Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Nasz Maksiu go szukał po całym pokoju
i śpi teraz przy klatce. Też chyba się do niego przywiązał. No cóż kiedyś musiało to nastąpić. Z jednej strony dobrze że nie chorował że długo nie cierpiał. Ciągle tylko myślę gdzie on teraz jest. Czy jest mu tam dobrze. Może pomyślicie że zgłupiałam ale dla mnie był kochanym królisiem mimo że lubił zjadać moje słuchawki jak makaron i tak go kochałam.
Makumba, ana1122, Asia08, asiastokrota, malgos741, TERA83, Izaura lubią tę wiadomość
-
Emilka, tam jest:
"Kiedy odchodzi zwierzę, które było szczególnie bliskie komuś, kto pozostał po tej stronie, udaje się na Tęczowy Most. Są tam łąki i wzgórza, na których wszyscy nasi mali przyjaciele mogą bawić się i biegać razem. Mają tam dostatek jedzenia, wody i słońca; jest im ciepło i przytulnie.
Wszystkie zwierzęta, które były chore i stare powracają w czasy młodości i zdrowia; te które były ranne lub okaleczone są znów całe i silne, takie, jakimi je pamiętamy marząc o czasach i dniach, które przeminęły. Zwierzęta są szczęśliwe i zadowolone, z jednym małym wyjątkiem: każde z nich tęskni do tej jedynej, wyjątkowej osoby, która pozostała po tamtej stronie.
Biegają i bawią się razem, lecz przychodzi taki dzień, gdy jedno z nich nagle zatrzymuje się i spogląda w dal. Jego lśniące oczy są skupione, jego spragnione ciało drży. Nagle opuszcza grupę, pędząc ponad zieloną trawą, a jego nogi poruszają się wciąż prędzej i prędzej.
To ty zostałeś dostrzeżony, a kiedy ty i twój najlepszy przyjaciel wreszcie się spotykacie, obejmujecie się w radosnym połączeniu, by nigdy już się nie rozłączyć. Deszcz szczęśliwych pocałunków pada na twoją twarz, twoje ręce znów pieszczą ukochany łeb; patrzysz znów w ufne oczy swego przyjaciela, który na tak długo opuścił twe życie, ale nigdy nie opuścił twego serca.
A potem przekraczacie Tęczowy Most - już razem ... "sonia86, asiastokrota, Gosia321 lubią tę wiadomość
19.03.2016 - I iui, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
Makumba wrote:Nie wchodzi mi ten link
Nie pamietam, ktory link wstawic zeby zdjecie bylo id razu.
https://zapodaj.net/f8aac1b4fcb30.jpg.html
Polopiryna, piekne to...
Emilka, przytulam.e_mil_ka lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
e_mil_ka wrote:Małgoś a ty kiedy masz wizytę? wiesz już?01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Styczeń
19: Asia-m-b - na świat przyszedł JAŚ !
Luty
02: Leo - na świat przyszedł JERZYK !
Marzec
13: Eve87 - na świat przyszła IGA !
Kwiecień
07: nadziejka88 - wizyta
10: Laura82 - wizyta
10: Jagoda - wizyta
11: Izaura - crio transfer
19: Asiastokrota - wizyta rozpoczęcie stymulacji
19: Asia08 - wizyta
19: eni -wizyta
21: nadziejka88 - histeroskopia
24: e_mil_ka - wizyta
Maj
10: eni33 - wizyta
Czerwiec
29: polopiryna - termin porodu
29: Asia08 - termin porodu
Lipiec:
15: Makumba - termin porodu
Sierpień
1: ana1122 - termin porodu
Październik
12: Tera83 - termin porodu
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Emilka przykro mi, kiedyś miałam świnkę morską była tak mądra ze jak otwieralo się lodówkę a latała po mieszkaniu to przebiegała do kuchni też mój kochany swiniaczek musiałam.oddać mama dostała strasznej alergii aż ja dusiło Ale znalazła dobry dom u mamy koleżanki potem zdechła na nowotwór też mi było smutno zwierzak to członek rodziny. W święta u cioci odszedł po 14 latach jamnik po dwóch dyskopatiach i tak długo żył Ale było bardzo smutno jak pomyśle od razu ze kiedyś i mi przyjdzie się pożegnać z moim przyjacielem to od razu ściska w gardle
e_mil_ka, ona84 lubią tę wiadomość
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
Makumba wrote:A gdzie dokładnie?Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc