Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Asia08 wrote:Czesc.
Powodzenia na wizytach, bedzie dobrze.
Ja weekend mialam do bani, bo mala sie rozleniwila i ciagle spala a ja juz prawie na sor jechalam, ale wieczorem sie uaktywnila i jest ok.
Lodow sie nazaralam i gardlo mnie boli.
Problemy się dopiero zaczynają. Jakiej mądrości trzeba!
PS nażarlam się lodów i gardło mnie boli haha
Tfu! Problemów ciąg dalszy...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2017, 17:54
-
Powodzenia na wizytach i czekamy na relacje. Ja mam ciężka noc za soba nie moglam spac brzuch mnie bolal i wymiotowalam ale nie jedzeniem tylko niczym. I tak strasznie boli mnie ciało jak wymiotuje. tez tak mialyscie?
e_mil_ka lubi tę wiadomość
-
Eni, mnie na szczescie ominely wymioty. Zdarzylo sie pare razy, ale tylko ze wzgledu na widok np.surowego miesa albo wedliny.
Moze zaparz sobie miete, mi zawsze po niej robi sie lepiej. I odpoczywaj."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
eni33 wrote:Powodzenia na wizytach i czekamy na relacje. Ja mam ciężka noc za soba nie moglam spac brzuch mnie bolal i wymiotowalam ale nie jedzeniem tylko niczym. I tak strasznie boli mnie ciało jak wymiotuje. tez tak mialyscie?
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
Asia08 A jak cukier po lodach?
U mnie wczoraj synuś od 4 rano zaczął gimnastyke az do wieczora az się dziwilam że za mocno pobudzony jest:-) A dziś już odpoczywa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2017, 10:46
-
eni33 wrote:Powodzenia na wizytach i czekamy na relacje. Ja mam ciężka noc za soba nie moglam spac brzuch mnie bolal i wymiotowalam ale nie jedzeniem tylko niczym. I tak strasznie boli mnie ciało jak wymiotuje. tez tak mialyscie?
-
Bardziej to sa takie odruchy wymiotne ale w sobote to nawet 3 razy polecialam do kibelka. Trzeba to poprostu przeczekac:-)
-
eni33 wrote:Bardziej to sa takie odruchy wymiotne ale w sobote to nawet 3 razy polecialam do kibelka. Trzeba to poprostu przeczekac:-)
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
Takich lodów jak na Starówce w Olsztynie to nigdzie nie jadłam, jedna gałka to jak trzy zwykle, do tego niespotykane smaki i duży wybór, np. wspominany już kiedyś karmel z solą, cukierki Michałki, chałwowe, do wyboru do koloru, nazywają się Kroczek, tylko nie wiem czy już otwarte.
Lura82 lubi tę wiadomość
3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
Ana, po big milku mialam nieco ponad 100, wiec ok.
Po innych juz nie mierzylam.
Musze miec troche przyjemnosci tez, nie?
Tak jak sonia pisze, na Starowce. Masa smakow do wyboru, szpinakowe, pietruszkowe itp. Tez nie wiem czy juz otwarte, bo w ramtym roku na nie trafilismy przypadkiem. I jak nie przepadam za takimi lodami (wole wloskie z maszyny), tak te mi smakuja."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Lura82 wrote:Eni bidulko, współczuję.
U mnie nadal zero ciazowych objawów, tylko te krosty na buzi jak wulkany.
Emilko masz juz wyniki ? Czy dopiero na wizycie?
Ps. Gdzie te dobre lody w Olsztynie? Smaka narobiłyście
Dopiero na wizycie się dowiem. -
Juz po wizycie
Słyszeliśmy i widzieliśmy sliczne serduszko. Maz jak uslyszal serduszko, to az sie z krzesla poderwal
eni33, Asia08, asiastokrota, ana1122, nadziejka88, leo, TERA83, Izaura, malgos741, sonia86, Ena, Gosia321 lubią tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Laura super wiesci. A jakie dalsze zalecenia?