Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Karcia współczuję.
Karcia lubi tę wiadomość
-
Karcia współczuję.
Dziewczyny robię dziś sprawdzajacą glukozę, kurw..y można dostać tyle ludzi ze szok. Jestem w miejskim od przed 8, dopiero wypiłam glukoze i teraz czekanie 2 godziny. Masakra jakaśa Jerzy daje się wykazać babci :-p
Karcia lubi tę wiadomość
-
Lura82 wrote:Nadziejka napisz adres na priv.
Emilka, Malgos mam 4 opk po 10 strzykawek. Podziele was na polchociaż mam nadzieję, ze sie wam nie przydadzą.
ps miej nadzieję żeby mi się przydały bo j z tą mutacją jak zajdę w ciążę to muszę przyjmować..ana1122 lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Malgos a ktora masz dokładnie mutacje? Bo ja tez mam ale na acardzie jade.
Jedynie co zauważyłam, ze od kiedy biorę metylowany kwas foliowy, to polipy sie nie odnawiaja. Moze faktycznie zwykly na mnie zle działał, ale to tylko takie moje przypuszczenia.22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Lura82 wrote:Malgos a ktora masz dokładnie mutacje? Bo ja tez mam ale na acardzie jade.
Jedynie co zauważyłam, ze od kiedy biorę metylowany kwas foliowy, to polipy sie nie odnawiaja. Moze faktycznie zwykly na mnie zle działał, ale to tylko takie moje przypuszczenia.01.2015 iuiinvicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Lura82 wrote:Mam dokladnie ta sama. Dr. Z i D. Kompletnie to olali, twierdzą ze polowa kobiet ma te mutacje i moj lekarz mowil to samo. Oby mieli racje01.2015 iui
invicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Z tego co wiem to przy naszej mutacji zle lub wcale nie jest przyswajany kwas foliowy i wit gr B. Zbadaj jeszcze homocysteine. Ta druga mutacja ma wplyw na utrzymanie ciazy i przy niej bierze sie clexane.raczej obie nie maja wplywu na "zachodzenie"
Choc zaznaczam, ze do konca sie na tym nie znam. Na chwilę obecna zaufalam lekarzom. Oby slusznie22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Hematolog zaleca clexan podczas ciazy przy tej mutacji zeby zapobiec zakrzepicy ktora moze w ciazy wystapic przy tej mutacji. Laura i Malgos wy macie ta lzejsza opcje ja mam homozygote. Jak dr D zobaczyl wynik to tez zaczol mowic ze polowa spoleczenstwa ma ta mutacje i nie ma to wiekszego znaczenia. Oczywiscie jak to ja
mowie mu ze ja mam homozygote wtedy skrupulatnie przeczytal wynik i mowil ze w tym przypadku to juz troche gorzej sam mowil ze ciaza na clexanie
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤