Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewuszki, ja już w domku
Miałam dziś USG i nic się nie cofnęło to moje łożysko. Ale nie krwawię, nie plamię, nic nie boli, to puścili. Mam brać no-spę i magnez 3 razy dziennie i za dwa tygodnie się skontrolować. Niestety nijak nie uda mi się trafić do dr Z, więc zapisałam się na 19 kwietnia do D. Dziś odsypiam, a od jutra biorę się za kierownikowanie mężem w celu odgruzowania chałupy i buszowanie po allegro w celu wicia gniazdka dla naszego kaczorka
ana1122, malgos741, Asia08, asiastokrota, Makumba, TERA83 lubią tę wiadomość
19.03.2016 - I iui, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
asiastokrota wrote:Emilka spoko luz, nic sobie nie wkręcajmy ale jak piszesz słusznie pomarzyć możemy....
tak jak od 3 dni to sie juz dawno nie czulam
hehe po teansferze na lekach tak mnie cycki nue bolaly jak teraz i takie jakies dziwne uczucie pelnosci w brzuchu
Nadzieja jest ale sie nie nakrecamniby po histeroskopii wiec mogloby sie udac ale przy wynikach emka to bylby prawdziwy cud
Ale marze o takim cudziee_mil_ka, Izaura, ana1122, malgos741, Lura82, Asia08, asiastokrota lubią tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
nick nieaktualny
-
Eni z witaminami kombinacje robie. Wit D, magnez, wit C lewoskretna, kwas foliowy metyl. B6 i B12 metyl. I co drugi dzien femibion natal 1, bo sa jeszcze inne wit.
Dzis z dr. zastanawialiśmy sie czy przez ta moja mutacje nie zaczac brac clexane (teraz biore tylko acard). Bo gdybym miala brac to juz od teraz i do konca ciazy a nawet i po przez pewien czas. Ryzykujemy jednak i do konca ciazy zostaje na acardzie.22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Polopiryna, podrzuc czasem jakis link ciekawy. Ja troche ogladam i stwierdzam, ze mozna oczoplasu dostac. Tyle tego jest, masakra. Ale i tak najpierw musimy zrobic remont pokoju i mieszkanie odswiezyc. Dopiero potem zakupy.
Ja dzisiaj u diablo bylam i faktycznoe potwierdzila mi, ze 1h po jedzeniu zmienila sie norma do 140.
Eni, wystraszylas mnie z tym dr P. Ja mam u niego wizyte 19. Mam nadzieje, ze z gabinetu nie bedzie odwolywac wizyt.Makumba lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
nick nieaktualny
-
e_mil_ka wrote:Cześć wszystkim. Będę miała ciężki dzień. Nadchodząca @ daje mi popalić
najgorsze pierwsze trzy dni przeżyć. Miłego dnia wszystkim.
-
Cześć
U mnie @ zawsze byly bezbolesne i b. krotkie. Jedyny obiaw jaki mialam to kilka dni przed straszne mdłości. Teraz w ciazy , przed spodziewanym terminem @ zero mdłości. Ja to zawsze na odwrót niz wszyscy
Miłego dnia kobietkie_mil_ka lubi tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
nick nieaktualny