Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Fionka wrote:Emilka
Ja chodzę do dr W od 2009 roku. Jestem zadowolona z wizyt u niego, zawsze idę do niego z kartką i bawię się w 100 pytań do . Jest najdroższy gin w mieście, ale na wizytę trzeba czekać 3 miesiące, więc o czymś to świadczy. Co prawda jestem w trakcie zmiany lekarz ze względu na długie kolejki. Żartować żartuje, ale ja też znam się na żartach, więc spokojnie.
Ena,
ja byłam w szpitalu 3 tyg to nawet nie liczyłam, że do mnie zaglądnie dr W. Jak spotkałam na korytarzu to zagadał, a tak jest skupiony na onkologii i nie zawracałam mu głowy.
Asia08
ja ruchy miałam liczyć od 30tyg 3 razy dziennie. W ciągu godziny min. 4ruchy, jak w danej godzinie nie będzie ruchów bo maluszek śpi to w kolejnej, a jak znowu nic to izba przyjęć. Mój był bardzo leniwy, więc przed każdym liczeniem jadłam słodkości, ale nie miałam cukrzycy i często musiałam „bujnąć brzuchem”. Nie chce straszyć, ale mimo, że byłam w szpitalu, ktg miałam 3xdziennie to zdarzyło się, że mimo zapisu ktg przez ponad 2h był problem z liczeniem, zgłosiłam na obchodzie – porobili badania i po kilku godzinach mały był już na świeci.
Fionka dzięki za informacje.
Mały nadal jest leniwy czy mu się zmieniło? -
Makumba kiedyś o ile dobrze pamiętam pisałaś, że chciałabyś rodzić w Malarkiewiczu. Siostra kilka lat temu rodziła i pisałam, że była zadowolona, a 3tyg temu koleżanka rodziła naturalnie i od początku do końca zadowolona z obsługi. Dużo pomagali, przystawiali i radzili. Mały, kameralny szpital.
Makumba lubi tę wiadomość
-
Nadziejka to świetnie że to już za Tobą. Naczekałaś się ale teraz tylko będzie dobrze:)
Ja jeszcze w wyrku. Nie chce mi się tyłka podnieść. Chyba pierwszy raz od kilku lat mój mąż wstał wcześniej ode mnie kiedy ma wolne. Normalnie w szoku jestem.nadziejka88, ana1122, asiastokrota lubią tę wiadomość
-
Fionka wrote:Asia08
ja ruchy miałam liczyć od 30tyg 3 razy dziennie. W ciągu godziny min. 4ruchy, jak w danej godzinie nie będzie ruchów bo maluszek śpi to w kolejnej, a jak znowu nic to izba przyjęć. Mój był bardzo leniwy, więc przed każdym liczeniem jadłam słodkości, ale nie miałam cukrzycy i często musiałam „bujnąć brzuchem”. Nie chce straszyć, ale mimo, że byłam w szpitalu, ktg miałam 3xdziennie to zdarzyło się, że mimo zapisu ktg przez ponad 2h był problem z liczeniem, zgłosiłam na obchodzie – porobili badania i po kilku godzinach mały był już na świeci.
4 ruchy to ona spokojnie robi. Poki sie wierci i tych ruchow jest sporo, to nie bede panikowac.
A czy z cukrzyca w Malarkiewiczu tez mozna rodzic?"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Fionka wrote:Karcia zapiekanki uwielbiam, asiastokrota, a z Dobrego lubię kapsalony
hmm pychotka
ale polecam ci suvlaka to jest dopiero mistrzostwo świata
Jak będziesz chciała spróbować powiem gdzie są oryginalne i najlepsze
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
nick nieaktualnyFionka wrote:Emilka
Ena,
ja byłam w szpitalu 3 tyg to nawet nie liczyłam, że do mnie zaglądnie dr W. Jak spotkałam na korytarzu to zagadał, a tak jest skupiony na onkologii i nie zawracałam mu głowy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2017, 11:01
-
Boze dziewczyny nie piszcie o dobrym jedzeniu, bo mnie ssie. Ja tez chce!
Frytki bym zezarla, hamburgera. Jezu... Chyba se dyspense zrobie od diety.
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
21.06.2016 III iui
-
Asia08 wrote:Boze dziewczyny nie piszcie o dobrym jedzeniu, bo mnie ssie. Ja tez chce!
Frytki bym zezarla, hamburgera. Jezu... Chyba se dyspense zrobie od diety.
Izaura lubi tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
nick nieaktualnyGosia321 wrote:Na test moze byc jeszcze za wczesnie. Beta w tym dniu bylaby wiarygodnym wynikiem. Bardzo czesto jest tak ze beta jest w okolicach 100 a test wychodzi negatywny takze nie trac nadziei. Bole brzucha jak na @ moga byc na poczatku ciazy
Dzięki Gosia
Leżę i czekam...newet testu dziś nie zrobiłam, jutro może powtórzę. Najgorsze ze te objawy @-owe i ciążowe są podobne. Nadzieja dalej jestasiastokrota, Asia08, Gosia321, Makumba, malgos741 lubią tę wiadomość
-
asiastokrota wrote:Sałatę wcinaj
W hamburgerach tez jest.ana1122, Makumba, asiastokrota lubią tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
21.06.2016 III iui
-
Asia08 wrote:W hamburgerach tez jest.
-
Styczeń
19: Asia-m-b - na świat przyszedł JAŚ !
Luty
02: Leo - na świat przyszedł JERZYK !
Marzec
13: Eve87 - na świat przyszła IGA !
Kwiecień
07: nadziejka88 - wizyta
10: Laura82 - wizyta
10: Jagoda - wizyta
11: Izaura - crio transfer
19: Asiastokrota - wizyta rozpoczęcie stymulacji
19: Asia08 - wizyta
19: eni -wizyta
21: nadziejka88 - histeroskopia
24: e_mil_ka - wizyta
xx: Malgos741 - wizyta przed ivf
Maj
xx: Małgoś741 - podejście do ivf
10: eni33 - wizyta
Czerwiec
29: polopiryna - termin porodu
29: Asia08 - termin porodu
Lipiec:
15: Makumba - termin porodu
Sierpień
1: ana1122 - termin porodu
Październik
12: Tera83 - termin porodu[
-
Makumba wrote:Gdzie są te suvlaki?! Niamm
Piekę muffiny dyniowe, ze skórką pomarańczową i kapką powideł śliwkowych (które sama robiłam)Jeść!!!!!!!!