Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Emilko jak sie trafi na dobre auto to można jeździć do upadłego. Nie ma gwarancji. Teraz i z salonu można odebrać szmelc z wadą fabryczna
e_mil_ka lubi tę wiadomość
Asia

Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui

4 próby ivf

IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc
-
Emilka to szczęściarze z was. Może wasze nie ma tyle elktroniki co nasz,ma okolo 10 lat, bo pierwsze co to nam dpf poleciał potem turbina a teraz dwumasa i każde badziajstwo po 2,5 klocka.caly czas jakies bledy nam nam na pokładowym wyświetla. Z jednej strony nienawidzę tego auta za te wydatki a z drugiej jest mega komfortowe.
-
asiastokrota wrote:Jutro płacimy zaliczkę, dogadaliśmy się że jak nie wyrobimy się do końca tygodnia to odbierzemy go po długim weekendzie. Teraz co drugi dzień lekarz, wyjazd do Białego w planach nie mamy kiedy tego załatwić. Jest 5 drzwiowy, miał być mniejszy 206 ale będzie ten i koniec. Muszę sie przełamać i zacząć jeździć i nie zwracać uwagi czy on mały czy duży.
Asia i w sumie to zasadne, że zdecydowaliście się na ten większy
Przy Maluszku docenisz, że to jednak jest większe auto
asiastokrota, Makumba lubią tę wiadomość
-
Słomka diabełek siedział na ramieniu i szeptał "kup większy, fotelik, wózek gdzieś musisz to pomieścić"

malgos741, Gosia321, słomka :), Asia08, ana1122, sonia86 lubią tę wiadomość
Asia

Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui

4 próby ivf

IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc
-
Nadziejka racja my nie mamy elektroniki no i klimy nie ma
z jednej strony elektonika to więcej napraw a z drugiej nie ma wygody heh Ale my tym samochodem będziemy jeździć do upadłego. Chociaż tak sobie teraz pomyślałam ze gdybyśmy mieli mała dzidzie to latem nie wyobrażam sobie dziecka wsadzić do tego samochodu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2017, 22:37
-
Ja też byłam zapisana do niego.Lura82 wrote:Pani z rejestracji powiedziala, ze do niego mnie zapisala, slyszalam o nim dobre opinie. Oby mial tylko dobre wiadomości dla mnie.
Badanie bedzie w dzień matki
Asiu a po co więcej? I tak 6 zapladniaja, a my liczymy, ze twoje wszystkie beda jajcami z supermocami

-
Popatrzyłam na swoje wyniki, w grudniu, czyli na początku ciazy badałam TSH i miałam 2,3. Lekarze D, Z i P powiedzieli że wszystko jest OK.eve87 wrote:Mi się pojawiła niedoczynnosc w ciąży. Zawsze miałam TSH około 1 a w pierwszym trymestrze wzrosło mi do 2 z kawałkiem czy 3 prawie,wiec dr W od razu dał mi euthyrox 25. Potem jakoś mi spało poniżej 1 a kilka tyg pózniej znowu wzrosło do 3 i wtedy miałam zwiekszona dawkę do 37,5 i tak juz zostało do konca ciąży.

-
Póki.było w.normie to nie musiałam chodzić byłam mc temu bo ona akurat jest diabetologiem a cóż innego ona da jak nie zwiększenie dawki już tyle razy. .. Ale jeszcze jutro pójdę do innego zobaczymy jaka będzie różnica mała może.być Ale dla mnie dziwne ze aż.o 100 procent mi wzrosło przez mc Ale na pewno czeka mnie wizytaGosia321 wrote:W ciazy tsh moze skakac. Nie bede ci polecac eksperymentowania z dawkami chpc sama to robie jak mam za duze tsh lub za male ale w ciazy bym nie ryzykowala. Jesli masz problem z tarczyca powinnas byc co miesiac na kontroli u endokrynologa w ciazy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2017, 22:47

4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
Dobrze ze jest duzy jakby byl mniejszy to gdzie bys wozila swoje bobasy meza i psaasiastokrota wrote:Jutro płacimy zaliczkę, dogadaliśmy się że jak nie wyrobimy się do końca tygodnia to odbierzemy go po długim weekendzie. Teraz co drugi dzień lekarz, wyjazd do Białego w planach nie mamy kiedy tego załatwić. Jest 5 drzwiowy, miał być mniejszy 206 ale będzie ten i koniec. Muszę sie przełamać i zacząć jeździć i nie zwracać uwagi czy on mały czy duży.

Tydzien czasu i sie przyzwyczaisz
Zawsze gdzies znajdziesz miejsce zeby zaparkowac tylem lub przodem.
asiastokrota lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤

-
Emilko stare disle to nie to samo co nowiutkiee_mil_ka wrote:A my mamy diesla i nie narzekamy. Tak jak już wcześniej pisałam auto ma 25 lat. Zero generalnych remontów tylko takie drobne ktore w każdym samochodzie trzeba robić.klocki tarcze itp. No ale może mamy jakiś wyjątkowy egzemplarz

to sa plusy wiekowych samochodow. Ja w swoim tez tylko wymieniam to co sie zurzylo. Odpukac w niemalowane stare autka sa super
e_mil_ka lubi tę wiadomość

-
Ja mam duże autko- Vana i nie zamieniłabym na mniejsze a do tego malutka jestem

01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
Tak moze byc jestes w ciazy dziecko czerpie z twojej tarczycy. W ciazy zwiekszalabym dawke pod kontrola lekarzaTERA83 wrote:Póki.było w.normie to nie musiałam chodzić byłam mc temu bo ona akurat jest diabetologiem a cóż innego ona da jak nie zwiększenie dawki już tyle razy. .. Ale jeszcze jutro pójdę do innego zobaczymy jaka będzie różnica mała może.być Ale dla mnie dziwne ze aż.o 100 procent mi wzrosło przez mc Ale na pewno czeka mnie wizyta
Jod nie ma tu wplywu sama sie pytalam swojej endo czy moge brac femibion mowila ze tam sa tak male dawki jodu ze nie zaszkodzaBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤

-
No niestety na procenty musi poczekac a do tej pory moze oszukiwac organizm smakiemMakumba wrote:Gosia, Sonia myśli o procentach, a nie oranżadzie

Makumba, asiastokrota, sonia86 lubią tę wiadomość

-
Dziewczyny ja chyba wykituje po tym estrofemie. Jest mi niedobrze, i to mega niedobrze, boli mnie brzuch i tak mnie jakoś trzęsie w środku. Jeszcze gdyby te leki dały efekt to zniosę to ale jeśli wyjdą z tego nici to się wkurzę ze męczyłam się na darmo.