Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Już po wizycie. Jestem zdrowa jak ryba. Decyzja o crio na cyklu sztucznym. Dostałam estrofem. Za dwa tygodnie wizyta u dr Z. Po transferze progesteron doustnie i dopochwowo. Do tego acard też. Liczymy na cud. Tyle z wizyty. Jestem zrezygnowana.
-
Eve bo tak naprawdę nie wiadomo dalej co jest nie tak. Czuje że ten sztuczny cykl jest robienie czegoś tylko po to żeby coś robić. Może i się mylę i ten cykl okaże się szczęśliwym. Mąż też ma takie same odczucia jak ja.
-
Emilka teraz trzymamy kciuki za twoje podejscie. Laura a karte ciąży ci zakladal.
e_mil_ka lubi tę wiadomość
-
e_mil_ka wrote:Już po wizycie. Jestem zdrowa jak ryba. Decyzja o crio na cyklu sztucznym. Dostałam estrofem. Za dwa tygodnie wizyta u dr Z. Po transferze progesteron doustnie i dopochwowo. Do tego acard też. Liczymy na cud. Tyle z wizyty. Jestem zrezygnowana.
-
ana1122 wrote:Dziewczyny czy można pić pokrzywe w ciąży?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2017, 17:56
ana1122 lubi tę wiadomość
-
Ana pokrzywę można pić w ciąży, ja pije bardzo często, jest wskazana jako profilaktyka zakażenia układu moczowego. U mnie znowu nawrót infekcji, do kiedy bierze się progesteron w ciąży? Chyba muszę poprosić o zmianę luteiny na duphaston bo przez te tabletki dopochwowe nigdy nie pozbede się tej infekcji.
Emilka to bardzo dobre wieści że wyniki ok, ja wierze że ten Acard pomoże i dodatkowy progesteron. Może twój organizm lepiej zareaguje na stymulację, ale dla świętego spokoju może faktycznie zrób te badanie ana1.e_mil_ka lubi tę wiadomość
3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
Bardzo dobre wieści dzisiaj. Laura piękne chwile cie spotykają
Emilka trzeba miec nadzieje ze się tym razem uda.
Nasze kochane ciężarówki w lidlu 18 kwietnia letnia kolekcja dla mam z brzuszkami czyli sukienki, topy bluzki i staniki. Można rzucić okiemwpadlo mi w oko jak przeglądałam gazetki promocyjne.
Lura82 lubi tę wiadomość
-
sonia86 wrote:Ana pokrzywę można pić w ciąży, ja pije bardzo często, jest wskazana jako profilaktyka zakażenia układu moczowego. U mnie znowu nawrót infekcji, do kiedy bierze się progesteron w ciąży? Chyba muszę poprosić o zmianę luteiny na duphaston bo przez te tabletki dopochwowe nigdy nie pozbede się tej infekcji.
Emilka to bardzo dobre wieści że wyniki ok, ja wierze że ten Acard pomoże i dodatkowy progesteron. Może twój organizm lepiej zareaguje na stymulację, ale dla świętego spokoju może faktycznie zrób te badanie ana1.
Sonia ja też co chwilę mam infekcje już kolejny antybiotyk tylko że ja od razu zamienilam w 8 tc luteine na ta pod język -
Sonia ja w sobote przeszlam na duphaston. Teraz biorę 4x1. Dzis dr. Z powiedział, zebym co tydzień pomniejszala o 1 tabletke az zejde do 0. Oczywiście jesli nic sie zlego nie będzie dzialo. Teoretycznie juz w 10 tyg będę bez progesteronu.22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Lura82 wrote:Sonia ja w sobote przeszlam na duphaston. Teraz biorę 4x1. Dzis dr. Z powiedział, zebym co tydzień pomniejszala o 1 tabletke az zejde do 0. Oczywiście jesli nic sie zlego nie będzie dzialo. Teoretycznie juz w 10 tyg będę bez progesteronu.
-
Dzięki dziewczyny, umówiłam się na środę do doktor M, może coś zaradzi, o ile te grzybicze infekcje podobno nie mają jakiegoś bardzo negatywnego wpływu na dzidziusia to te bakteryjne już tak, obawiam się że dopadła mnie bakteria, dzisiaj zastosowałam polecony przez Emilke multigyn acive gel i odczulam wyraźna ulgę. Ana ta pokrzywa niezbyt smaczna, ale można się przełamać.
e_mil_ka lubi tę wiadomość
3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
Małgoś, Sonia86 jeśli chodzi o ana1 to myślałam nad tym ale nie chce popadać w paranoję. Jeśli ten crii się nie uda wtedy zrobię ana1. Mój mąż tylko jak wspomnę o immunologii to się na mnie wydziera. Soniu cieszę się że multigyn Ci przyniósł ulgę. On jest naprawdę dobry. Ja zawsze się nim ratowała kiedy nie mogłam dostać się do gina.
Teraz przygotowuję się do crio bez zbędnych emocji. Wiem że i tak będę przeżywać jeśli się nie uda. Postaram się myśleć pozytywnie.
Jagoda a ty jak na wizycie? Jakie plany?
Izaura jak nastawienie?sonia86, malgos741, asiastokrota lubią tę wiadomość