Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja zauwazylam ze od paru cykli przed@ mam wieksze jedrne piersi i jak stanik zdejmuje to bola, ostatnio bole piersi mialam z5 lat temu moze cos sie znowu zmienilo.
A tak wogole dzis rano przebieglam6 km pozniej spacer7,5 powrot do domu na obiad i znowu spacer5kmMakumba lubi tę wiadomość
-
Mi po tych 2 cyklach stymulacji się utyło - widzę normalnie po spodniach. Mniej ruchu, bo trochę się bałam i oszczędzałam, do tego hormony i masakra. Od jutra biorę się za siebie. Od jutra, bo dzisiaj jeszcze głowa mnie napiernicza.Marzenia się spełnia
-
nick nieaktualnyMakumba wrote:Uważaj, bo jestem w transie i idę jak burza
Ena pewnie zazdrości mi tego sprzątania
Zazdrości, zazdrości ha ha.
Ona 84 fajny taki wypad.
Emilka o to trzymam kciuki za cudowny bieg zdarzeń.
Izaura tak - ta Aneta to świeżak w Art
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 20:01
e_mil_ka, Makumba lubią tę wiadomość
-
ona84 wrote:Ja zauwazylam ze od paru cykli przed@ mam wieksze jedrne piersi i jak stanik zdejmuje to bola, ostatnio bole piersi mialam z5 lat temu moze cos sie znowu zmienilo.
A tak wogole dzis rano przebieglam6 km pozniej spacer7,5 powrot do domu na obiad i znowu spacer5km
Ona ja z tymi cyckami to mam tak co miesiąc. Nawet mąż ma zakaz dotykania tak zawsze mnie bolą. On się nie może powstrzymać bo właśnie wtedy są najładniejsze. -
nick nieaktualny
-
Emilka ja nic nie chciałam pisać Ale też mam takie dziwne przeczucie co do ciebie W tym cyklu:-) poza tym po ciazy biochemicznej łatwiej jest zajść W ciąże. Powodzenia!
e_mil_ka, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Makumba gdyby to była prawda to chyba bym z tego wszystkiego wylądowała na lewym skrzydle z radości. Ale jest cos co nie wskazuje na ciąże. Nie mam takich skurczy jak po transferze. Dobra no nic trzeba czekać i tyle.
-
nick nieaktualny
-
Makumba, Czesiek to jajko styropianowe i wstążka atlasowa
Dzięki dziewczyny za miłe słowa, nie jestem taka zdolna, ludzie robią piękniejsze rzeczy. Ja to robię bo lubię i mnie to odstresowuje.
Powiem wam że teraz mam owulację i tak sobie dzisiaj rozmawialiśmy z mężem jakby to było fajnie zaciążyć w tym cyklu. Mąż się śmieje że po histero mnie naprawili, wyskrobali przeszkody i może akurat w tym cyklu.... Tak nas dzisiaj wzięło na takie głupoty
Emilko nie nakręcamy się ale może zapoczątkujemy naturalny trend na forumIzaura, ana1122, Makumba, Asia08, e_mil_ka, malgos741 lubią tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Asiastokrota to byłby szał
. Pomarzyć można
lepiej będę sobie wmawiać ze mi się tylko wydaje
tak jest lepiej tylko ciężko bo ten ból jest identyczny i nie mogę spać na boku tak jak ostatnio i tak jak po pierwszym transferze.