Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyana1122 wrote:Pokrzywa podobno obniża cukier Więc chciałam spróbowac pić wieczorem raz dziennie.
Sonia ja też co chwilę mam infekcje już kolejny antybiotyk tylko że ja od razu zamienilam w 8 tc luteine na ta pod język
Emilka domyślam się co czujesz - gdyby coś wyszło "nie hallo" to zawsze na to można by było zrzucić. Uszy do góry - kolejny cykl i szansa na szczęście.e_mil_ka lubi tę wiadomość
-
sonia86 wrote:Dzięki dziewczyny, umówiłam się na środę do doktor M, może coś zaradzi, o ile te grzybicze infekcje podobno nie mają jakiegoś bardzo negatywnego wpływu na dzidziusia to te bakteryjne już tak, obawiam się że dopadła mnie bakteria, dzisiaj zastosowałam polecony przez Emilke multigyn acive gel i odczulam wyraźna ulgę. Ana ta pokrzywa niezbyt smaczna, ale można się przełamać.
-
Styczeń
19: Asia-m-b - na świat przyszedł JAŚ !
Luty
02: Leo - na świat przyszedł JERZYK !
Marzec
13: Eve87 - na świat przyszla IGA !
16: eni - transfer
16: Lura82 - transfer
Kwiecień
07: nadziejka88 - wizyta
10: Laura82 - wizyta
10: Jagoda - wizyta
10: e_mil_ka - wyniki badań i wizyta
11: Izaura - crio transfer
18: Asiastokrota - wizyta rozpoczęcie stymulacji
19: Asiastokrota - wizyta rozpoczęcie stymulacji
19: Asia08 - wizyta
20: eni -wizyta serduszkowa
21: nadziejka88 - histeroskopia
24: e_mil_ka - wizyta
xx: Malgos741 - wizyta przed ivf
Maj
xx: Małgoś741 - podejście do ivf
Czerwiec
29: polopiryna - termin porodu
29: Asia08 - termin porodu
Lipiec:
15: Makumba - termin porodu
Sierpień
1: ana1122 - termin porodu
Październik
12: Tera83 - termin porodu -
sonia86 wrote:U mnie świąd i pieczenie i takie kłucie w pochwie, dzisiaj taka grudkowa kremowa wydzielina. Oszaleć można:/
-
Biorę lacibios Femina, używam płynu pliva fem, nie kąpie się w wannie, tylko prysznice, recznik codziennie inny, zero słodyczy, płynu do dezynfekcji używam jak kremu do rąk. mój mąż twierdzi że zginiemy przez tą sterylnosc, a to wszystko i tak na nic. w szpitalu miałam robiony wymaz i nic nie wyszło, ale byłam wtedy po kuracji macmirorem, jakiś czas był spokój i wczoraj znowu mnie dopadło.3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
nick nieaktualnyDzięki Dziewczyny
Ja jakos wyjątkowo w ogóle się nie stresuje, wyjeżdżamy jutro rano bo stwierdziliśmy, ze te noclegi w obcych miejscach nam nie służą
Nie nastawiam się na nic,zobaczymy jak będzie po.
Emilka mam tak jak Ty ze martwię sie tym ze dalej nie znsmy przyczyny niepowodzen,ale teraz staram się o tym nie myśleć,muszę spróbować jeszcze ten jeden raz,jak się nie uda to będę dalej szukać i walczyć!
asiastokrota, ana1122, e_mil_ka lubią tę wiadomość
-
sonia86 wrote:Biorę lacibios Femina, używam płynu pliva fem, nie kąpie się w wannie, tylko prysznice, recznik codziennie inny, zero słodyczy, płynu do dezynfekcji używam jak kremu do rąk. mój mąż twierdzi że zginiemy przez tą sterylnosc, a to wszystko i tak na nic. w szpitalu miałam robiony wymaz i nic nie wyszło, ale byłam wtedy po kuracji macmirorem, jakiś czas był spokój i wczoraj znowu mnie dopadło.
-
e_mil_ka wrote:Laura ni dziwie się Twojemu mężowi. Ja bym oszalała chyba gdybym mogła usłyszeć bijące serce mojego dziecka.
e_mil_ka lubi tę wiadomość
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
Izaura gdzies tu na forum przeczytalam, ze po transferze dobrze jest jesc głowie ciepłe posiłki. My prosto ze szpitala ruszylismy do baru mlecznego na obiad. Moze to taki zabobon ale polecam ,chociaż glodna nie będziesz.
Trzymam kciuki za WasIzaura lubi tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Laura ponawiam pytanie czy karte ciąży ci założył.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny