Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Hey ja namowilam mojego na wieksze autko bo on to lubi combi.kupujac samochot otworzyl bagaznik i pyta wrazie co wejda2wozki do bagaznika:)ja prawko mam ale nie jezdze ale tak mi sie ten spodobal ze w sobote sie odwazylam i kawalek pojechalam.Do Bialego mozemy jezdzic mam gaz zamatowany.a wogole te ivf nieodplatnea trwac2miesiace tak mysle o tel. Od. Doktora czy zadzwoni
-
e_mil_ka wrote:Makumba czytałam. Nudności mogą wystąpić. Teraz zastanawiam się czy ja mam brać 3 razy po 1 tabletce czy raz dziennie 3 tabletki. Ale chyba po jednej nie?
e_mil_ka lubi tę wiadomość
-
e_mil_ka wrote:Makumba czytałam. Nudności mogą wystąpić. Teraz zastanawiam się czy ja mam brać 3 razy po 1 tabletce czy raz dziennie 3 tabletki. Ale chyba po jednej nie?
e_mil_ka lubi tę wiadomość
-
ona84 wrote:Znacie cos na zatrzymywanie sie wody przed@ juz chyba nawet te hydrominium nie dziala tak mi paluchy puchna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2017, 08:39
-
Makumba wrote:Tak.
Hm, ciekawe czemu mi sam robil...Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2017, 10:20
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Jestem i caly czas was czytam. Widze ze zaczol sie temat badan prenantalnych. Laura ty sie umowilas do dr hooppe a nie chcialas robic w artemidzie. Bo chyba tam robia dziewczyny przypomnijcie ktora tam miała. Laura policzylam ze u ciebie to juz bedzie 13 tydzien jak bedziesz miala te badania. Ja mam wizyte 10maja i wtedy tez mi sie zacznie 10tydzien to wtedy umowie sie na prenantalne do dr P bo chyba on robi w artemidzie tez. Nie wiem jak
ja rano zrobie te badania na glodny żołądek jak tylko sie obudze to juz mi sie jesc chce. -
eni33 wrote:Jestem i caly czas was czytam. Widze ze zaczol sie temat badan prenantalnych. Laura ty sie umowilas do dr hooppe a nie chcialas robic w artemidzie. Bo chyba tam robia dziewczyny przypomnijcie ktora tam miała. Laura policzylam ze u ciebie to juz bedzie 13 tydzien jak bedziesz miala te badania. Ja mam wizyte 10maja i wtedy tez mi sie zacznie 10tydzien to wtedy umowie sie na prenantalne do dr P bo chyba on robi w artemidzie tez. Nie wiem jak
ja rano zrobie te badania na glodny żołądek jak tylko sie obudze to juz mi sie jesc chce.
Teraz to pikuś, gorzej będzie z piciem glukozy i czekaniem na pomiary - 2 godziny.
Ale dasz radęWiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2017, 10:41
-
Eni chcialam do dr Hoppe bo on głównie tym sie zajmuje. Do dr P. raczej meza nie zaciagne, bo nie ma do niego zaufania. U mnie to bedzie 13 bez 1 dnia. A według ostartniego usg początek 12 tyg. To ta pani.z rejestracji tak mnie zapisala i myślę, ze to dobry termin, nie za wcześnie i nie za późno.22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Eni, ja mialam w Artemidzie i dr P. robil. Tylko u dr Hoppe jest za free, taka mala roznica.
Mysle ze nie trzeba byc na czczo, bo krew pobieraja tylko na test pappa. Nic wiecej.
Makumba, stara dupa jestem - 36.
Mnie troche wkurza to, ze nie mam zadnego fajnego zdjecia malej.Pytalam na ostatniej wizycie, to dr powiedzial ze chyba sie nie uda. Ale nawet nie sprobowal.
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Chodzilo mi o te badania z krwi i glukoza na czczo. Ale musze dac rade jakos sie zwlec na dniach z rana i zrobic. Mi to wiekowo nie przysluguje nfz wiec i tak bede placic ale chcem je zrobic. A te prenantalne to juz przez brzuch sie robi czy dopochwowo.
-
Za darmo ale dla kobiet 35+.?
-
Eni ja wczoraj miałam prenatalne u dr Z w artemidzie, usg przez brzuch + krew. Nie trzeba być Na czczo. Na wyniki z krwi czeka się 3 tyg. Koszt 380 zł.3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....