Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
asiastokrota wrote:Nadziejka88 optymizm, co sie nie uda. Oczywiście że sie uda, musi!!!!!!!!!
malgos741 lubi tę wiadomość
-
Taa, pieniadze szczescia nie daja... ale bez nich to chu...owo jest i jak widac po tym forum, jednak moga dac duuuzo szczescia jak sa.
Powodzenua w zbieraniu dziewczyny. Nam zostaly 2 miesiace i musimy zrobic remont mieszkania. Ale nie damy rady uzbierac i musimy isc po pomoc do banku.Strasznie tego nie lubie...
Milego dn8a.
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Asiastokrota pewnie ze się uda! Nie inaczej. Tfu tfu juz nie mysle negatywnie. Same pozytywne fluidy:) wiesz jaki jest plan. Ty torujesz drogę do ciąży dla mnie a ja za toba jak cień
musi sie udać, musi!!!
Asia08, asiastokrota, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Lura82 wrote:Asiu co będziecie robic? To taki większy remont?
Nas tez czeka: pokój bąbla -teraz to suszarniai malowanie. Niby mało a juz sie boję tego syfu wszędzie
Glownie odswiezenie, bo psiur nam triche nadyfil przez dwa lata. No i pokoj dla malej w tej chwili jest jego i musimy go wyeksmitowac do przedpokoju chyba.Jakies meble itp. Kuchnie troche chcemy przerobic. Niby tez nie duzo, ale jak sie zacznie to sie uzbiera.
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
nick nieaktualny
-
Nadziejka dobrze że się naprawiłaś bo już przez kolano chciałam cię przełożyć
bez takich tekstów mi na przyszłość. Wierz w nasz plan UDA SIĘ!!!!!!!! Ja po wizycie estradiol 574 8dc pęcherzyki po 2 w każdym jajniku 10 i 12 mm, wizyta kolejna w środę. Wycieczka do Białegostoku w weekend a że teraz jest długi to nie wiadomo kiedy
Któraś z was miała punkcje w niedzielę??
Asia08, Gosia321, polopiryna, nadziejka88, malgos741 lubią tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Asia08 życzę aby remont szybko wam poszedl, efekt końcowy zawsze cieszy ale w trakcie zawsze sporo nerwów.
Asiastokrota dobry wynik
W weekendy tez pracuja wiec sie nie stresuj. Ja punkcje mialam w sobotę robiona przez dr D. Nie widzialam dr Z wtedy ale wiem, ze juz w sobotę widzial moje papiery. Czasem zastanawiam sie jak oni daja rade tyle pracować.Asia08, asiastokrota lubią tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Asia08 wrote:Glownie odswiezenie, bo psiur nam triche nadyfil przez dwa lata. No i pokoj dla malej w tej chwili jest jego i musimy go wyeksmitowac do przedpokoju chyba.
Jakies meble itp. Kuchnie troche chcemy przerobic. Niby tez nie duzo, ale jak sie zacznie to sie uzbiera.