, Asia08 lubią tę wiadomość
-
Izaura wrote:Internet mi dzis cos nie działał, a chciałam podziękować tej przemiłek Parze która nam dziś pomogła odpalic samochód pod artemida; )
Tak wlasnie skojarzylam ze to musialas byc ty jak powiedzialas ze wracasz na wizyte we wtorekmalgos741 lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Izaura wrote:Hahaha Tak to ja tzn samochód mojej bratowej a ja to druga
DZIĘKUJEMY BARDZO
wiem kto wychodzil z gabinetu
Bratowa zgasila samochod czy do wtorku bddzie chodzilBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Anetka bardzo mi przykro. Pamiętaj kochana że nie jesteś w tej strasznej chwili i bólu sama. Przeżywałam dokładnie to samo, wiem co czujesz. Pamiętaj teraz boli bardzo i już zawsze będzie bolało z czasem jednak mniej. Ból pomału będzie zanikał, ale siły zaczną wracać, wiara i nadzieja też. Odpocznij teraz, wypłacz się, wygadaj do kogoś. Wrócisz silniejsza, bardzo mocno w to wierzę. Pamiętaj zrobiłaś wszystko co było w twojej mocy, nic więcej nie mogłaś zrobić. To nie jest twoja wina. Przytulam cie bardzo bardzo mocno.
Storczyki, J_agoda lubią tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc