Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
ana1122 wrote:Mi się wydaje że te 2 pierwsze wyniki jeszcze są ok. A jeśli chodzi O tsh to U mnie lekarz chce utrzymywac się na poziomie 2. Ja jak miałam 1.7 to już pisałam czy Nie za dużo Ale odpisała że ok. Teraz mam 0.7 więc cały czas ok. Ja bym na twoim miejscu poszła do endo. Bo Teraz możesz mieć 2.5 a potem za jakiś czas jeszcze większy np 3. Jaka masz Teraz dawkę?
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
Nadziejka88 w benzynie tylko i wyłącznie. Innego nie chciałam, mam nadzieje że długo nam posłuży. Srebrny jest
malgos741, Makumba lubią tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
asiastokrota wrote:Nadziejka88 w benzynie tylko i wyłącznie. Innego nie chciałam, mam nadzieje że długo nam posłuży. Srebrny jest
asiastokrota lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Lura82 wrote:Udalo mi sie umówić na usg genetyczne do dr Hoppe. Będę miala darmowe, jednak liczy sie moj wiek w dniu porodu, a nie w dniu badania. Kurcze jakie to wszystko jest sterujace.
-
asiastokrota wrote:Dzięki Ana1122, po raz pierwszy idę krótkim protokołem dr D uprzedził bym nie spodziewała się całej wytłaczanki jajek. Może być 4, 6 przy cudzie 8. Jest dobrze, cieszę się tym co jest. Mnie wystarczy jedno dobre
Jak po punkcji powiedziałam: "tylko 5??" to zostałam wyśmiana przez dr D, bo OCZYWIŚCIE że chodzi o jakość.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2017, 20:39
-
Makumba ja przy długim miałam 3 razy powyżej 15 i co z tego??? Teraz mogą być 4 aby dobre. Co by chociaż jedno zmieniło się w różowego bobasa
Gosia321, Asia08 lubią tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
sonia86 wrote:Hej Lotta ja do swoich dwóch inseminacji byłam stymulowania tylko samym letrozolem, pęcherzyki rosły, endometrium około 8-9 mm, pierwsza była na niepeknietym pęcherzyku, a druga na pękniętym, efektu końcowego jednak nie było. Pamietaj o czerwonym winie i/lub orzechach brazylijskich które wspomagają endometrium.
No wlasnie u mnie kiepsko z tym endometrium.Nie przepadam za czerwonym wienem, ale od pierwszego dnia cyklu zamierzac pic regularnie i jestem ciekawa czy mi rowniez pomoze. Dr Z przepisal mi tez poza letrozolem menopur i zastanawiam sie czy nie za duzo tych hormonow. -
asiastokrota wrote:Makumba ja przy długim miałam 3 razy powyżej 15 i co z tego??? Teraz mogą być 4 aby dobre. Co by chociaż jedno zmieniło się w różowego bobasa
asiastokrota, Asia08 lubią tę wiadomość
-
nadziejka88 wrote:Asia i tak będzie! Nie inaczej:)
Szykuj się ty jesteś następna
nadziejka88 lubi tę wiadomość
Asia
4 x iui
4 próby ivf
Lotta84 wrote:No wlasnie u mnie kiepsko z tym endometrium.Nie przepadam za czerwonym wienem, ale od pierwszego dnia cyklu zamierzac pic regularnie i jestem ciekawa czy mi rowniez pomoze. Dr Z przepisal mi tez poza letrozolem menopur i zastanawiam sie czy nie za duzo tych hormonow.
-
asiastokrota wrote:Ja piję codziennie i zagryzam orzechami brazylijskimi
Nie licząc ciężarnych, którym się dogryza, bo nie mogą, a bardzo by chciały
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2017, 20:52
Lotta84, asiastokrota, malgos741, sonia86, Asia08 lubią tę wiadomość
-
Makumba wrote:Lura tam przyjmuje jeszcze taka Pani dwojga nazwisk, niestety nie pamietam. Zamiennie z dr H.
Badanie bedzie w dzień matki
Asiu a po co więcej? I tak 6 zapladniaja, a my liczymy, ze twoje wszystkie beda jajcami z supermocami
asiastokrota, malgos741 lubią tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Ciężarne to już zapomniały jak same popijały wieczorami??? My nowicjuszki w piciu uczyłyśmy się od najlepszych
malgos741, Gosia321, Makumba lubią tę wiadomość
Asia
4 x iui
4 próby ivf
nick nieaktualnyasiastokrota wrote:Nadziejka dobrze że się naprawiłaś bo już przez kolano chciałam cię przełożyć
bez takich tekstów mi na przyszłość. Wierz w nasz plan UDA SIĘ!!!!!!!! Ja po wizycie estradiol 574 8dc pęcherzyki po 2 w każdym jajniku 10 i 12 mm, wizyta kolejna w środę. Wycieczka do Białegostoku w weekend a że teraz jest długi to nie wiadomo kiedy
Któraś z was miała punkcje w niedzielę??
Cześć
Pozytywne wieści z wizyty - super.
asiastokrota lubi tę wiadomość
-
Nie pamiętam żebym kiedykolwiek miała taką ochotę na alkohol jak obecnie;) wino śni mi się po nocach, ostatnio nawet ballentaines za mną chodzi. Kazałam już mężowi szukać jakiegoś wina bez alkoholowego, normalnie jak niektóre mają ochotę na ogorki albo coś słodkiego to ja bym żłopała procenty.
Ena, asiastokrota, Asia08, Gosia321 lubią tę wiadomość
3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
Sonia, za mną ostatnio wino też łazi. Właśnie wypiłam prawie duszkiem Lecha Free, bo mnie wysuszyło w szkole
No właśnie, niedawno wróciliśmy z pierwszych zajęć w szkole rodzenia. Na razie nic konkretnego, wiadomo, jak to na pierwszych zajęciach. Ale było przyjemnie i śmiechowo. Panie dokładnie omówiły, co będziemy robić, a trochę tego będzie, bo będziemy się spotykać przez 6 tygodni w poniedziałki i czwartki. Myślę, że to był dobry wybórsonia86, asiastokrota, Asia08, Gosia321, Makumba lubią tę wiadomość
19.03.2016 - I iui, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
O Polopiryna brzmi jak szkoła rodzenia Humanus
My chodziliśmy w poprzedniej edycji i w czwartek 20.04 mieliśmy koniec.
Chodził z nami dr Zd z żoną, też spodziewają się bobasa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2017, 21:16
polopiryna, sonia86, Makumba lubią tę wiadomość