Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Laura super wiesci. A bylas u swojego dr czy w artemidzie. A cos mowil ile babelek ma mm. Moja wizyta u dr.D byla tak szybka ze nawet nie pytal kiedy mialam okres i nic mi nie liczyl. Dzis dzwonily dziewczyny z artemidy i przekladaly mi wizyte mialam na 20 do drP ale powiedzialy ze od 13 i chyba az przez caly miesiac go nie bedzie. Wiec jestem na 19 do drD.
-
Eni moj mąż dzis o Ciebie wypytywal
jak sie masz?
Bylam u swojego dr. On na mnie dmucha i chucha, jak na usg pokazal sie bąbel to az z ulga odetchnął.
Na zdjęciu widze, ze ma 0,91cm.
Wg ostatniej miesiaczki 5t3dz a z usg 5t5dz. Na serduszko mam sie zglosic za tydzień. A to juz do Artemidy pojade w poniedziałek.
Aaa zmieniliśmy lutinusa na duphaston, bo w piątek musialabym znow zapylac do Olsztyna.22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Izaura przed pierwszym crio miałam 4 wizyty i poprosiłam ovitrelle na pękniecie bo pani dr S na ostatniej wizycie przed crio nie mogła znaleźć jajnika i nie wiedziała czy była owulacja. Przed drugim crio miałam 5 wizyt i bez ovitrelle.
-
Ja ostatni okres mialam 28 lutego i tak mi wyliczylo w internecie. Punkcja byla w 12 dc a z tego co pamietam to ja robilam pierwszy zastrzyk a laura juz miala trzy za soba. A u mnie wszystko dobrze leze i odpoczywam, spacerki i cos czasem zaboli w brzuchu. I dzisiaj mam straszny czestomocz. To widze ze tez zmienilas leki. A jakie kupilas sobie witaminki dla kobiet w ciazy.
ana1122 lubi tę wiadomość
-
Styczeń
19: Asia-m-b - na świat przyszedł JAŚ !
Luty
02: Leo - na świat przyszedł JERZYK !
Marzec
13: Eve87 - na świat przyszla IGA !
16: eni - transfer
16: Lura82 - transfer
Kwiecień
07: nadziejka88 - wizyta
10: Laura82 - wizyta
10: Jagoda - wizyta
10: e_mil_ka - wyniki badań i wizyta
20: eni -wizyta serduszkowa
21: nadziejka88 - histeroskopia
xx: Malgos741 - wizyta przed ivf
Xx: Izaura - podejście do crio
Maj
xx: Małgoś741 - podejście do ivf
Czerwiec
29: Asia08 - termin porodu
29: polopiryna - termin porodu
Lipiec:
15: Makumba - termin porodu
Sierpień
1: ana1122 - termin porodu
Październik
12: Tera83 - termin porodu -
nick nieaktualnye_mil_ka wrote:Izaura przed pierwszym crio miałam 4 wizyty i poprosiłam ovitrelle na pękniecie bo pani dr S na ostatniej wizycie przed crio nie mogła znaleźć jajnika i nie wiedziała czy była owulacja. Przed drugim crio miałam 5 wizyt i bez ovitrelle.
-
Izaura co 3 dni co dwa dni a pod koniec codziennie. Raczej nie licz ze trafisz na któregoś z tych lekarzy bo zazwyczaj już nie ma do nich miejsc. Musiałabys się zapisać tydzień wcześniej. Ja nawet mimo ze dr Z jest moim prowadzącym to jak wizyta mi przypadła w poniedziałek to nie mogłam do niego iść bo już miejsc nie było.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny