Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Asia08 wrote:Glownie odswiezenie, bo psiur nam triche nadyfil przez dwa lata. No i pokoj dla malej w tej chwili jest jego i musimy go wyeksmitowac do przedpokoju chyba.
Jakies meble itp. Kuchnie troche chcemy przerobic. Niby tez nie duzo, ale jak sie zacznie to sie uzbiera.
Trzeba ze szpitala przynieść rzecz (np. Śpioszki) z zapachem dziecka i dać powąchać psu + skojarzyć to z dobrymi emocjami.
Jak ma się wynieść z pokoju to zanim dziecko będzie w domu. Nie odrzucać psa, poświęcać mu chwile, dać np. Polizać nogę maluszkaPodobno euforia psa chwilę trwa, ale potem wszystko wraca do normy.
Czy coś pominęłam?? -
Laura, dziękuję.
Makumba, tak mąż ogarnie z pomocą brata. Ja w razie w mogę do mamy się przenieść z psem.
A o tym przyjęciu, to też gdzieś czytałam. Myślę, że nic nie pominęłaś. A nasz pies jest taki, że i tak najlepiej mu tam gdzie my jesteśmy. Tylko na noc idzie do siebie. Jakoś nie mam obaw, że źle przyjmie małą. Damy radę.
Izaura, ja też mówię sio na betę. Może test był dupny po prostu. Beta to beta.Makumba lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
A, przypomniało mi się jeszcze, że najlepiej psa na chwilę wyprowadzić na spacer albo gdzieś i najpierw wejść do domu z maluszkiem i dopiero wtedy przyprowadzić psa.
TERA83, Makumba lubią tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
asiastokrota wrote:Nadziejka dobrze że się naprawiłaś bo już przez kolano chciałam cię przełożyć
bez takich tekstów mi na przyszłość. Wierz w nasz plan UDA SIĘ!!!!!!!! Ja po wizycie estradiol 574 8dc pęcherzyki po 2 w każdym jajniku 10 i 12 mm, wizyta kolejna w środę. Wycieczka do Białegostoku w weekend a że teraz jest długi to nie wiadomo kiedy
Któraś z was miała punkcje w niedzielę??
Ja mialam 2 razy punkcje w niedziele takze nie martw sie jak bedzie trzeba to i w majowke ci pobioramalgos741 lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Gosia321 wrote:Super czyli na dobrej drodze do 4 dorodnych jajec do weekendu jeszcze pare pewnie urosnie
Ja mialam 2 razy punkcje w niedziele takze nie martw sie jak bedzie trzeba to i w majowke ci pobioraGosia321, malgos741 lubią tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
nadziejka88 wrote:Ana1122 jakie dawki gonalu lub menopuru miałaś przy swoim podejściu ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2017, 13:29
-
Asia ja też miałam 4 jajca I podobny wyniki estradiolu. A teraz brzuch rośnie A W nim mały skarb. ja transfer miałam W sobotę przez doktor D robiony. Także U ciebie też się dobrze szykuje.
będzie dobrze
asiastokrota, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Udalo mi sie umówić na usg genetyczne do dr Hoppe. Będę miala darmowe, jednak liczy sie moj wiek w dniu porodu, a nie w dniu badania. Kurcze jakie to wszystko jest sterujace.
Makumba, malgos741 lubią tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Dzięki Ana1122, po raz pierwszy idę krótkim protokołem dr D uprzedził bym nie spodziewała się całej wytłaczanki jajek. Może być 4, 6 przy cudzie 8. Jest dobrze, cieszę się tym co jest. Mnie wystarczy jedno dobre
malgos741 lubi tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
asiastokrota wrote:Dzięki Ana1122, po raz pierwszy idę krótkim protokołem dr D uprzedził bym nie spodziewała się całej wytłaczanki jajek. Może być 4, 6 przy cudzie 8. Jest dobrze, cieszę się tym co jest. Mnie wystarczy jedno dobre
-
asiastokrota wrote:I jak ja mam cię nie wychwalać pod niebiosa??? Się nie da
Ja licze na minimum 10 tak zebys miala w czym wybierac te 1 zlote jajo i zeby bylo po co wrocic za rok lub 2 lataasiastokrota lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Ja też po wizycie. Szału nie ma. Ale na owulacje nie czekamy bo jej nie będzie przez to że biorę estrofem. Endo trochę urosło ale tylko 6,5 mm ma. Dr zwiększył estrofem do 3 tabletek. Wizyta w piątek. Może być tak że wystąpi krwawienie i wtedy lecimy od nowa tylko z wieksza dawką estrofemu od początku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2017, 15:10
malgos741, Makumba lubią tę wiadomość
-
Asiastokrota super coraz bliżej celu.
W piątek wizytę mam u dr W i od razu powiedzieli że może być obsuwa. Przypuszczam że gdyby w czwartek na wizycie byłby dr Z to już by mi zwiększył estrogen a tak to dupa blada będzie z tego.asiastokrota lubi tę wiadomość
-
Sonia86 u nas na wizycie dr Z był nawet rozmowny. Pamiętał że dzwoniłam do niego i że panikuje. Śmiał się ze męża wykończę a mąż na to że mu ostatnie włosy przeze mnie wypadną. Estradiolu mam nie badać bo to tylko mnie stresuje.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2017, 15:15
Makumba lubi tę wiadomość
-
No z nami jakoś nie chciało mu się konwersować, pewnie na Was czekał
trzymamy kciuki, może uda się Wam jeszcze w tym cyklu, no cóż mąż straci trochę wlosow ale przynajmniej wszystko macie pod kontrolą. Ja do końca ciąży wróżę sobie totalną siwizne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2017, 15:46
3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....