Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Hey u mnie cykle robia co chcą. Ostatno w 9 dc to juz mialam 3 pecherzyki 17mm 19 mm a dzisiaj bylam na wizycie w 10 dc estradiol 25 i jescze nic sie nie dzieje. W piatek znowu wizyta. Moze dlatego ze okres dostalam szybciej bo 24 dniu. Odebralam tez wyniki meza nasienia i tez nie sa dobre. 14 % ruch postepowy szybki (typu a) 9.5 ruch postepowy wolny(typ b) 10.0 ruch niepostepowy(typ c) i 66.5 nieruchome(typ d) i jestem zalamana ale lekarz powiedzial ze nie jest tak zle kazal kupic tabletki Fertilmen plus i brac. A i dodal ze maz mial jakaś infekcje bo to tez wyszlo z badan i kazal brac biseptol przez 10 dni za miesiąc jeszcze raz powtórzyć badanie nasienia. A jak bylo u was z nasieniem i czy wasi mezowie biora ten fertilmen.
-
nick nieaktualny
-
Musisz wziasc w recepcji upowaznienie i wtedy tak. Dr W przyjmuje we wtorki i piatki.
-
ona84 wrote:aha czyli juz za pozno bo dzis powinny byc juz wyniki
-
ona84 wrote:a upowaznienia nie mam
-
Napisz upoważnienie. Ja dostałam od nich te treści: ja (czyli mąż) ... Legitymacjący się dowodem osobistym numer seria upoważniam...(ciebie) numer dowodu seria do odbioru badań I na koniec data I popis męża
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 19:05
-
ona84 wrote:ok dzieki,czekam na@ bo powinnam hormony robic a tu jej nie ma
-
eni33 wrote:Hey u mnie cykle robia co chcą. Ostatno w 9 dc to juz mialam 3 pecherzyki 17mm 19 mm a dzisiaj bylam na wizycie w 10 dc estradiol 25 i jescze nic sie nie dzieje. W piatek znowu wizyta. Moze dlatego ze okres dostalam szybciej bo 24 dniu. Odebralam tez wyniki meza nasienia i tez nie sa dobre. 14 % ruch postepowy szybki (typu a) 9.5 ruch postepowy wolny(typ b) 10.0 ruch niepostepowy(typ c) i 66.5 nieruchome(typ d) i jestem zalamana ale lekarz powiedzial ze nie jest tak zle kazal kupic tabletki Fertilmen plus i brac. A i dodal ze maz mial jakaś infekcje bo to tez wyszlo z badan i kazal brac biseptol przez 10 dni za miesiąc jeszcze raz powtórzyć badanie nasienia. A jak bylo u was z nasieniem i czy wasi mezowie biora ten fertilmen.
-
Eni, my mamy jeszcze słabsze nasienie, bo ruch postępowy 5%. Lekarz powiedział, że nie jest źle, więc u was to w ogóle rewelacja.
A jeśli chodzi o infekcję, to myślę, że lepiej ją wyleczyć nawet kosztem pogorszenia parametrów nasienia i czekania kolejny miesiąc. My łykamy Bodymax z żeń szeniem i ostatni wynik mamy najlepszy ze wszystkich (jeśli chodzi o liczbę plemników). Z ruchem kiepsko, ale to możliwe, że przez gorączkę i papierochy.19.03.2016 - I iui , 14.07.2016 - II iui , 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
Ja z niecierpliwością czekam na jutrzejsze badanie, wczoraj trochę bolał mnie prawy jajnik, dziś czuję tylko jakieś lekkie ćmienie. Ech, mam nadzieję, że niczego nie przegapiliśmy.19.03.2016 - I iui , 14.07.2016 - II iui , 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF