Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
asiastokrota wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e643cd5e641d.jpg
zdolniacha
Robie bombki choinkowe tym samym sposobemjakos na wielkanoc nie mam weny na jajca
asiastokrota, ona84 lubią tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny musze Wam to powiedzieć bo chyba mam schize albo i nie. Mam od wczoraj identycznie objawy jak po transferze. Takie kłucie w macicy jakby coś tam było. Wiem że przy wynikach nasienia mojego męża to raczej nie możliwe jednak zaczęłam się łudzić. Zgłupieje chyba przez to wszystko.
-
Widzisz Emilka, mówiłam że coś tam się dzieje, jak pisałaś że cykl Ci się rozregulował, który to dzień cyklu?
e_mil_ka lubi tę wiadomość
3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
e_mil_ka wrote:Dziewczyny musze Wam to powiedzieć bo chyba mam schize albo i nie. Mam od wczoraj identycznie objawy jak po transferze. Takie kłucie w macicy jakby coś tam było. Wiem że przy wynikach nasienia mojego męża to raczej nie możliwe jednak zaczęłam się łudzić. Zgłupieje chyba przez to wszystko.
e_mil_ka lubi tę wiadomość
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
e_mil_ka wrote:Dziewczyny musze Wam to powiedzieć bo chyba mam schize albo i nie. Mam od wczoraj identycznie objawy jak po transferze. Takie kłucie w macicy jakby coś tam było. Wiem że przy wynikach nasienia mojego męża to raczej nie możliwe jednak zaczęłam się łudzić. Zgłupieje chyba przez to wszystko.
nie mozesz watpic
Oby to byla prawda kochana zycze ci tego :*e_mil_ka lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤