Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLotta84 wrote:Hej najdzielniejsze dziewczyny!Jestem przed pierwsza inseminacja i poki co pelno we mnie nadzieji i wiary w sukces.Do inseminacji bede stymulowana 3-7 dc letrozol 1 tab dziennie i 8-11dc menopur pol ampulki co 24 godziny.Miałyscie moze podobne stymulacje przed inseminacja?Martwie sie, choc wiem, ze to strach przed nieznanym....
Ja miała kombinację clo (3-7 dc po pół piguły) i Menopur (8-9 dc po pół ampułki). Ja na Letrozol nie reaguję. A kiedy masz kontrolę - w którym dc?
Emilka - czyli ten cykl może jeszcze zoowocować sukcesem, czego oczywiście ci życzę.e_mil_ka lubi tę wiadomość
-
Lotta chyba większość z nas zaopatrywała się w Aptece pod gryfem, tam są wszystkie przepisywane przez lekarzy z Artemidy specyfiki do stymulacji.3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
nick nieaktualnyLotta84 wrote:Gdzie w Olsztynie mozna kupic w dobrej cenie menopur?Sprzedaja to na fiolki?
-
nick nieaktualny
-
słomka :) wrote:O Polopiryna brzmi jak szkoła rodzenia Humanus
My chodziliśmy w poprzedniej edycji i w czwartek 20.04 mieliśmy koniec.
Chodził z nami dr Zd z żoną, też spodziewają się bobasaAle fajnie, że się z doktorkiem razem uczyliście
19.03.2016 - I iui, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
Lotta84 wrote:Gdzie w Olsztynie mozna kupic w dobrej cenie menopur?Sprzedaja to na fiolki?
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
TERA83 wrote:cześć dziewczyny. Mam pytanko odnośnie tych z cukrzycą
robiłam dziś wynik hemoglobiny glikowanej 4,62 niby norma 4,8-5,9 czyli jakby ciut poniżej a średni poziom glukozy 85,9 więc to chyba ok ale co z tym, że niby poniżej normy. Druga kwestia TSH czy ma któraś z Was problem z tarczycą ja mam niedoczynność ale tsh miałam ładne ok.1 a teraz skoczyło do 2,51 czy możliwe że biore witaminy z jodem i to wpłynęło niby tez czytałam że tsh powinno być do 2,5 ale znalazłam też artykuł że taka norma jest w pierwszym trymestrze a w kolejnym do 3,0 co o tym myślicie, dziś zostawiłam 200 u dentysty i nie koniec kolejna wizyta 2go maja i jak pomyślę że znowu do endokrynologa ale chyba wyjścia nie ma, chociaż myślałam, żeby samej zwiększyć dawkę mam jeszcze w szufladzie trochę większą zobaczyć ja zareaguje i wtedy iść
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
asiastokrota wrote:Dziewczęta będę się chwalić, kupujemy auto Peugeota 307, jeszcze tylko muszę nauczyć się jeździć
uważajcie na mnie i rozgladajcie się w lusterkach
asiastokrota lubi tę wiadomość
-
Lura82 wrote:Pani z rejestracji powiedziala, ze do niego mnie zapisala, slyszalam o nim dobre opinie. Oby mial tylko dobre wiadomości dla mnie.
Badanie bedzie w dzień matki
Asiu a po co więcej? I tak 6 zapladniaja, a my liczymy, ze twoje wszystkie beda jajcami z supermocami
Ale tak jak Asia ja tez wczesniej mialam duzo jajec i co z tego moze byc ich mniej byleby byly piekne z nich zarodeczki ktore zostana z nami na zawsze. Asiula tego tobie i sobie zyczeasiastokrota lubi tę wiadomość
-
Gosia321 swojego GURU nie rozjadę przecież, ale rozglądać się nie zaszkodzi
malgos741 lubi tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
sonia86 wrote:Nie pamiętam żebym kiedykolwiek miała taką ochotę na alkohol jak obecnie;) wino śni mi się po nocach, ostatnio nawet ballentaines za mną chodzi. Kazałam już mężowi szukać jakiegoś wina bez alkoholowego, normalnie jak niektóre mają ochotę na ogorki albo coś słodkiego to ja bym żłopała procenty.Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
asiastokrota wrote:Gosia321 swojego GURU nie rozjadę przecież, ale rozglądać się nie zaszkodzi
Srebrny mowisz ciezko bedzie wypatrzec bo jest ich duzoDasz rade mnie nie przejechac jak bedziesz wjezdzac do Olsztyna nie martw sie
Wlasnie zobaczylam ze urwalo mi poprzedni post
Super ze sie zdecydowalisciejuz kupiony czy dopiero upatrzony 3 czy 5 dzwiowy ? Peugeoty fajne samochodziki takie zgrabne oplywowe
-
Jutro płacimy zaliczkę, dogadaliśmy się że jak nie wyrobimy się do końca tygodnia to odbierzemy go po długim weekendzie. Teraz co drugi dzień lekarz, wyjazd do Białego w planach nie mamy kiedy tego załatwić. Jest 5 drzwiowy, miał być mniejszy 206 ale będzie ten i koniec. Muszę sie przełamać i zacząć jeździć i nie zwracać uwagi czy on mały czy duży.Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
nadziejka88 wrote:Ha ha ha Asia to jak juz kupicie to podaj kolor to będziemy uwazaly na takiego pirata. A w benzynie kupujecie czy w diesel? Bo diesel to skarbonka. My juz po trzeciej naprawie za 2,5 tys w ciagu dwóch lat.nie liczę drobniejszych napraw do 500 zl. Ja mam nadzieje ze teraz juz nic się nie popsuje i będziemy jeździć do zdarcia.
A my mamy diesla i nie narzekamy. Tak jak już wcześniej pisałam auto ma 25 lat. Zero generalnych remontów tylko takie drobne ktore w każdym samochodzie trzeba robić.klocki tarcze itp. No ale może mamy jakiś wyjątkowy egzemplarz