Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ena wczoraj cały czas leżałam w łóżku i mąż mi usługiwał caly dzień. I tego potrzebowałam bo taka detka jeszcze bylam. Dzisiaj juz normalnie wstalam i funkcjonuje takze widmo zabiegu juz za mną
za tydzień zaczynam estrofem i do dziela.
Ena a co u ciebie o twojej Z i podopiecznego?asiastokrota, Makumba, Gosia321, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnynadziejka88 wrote:Ena wczoraj cały czas leżałam w łóżku i mąż mi usługiwał caly dzień. I tego potrzebowałam bo taka detka jeszcze bylam. Dzisiaj juz normalnie wstalam i funkcjonuje takze widmo zabiegu juz za mną
za tydzień zaczynam estrofem i do dziela.
Ena a co u ciebie o twojej Z i podopiecznego?
Czyli kolejny krok przed Wami.
Dziękuję, że pytasz. "Z" dostała się do przedszkola u mnie w metropoliiTeraz myślę o pracy tzn. starej już nie mam i muszę coś znaleźć, ale we wrześniu zacznę poszukiwania. Zajmuję się trochę pisaniem różnych tekstów, artykułów i mam teraz tego dużo, zatem nie nudzę się i coraz rzadziej myślę o powiększaniu rodziny. Mój "synek" spoko - wpatrzony w "Z" jak w obrazek. Fajnie się zegraliśmy.
e_mil_ka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnynadziejka88 wrote:Po to super ze Z dostala sie do przedszkola bo słyszałam ze w tym roku ciężko. Ena może jak teraz nie myślisz o powiększaniu rodziny to cos zaskoczy:) najważniejsze to miec plan.
Z przedszkolami to zawsze jest "bitwa o tron". U nas zwiększyli liczbę miejsc o dodatkową grupę i dlatego się udało. -
Lura82 wrote:Malgos co z twoimi wizytami, cos sie stalo?01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
malgos741 wrote:na razie muszę przesunąć ivf o parę miesięcy.. powód kasa ...leki mam..ale trochę mi brakuje ...
Niestety małe pieniądze to nie są.
Dokładnie nie wiem ile nas wyszło drugie podejście ale na 100% mniej niz pierwsze ( szczególnie odeszly koszty badan i mialam chyba tylko 2 wizyty przed stymulacja, a wcześniej duzo więcej). Za to "po"sam lutinus 400 zl. A jakby Clexane doszlo to hoho.
Pamiętaj: Co sie odwlecze to sie nie uciecze
malgos741 lubi tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Kasa szczęście daje..nie musisz się martwić..czy starczy ci na wszystko
muszę zagrać w lotkaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2017, 22:30
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Gdyby nie brak kasy wszystko było by proste. Rozmawiałam ostatnio z koleżanką, namawiała mnie na kolejną próbę. Tłumacze że nie dam rady już z kasą, ani psychicznie i że postanowiliśmy z Marcinem że to ostatni raz. A ona na to co tam kasa uzbierasz parę miesięcy i będzie. Ona na kolejne próby ivf odkładała z wypłaty przez 2 miesiące. Ja tyle nie zarabiam..... Rozumiem Małgoś w 100%
malgos741 lubi tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Lura82 wrote:A mowia, ze kasa szczęścia nie daje...
Niestety małe pieniądze to nie są.
Dokładnie nie wiem ile nas wyszło drugie podejście ale na 100% mniej niz pierwsze ( szczególnie odeszly koszty badan i mialam chyba tylko 2 wizyty przed stymulacja, a wcześniej duzo więcej). Za to "po"sam lutinus 400 zl. A jakby Clexane doszlo to hoho.
Pamiętaj: Co sie odwlecze to sie nie uciecze -
Styczeń
19: Asia-m-b - na świat przyszedł JAŚ !
Luty
02: Leo - na świat przyszedł JERZYK !
Marzec
13: Eve87 - na świat przyszła IGA !
Kwiecień
07: nadziejka88 - wizyta
10: Laura82 - wizyta
10: Jagoda - wizyta
11: Izaura - crio transfer
19: Asiastokrota - wizyta rozpoczęcie stymulacji
19: Asia08 - wizyta
19: eni -wizyta
21: nadziejka88 - histeroskopia
24: e_mil_ka - wizyta
24: asiastokrota - wizyta
Maj
10: eni33 - wizyta
Czerwiec
29: polopiryna - termin porodu
29: Asia08 - termin porodu
Lipiec:
15: Makumba - termin porodu
Sierpień
1: ana1122 - termin porodu
Październik
12: Tera83 - termin porodu
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Makumba wrote:Lura pierwsze podejście mieliście w Białymstoku?
8 tys trzeba miec na 100%
My zbieralismy na ivf na moim "koncie" i tak placilam, placilam... az jak pojechalismy na punkcje i chcialam zaplacic za hotel cos kolo 100zl karta odmowila posłuszeństwa, a to poczatek miesiaca byl ( po wyplacie).
Duze to sa kwoty dla kazdego ale w innych klinikach jest jeszcze gorzej, tam na 100% nie byloby nas stac na 2 podejscia.
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Nadziejka88 optymizm, co sie nie uda. Oczywiście że sie uda, musi!!!!!!!!!
ana1122, Asia08, nadziejka88, malgos741 lubią tę wiadomość
Asia
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc