Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Prawda jest taka ze ta mutacja obojetnie w ktorej formie jest bardziej niebezpieczna dla nas. Powoduje co prawda zwiekszone ryzyko wystapienia wad u dziecka ale na to wlasnie dzialac maja metylowane witaminy. Natomiast my jestesmy narazone na zawal udar we wczesnym wieku i dlatego profilaktycznie zaleca sie acard nawet jesli nie chcemy zajsc w ciaze. I trzeba kontrolowac homocysteine bo to to dziadostwo doprowadzic moze do zawalu lub udaru jesli jest mocno podniesiona.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2017, 21:45
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Ja nadal biorę antybiotyk więc boję się brać acard i mieszać..na razie biorę metylowane witaminy..w środę usg węzłów i zobaczymy co dalej..01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Cześć dziewczyny. Ale wesoło mamy od rana. Jesteśmy u mojej kuzynki. Dzieciaki już od rana buszują. Śmiac mi się chciało z mojego chrześniaka. Leże w łóżku i słyszę rozmowę. Mały mówi " a czyje to jest?" Kuzynka odpowiada "cioci!". A mały na to "a co zapomniała zabrać?" A kuzynka do niego " Nie - ciocia u nas śpi w pokoju" a mały "naprawdę? Mogę zobaczyć?" A kuzynka mówi to zajrzyj tylko na chwilkę. Otworzył drzwi i zagląda. Szybko zamyka i krzyczy " Naprawdę ona u nas jest!"
Miłej niedzieli Wam życzęGosia321, Lura82, malgos741, TERA83, ana1122, asiastokrota, leo lubią tę wiadomość
-
e_mil_ka wrote:Cześć dziewczyny. Ale wesoło mamy od rana. Jesteśmy u mojej kuzynki. Dzieciaki już od rana buszują. Śmiac mi się chciało z mojego chrześniaka. Leże w łóżku i słyszę rozmowę. Mały mówi " a czyje to jest?" Kuzynka odpowiada "cioci!". A mały na to "a co zapomniała zabrać?" A kuzynka do niego " Nie - ciocia u nas śpi w pokoju" a mały "naprawdę? Mogę zobaczyć?" A kuzynka mówi to zajrzyj tylko na chwilkę. Otworzył drzwi i zagląda. Szybko zamyka i krzyczy " Naprawdę ona u nas jest!"
Miłej niedzieli Wam życzę
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
e_mil_ka wrote:Cześć dziewczyny. Ale wesoło mamy od rana. Jesteśmy u mojej kuzynki. Dzieciaki już od rana buszują. Śmiac mi się chciało z mojego chrześniaka. Leże w łóżku i słyszę rozmowę. Mały mówi " a czyje to jest?" Kuzynka odpowiada "cioci!". A mały na to "a co zapomniała zabrać?" A kuzynka do niego " Nie - ciocia u nas śpi w pokoju" a mały "naprawdę? Mogę zobaczyć?" A kuzynka mówi to zajrzyj tylko na chwilkę. Otworzył drzwi i zagląda. Szybko zamyka i krzyczy " Naprawdę ona u nas jest!"
Miłej niedzieli Wam życzę -
emilka to masz wesolo
ja tez jak jedziemy z mezem do jego brata i tam jest trojeczka maluchów: 7 lat, 4 latka i roczek i ta dwójka starszych wymiata z tekstami:
szwagierka mówi: "dzieci?! czy w pokoju jest czysto bo jak nie, to nie pójdziecie z ciocią i wujkiem na plac zabaw" na to w ich pokoju taki dialog: młodszy do starszej "A" weź to dziekolwiek schowaj bo mama już tu idzie! na to starsza "ale "A" gdzie mam to schować jak wszystkie "gdziekolwiek" są już zajęte?! "
innego razu średni był ze szwagrem na rybach blisko miejsca rodzinnego pikniku, leci cały w emocjach i krzyczy: Mamo, mamo ale tata złowił wielkiego SZCZYPUKA!
śmiesznie, wesoło jak się ich odwiedza ale po tych wizytach długo dochodze do siebie; dlaczego oni maja trójkę dzieci zaraz po ślubie a ja caly czas walcze o pierwsze.eni33, e_mil_ka, leo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja chora. Coś mi stanęło na żołądku. Mdli mnie i jestem taka słaba że ledwo żyję. Cały dzień czułam się dobrze. Wróciłam do domu i tak mnie ścięło. Mam nadzieje ze to nie grypa żołądkowa.
ana1122 lubi tę wiadomość
-
A ja dzis powtarzalam bete 24dpt wynik. 21310 mlU/ml Laura zazdroszcze ci jutrzejszej wizyty pewnie bedziesz widziala serduszko. A ja musze jeszcze czekac do 19.
e_mil_ka, nadziejka88, asiastokrota, malgos741 lubią tę wiadomość
-
eni33 wrote:A ja dzis powtarzalam bete 24dpt wynik. 21310 mlU/ml Laura zazdroszcze ci jutrzejszej wizyty pewnie bedziesz widziala serduszko. A ja musze jeszcze czekac do 19.
TERA83 lubi tę wiadomość
-
e_mil_ka wrote:A ja chora. Coś mi stanęło na żołądku. Mdli mnie i jestem taka słaba że ledwo żyję. Cały dzień czułam się dobrze. Wróciłam do domu i tak mnie ścięło. Mam nadzieje ze to nie grypa żołądkowa.
e_mil_ka lubi tę wiadomość
-
Emilka mam nadzieję że się nie rozchorowałaś, dzisiaj Twój długo wyczekiwany dzień, na którą masz wizytę?
3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
Dzień dobry
Emilka kciuki za wizytędobrze że przeszło...
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Czesc.
Powodzenia na wizytach, bedzie dobrze.
Ja weekend mialam do bani, bo mala sie rozleniwila i ciagle spala a ja juz prawie na sor jechalam, ale wieczorem sie uaktywnila i jest ok.
Lodow sie nazaralam i gardlo mnie boli."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui