Wielki TEST kobiecej płodności!

Sprawdź swoją płodność i otrzymaj spersonalizowane wskazówki

Rozpocznij test

Wielki Quiz na Dzień Ojca!

Co wiesz o plemnikach swojego partnera?

Rozpocznij
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Artvimed Kraków In Vitro
Odpowiedz

Artvimed Kraków In Vitro

Oceń ten wątek:
  • Przyjaciółka123 Ekspertka
    Postów: 181 293

    Wysłany: 23 maja, 14:31

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwalia_ wrote:
    To w sumie pokrywa się z informacją ze strony.
    Zamiast powiedzieć ludziom najbardziej prawdopodobny termin to tak zwodzą i tylko każdy się irytuje. Gdyby była informacja, że z końcem maja bądą decyzje to nikt by nie wydzwaniał i wszyscy bylibyśmy zdrowsi.

    dokladnie. :/

    🙋🏼‍♀️ 31 lat
    🙋🏼‍♂️ 33 lata

    KrakOvi 🏥

    luty 2022 - 1 iui ❌
    marzec 2022 - 2 iui ❌
    kwiecień 2022 - 3 iui ❌

    maj 2022 - podchodzimy do in vitro 🍀♥️
    16.05. rozpoczęcie stymulacji - krótki protokół (bemfola 150 j.m. + menopur 75 j.m.) + od 20.05. cetrotide 0.25 mg
    23.05. - 2 x gonapeptyl daily + ovitrelle
    25.05. - punkcja - 10 🥚
    28.05. - ET 3-dniowego zarodka 🐣 + EmbryoGlue
    07.06. - biały facelle
    08.06. - 11 dpt beta - 0,36 mIU/ml 😢

    mamy jednego ❄️ 4.2.1

    09.06. - przygotowania do drugiego transferu - estrofem
    23.06. - FET 4.2.1 ✊🏼 + EmbryoGlue + AH
    29.06. - ⏸ 🥺
  • Estrella Autorytet
    Postów: 1732 1747

    Wysłany: 23 maja, 15:24

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tali wrote:
    Przyjmował mnie dziś dr Marcin Mika. Swoją drogą, fajny lekarz. Taki bardzo fachowy. Wytłumaczył wszystko i niestety przerwany protokół z powodu zbytniej odpowiedzi jednego z pęcherzyka na stymulację. Ma już 4 cm. I przez to inne nie mogą urosnąc.
    Zapisal mi teraz duphaston 3x1 do pojawienia się miesiączki.
    Ale oczywiście nie zorientowałam się ze zapisał mi tylko jedno opakowanie, które wystarczy mi na 6 dni. Czy nie wiecie może czy buerze sie to tylko przez 6 czy jednka dluzej? Nie wiem czy jest sens wrócić do kliniki do kolejna recepte?

    Nie mamy żadnej info z UM

    Mój były lekarz prowadzący. Chociaż w trakcie stymulacji widziałam go może z dwa razy. Częściej trafiałam do dr Ch.

    Tali lubi tę wiadomość

    EI8Xp1.png

    AMH - 02.21 - 0.72, 10.21 - 0.49; nasienie - ok
    Ona: 33 lata, On: 34 lata
    12.05 start 1 IVF ICSI (Gonal F, Menopur)
    24.05 punkcja (3 komórki - 1 blastka 3.2.2.) transfer odroczony
    25.06 FET na cyklu naturalnym
    08.08 poronienie 9tc (puste jajo) 💔😥
    brak ❄

    23.10 (NATURALS) - 30,79 mIU/ml cudzie trwaj ✊
    25.10 - 90,38 mIU/ml, prog 23,7 ng/ml 🙏✊
    02.11 - na USG widoczny pęcherzyk z ciałkiem żółtkowym 🙏✊
    12.11 - mamy ❤🙏✊
    25.11 - crl 1.42 cm (7+5), fhr 164 🙏
    7.12 - crl 2.6 cm (9+2), fhr 164 🙏
    30.12 - crl 6.9 cm (13+1), fhr 146 🙏💖
    1.02 - 211 g (17+6), fhr 133 💖🙏
    17.02 - 314 g (20+1), fhr 142 💖🙏
    1.03 - 415 g (21+6), fhr 137💖🙏
    18.03 - 646 g (24+2), fhr 150 💖🙏
    31.03 - 901 g (26+1), fhr 138 💖🙏
    28.04 - 1498 g (30+1), fhr 145 💖🙏
  • Mysza01 Ekspertka
    Postów: 171 172

    Wysłany: 23 maja, 15:37

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Estrella wyslalam zaproszenie, zaakceptujesz prosze?

    Starania od 01.2020
    Ona:32l, niedoczynnosc tarczycy, insulinoopornosc, niska rezerwa
    On:35l, morfologia 0%, reszta ok
    07.2021 cp
    02.22- IVF ICSI, I-ET-biochem, II-FET 04.22, 8dpt 142, 11dpt 565, 13dpt 1439, 16dpt 5515
    10.05 ❤
    23.05 poronienie zatrzymane 7+1 💔
  • Estrella Autorytet
    Postów: 1732 1747

    Wysłany: 23 maja, 17:11

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza01 wrote:
    Estrella wyslalam zaproszenie, zaakceptujesz prosze?

    Zaakceptowane :)

    EI8Xp1.png

    AMH - 02.21 - 0.72, 10.21 - 0.49; nasienie - ok
    Ona: 33 lata, On: 34 lata
    12.05 start 1 IVF ICSI (Gonal F, Menopur)
    24.05 punkcja (3 komórki - 1 blastka 3.2.2.) transfer odroczony
    25.06 FET na cyklu naturalnym
    08.08 poronienie 9tc (puste jajo) 💔😥
    brak ❄

    23.10 (NATURALS) - 30,79 mIU/ml cudzie trwaj ✊
    25.10 - 90,38 mIU/ml, prog 23,7 ng/ml 🙏✊
    02.11 - na USG widoczny pęcherzyk z ciałkiem żółtkowym 🙏✊
    12.11 - mamy ❤🙏✊
    25.11 - crl 1.42 cm (7+5), fhr 164 🙏
    7.12 - crl 2.6 cm (9+2), fhr 164 🙏
    30.12 - crl 6.9 cm (13+1), fhr 146 🙏💖
    1.02 - 211 g (17+6), fhr 133 💖🙏
    17.02 - 314 g (20+1), fhr 142 💖🙏
    1.03 - 415 g (21+6), fhr 137💖🙏
    18.03 - 646 g (24+2), fhr 150 💖🙏
    31.03 - 901 g (26+1), fhr 138 💖🙏
    28.04 - 1498 g (30+1), fhr 145 💖🙏
  • Tali Przyjaciółka
    Postów: 94 63

    Wysłany: 23 maja, 17:56

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Estrella wrote:
    Mój były lekarz prowadzący. Chociaż w trakcie stymulacji widziałam go może z dwa razy. Częściej trafiałam do dr Ch.

    Tak to właśnie wygląda z czego sobie nie zdawałam sprawy że niby masz lekarza prowadzącego a w praktyce prowadzą Cie wszyscy inni..

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja, 17:57

    08.2020 wykryta endometrioza III/IV stopień
    10.2020 choroba Hashimoto
    06.2021 starania - naturalnie
    09.05.2022 💊 estrofem
    17.05.2022 IVF no 1. 💉 gonal 150 + mensinorm 75
    23.05.2022 przerwany protokół - pojawienie się torbiela 4 cm
    27.06 rozpoczęcie długiego protokołu - 💊 Harmonet do września
  • PannaNikt86 Ekspertka
    Postów: 277 80

    Wysłany: 24 maja, 12:27

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    W urzedzie tym razem twierdzą ze jutro do południa beda rozsylane maile. Zaczynam sie irytowac😐

    Przyjaciółka123, Kluska lubią tę wiadomość

    ONA 35 lat (córka 14 lat)
    Tsh➡️ ok euthyrox 75
    Prolaktyna➡️ ok Dostinex 1/4 raz w tygodniu
    AMH➡️ 2,110 ng/ml
    FSH 7,68 mlU/ml
    Testosteron 1,41 nmol/l
    Insulinooporność➡️ Glucophage 750
    Homocysteina➡️5,6
    Wit b12 ➡️475pg/ml (187-883)
    Kwas foliowy➡️ 15,7 ng/ml (3,1-20,5)
    D dimery➡️poniżej 300 ng/ml
    Czynnik 2 protrombina-heterozygota
    PAI-1 heterozygota
    MTHFR-heterozygota
    Białko c ➡️86% (70-140)
    Białko s➡️ 67,30 % (63,5-149)
    Antykoagulant toczniowy➡️ujemny
    ANA 2➡️ujemne
    KIR Bx
    Komorki NK➡️15
    Allo Mlr➡️Przwciwciała blokujące➡️4.5%


    ON 33 lata

    Insulinoopornosc
    Badanie nasienia:
    Morfologia 15 %
    Test Hba 89 %
    Rozpoznanie:normozospermia.
    Prolaktyna 7,58 ng/ml
    Estradiol 11,18 pg/ml
    Testosteron 3,77 ng/ml

    30.09.2021 ➡️ 1 IUI ✖️
    24.11.2021➡️ 2 IUI ✖️
    9dc-2x18mm-pregnyl 5000j.x3
  • Igelkot Autorytet
    Postów: 319 147

    Wysłany: 24 maja, 12:43

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    PannaNikt86 wrote:
    W urzedzie tym razem twierdzą ze jutro do południa beda rozsylane maile. Zaczynam sie irytowac😐

    Okej.... czyli pewnie się skończy, że do końca maja 😡 Ja tam chyba jutro zadzwonię, może ich uświadomię ile dodatkowego stresu dokładają ludziom.

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja, 12:44

    👱‍♀️36 l
    - amh 1,4
    - czynnik męski
    I. 08.2020 IVF Parens - 2 zarodki
    4BB - ciąża (9tc 💔 poronienie zatrzymane = cienkie endometrium po łyżeczkowaniu)
    01.2021 FET 4BC (beta 👎)
    II. 06.2021 IVF Artvimed - 1 zarodek 6 doba
    08.2021 FET 4.2.2 (beta 👎)
    III. 06.2022 IVF Artvimed - 2 zarodki, dobre endo
    2 x 3.3.3 (cb beta 7,2 👎)
  • Przyjaciółka123 Ekspertka
    Postów: 181 293

    Wysłany: 24 maja, 12:58

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    PannaNikt86 wrote:
    W urzedzie tym razem twierdzą ze jutro do południa beda rozsylane maile. Zaczynam sie irytowac😐

    boze, to juz sie robi serio irytujace.. :/ po co tak zwodzic i klamac. raz tak mowia, a raz inaczej.
    juz po jej glosie wczoraj wiedzialam, ze sciemnia mi z tym wysylaniem dzisiaj.

    🙋🏼‍♀️ 31 lat
    🙋🏼‍♂️ 33 lata

    KrakOvi 🏥

    luty 2022 - 1 iui ❌
    marzec 2022 - 2 iui ❌
    kwiecień 2022 - 3 iui ❌

    maj 2022 - podchodzimy do in vitro 🍀♥️
    16.05. rozpoczęcie stymulacji - krótki protokół (bemfola 150 j.m. + menopur 75 j.m.) + od 20.05. cetrotide 0.25 mg
    23.05. - 2 x gonapeptyl daily + ovitrelle
    25.05. - punkcja - 10 🥚
    28.05. - ET 3-dniowego zarodka 🐣 + EmbryoGlue
    07.06. - biały facelle
    08.06. - 11 dpt beta - 0,36 mIU/ml 😢

    mamy jednego ❄️ 4.2.1

    09.06. - przygotowania do drugiego transferu - estrofem
    23.06. - FET 4.2.1 ✊🏼 + EmbryoGlue + AH
    29.06. - ⏸ 🥺
  • Tali Przyjaciółka
    Postów: 94 63

    Wysłany: 24 maja, 13:04

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja się już tak wkurzyłam, że napisalam do radnego Gibały. Zawsze taki hej do przodu to niech zadziała bo mnie już nerwy szarpią z ich nieporadnością. Pewnie m ie zleje albo odpisze za pół roku ..

    Przyjaciółka123 lubi tę wiadomość

    08.2020 wykryta endometrioza III/IV stopień
    10.2020 choroba Hashimoto
    06.2021 starania - naturalnie
    09.05.2022 💊 estrofem
    17.05.2022 IVF no 1. 💉 gonal 150 + mensinorm 75
    23.05.2022 przerwany protokół - pojawienie się torbiela 4 cm
    27.06 rozpoczęcie długiego protokołu - 💊 Harmonet do września
  • Przyjaciółka123 Ekspertka
    Postów: 181 293

    Wysłany: 24 maja, 13:07

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tali wrote:
    A ja się już tak wkurzyłam, że napisalam do radnego Gibały. Zawsze taki hej do przodu to niech zadziała bo mnie już nerwy szarpią z ich nieporadnością. Pewnie m ie zleje albo odpisze za pół roku ..

    mi dalej nie odp na maila. 😅 ale jakos nie jestem tym zaskoczona. 🙄🤦🏼‍♀️

    Tali, Kluska lubią tę wiadomość

    🙋🏼‍♀️ 31 lat
    🙋🏼‍♂️ 33 lata

    KrakOvi 🏥

    luty 2022 - 1 iui ❌
    marzec 2022 - 2 iui ❌
    kwiecień 2022 - 3 iui ❌

    maj 2022 - podchodzimy do in vitro 🍀♥️
    16.05. rozpoczęcie stymulacji - krótki protokół (bemfola 150 j.m. + menopur 75 j.m.) + od 20.05. cetrotide 0.25 mg
    23.05. - 2 x gonapeptyl daily + ovitrelle
    25.05. - punkcja - 10 🥚
    28.05. - ET 3-dniowego zarodka 🐣 + EmbryoGlue
    07.06. - biały facelle
    08.06. - 11 dpt beta - 0,36 mIU/ml 😢

    mamy jednego ❄️ 4.2.1

    09.06. - przygotowania do drugiego transferu - estrofem
    23.06. - FET 4.2.1 ✊🏼 + EmbryoGlue + AH
    29.06. - ⏸ 🥺
  • Tali Przyjaciółka
    Postów: 94 63

    Wysłany: 24 maja, 17:02

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przyjaciółka123 wrote:
    mi dalej nie odp na maila. 😅 ale jakos nie jestem tym zaskoczona. 🙄🤦🏼‍♀️

    Powodzenia jutro bo chyba masz punkcję! Trzymam kciuki!

    Przyjaciółka123 lubi tę wiadomość

    08.2020 wykryta endometrioza III/IV stopień
    10.2020 choroba Hashimoto
    06.2021 starania - naturalnie
    09.05.2022 💊 estrofem
    17.05.2022 IVF no 1. 💉 gonal 150 + mensinorm 75
    23.05.2022 przerwany protokół - pojawienie się torbiela 4 cm
    27.06 rozpoczęcie długiego protokołu - 💊 Harmonet do września
  • Przyjaciółka123 Ekspertka
    Postów: 181 293

    Wysłany: 24 maja, 18:38

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tali wrote:
    Powodzenia jutro bo chyba masz punkcję! Trzymam kciuki!

    taaak, dziekuje bardzo! ♥️

    🙋🏼‍♀️ 31 lat
    🙋🏼‍♂️ 33 lata

    KrakOvi 🏥

    luty 2022 - 1 iui ❌
    marzec 2022 - 2 iui ❌
    kwiecień 2022 - 3 iui ❌

    maj 2022 - podchodzimy do in vitro 🍀♥️
    16.05. rozpoczęcie stymulacji - krótki protokół (bemfola 150 j.m. + menopur 75 j.m.) + od 20.05. cetrotide 0.25 mg
    23.05. - 2 x gonapeptyl daily + ovitrelle
    25.05. - punkcja - 10 🥚
    28.05. - ET 3-dniowego zarodka 🐣 + EmbryoGlue
    07.06. - biały facelle
    08.06. - 11 dpt beta - 0,36 mIU/ml 😢

    mamy jednego ❄️ 4.2.1

    09.06. - przygotowania do drugiego transferu - estrofem
    23.06. - FET 4.2.1 ✊🏼 + EmbryoGlue + AH
    29.06. - ⏸ 🥺
  • Jjj Autorytet
    Postów: 470 177

    Wysłany: 24 maja, 19:12

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przyjaciółka123 wrote:
    taaak, dziekuje bardzo! ♥️

    Powodzenia i trzymam kciuki za owocne jajobranie✊️

    Przyjaciółka123, Kluska, Tali lubią tę wiadomość

    Starania od IV 2018 (PCOS, insulinooporność, czynnik męski)
    V 2021-IVF Artvimed , 5❄❄❄❄❄
    VI 2021- transfer, blastka 5.1.1, beta 12,49🥺
    IX 2021-transfer, blastka 4.1.1, beta 0🥺
    XI 2021-KIR Bx👌
    XII 2021- histeroskopia👌
    II 2022- transfer ❄❄ 4.3.3, beta 0 🥺
    Naturalny Cud😍
    17.05 beta 86,2 mlU/ml
    20.05 beta 318,6 mlU/ml
    24.05 beta 2075 mlU/ml
    31.05 ❤
  • Kluska Autorytet
    Postów: 261 218

    Wysłany: 24 maja, 20:04

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jjj wrote:
    Powodzenia i trzymam kciuki za owocne jajobranie✊️

    Jajobranie 😍 jakie cudne określenie.

    Przyjaciółka123 powodzenia!

    Przyjaciółka123, Jjj lubią tę wiadomość

    Artvimed Kraków/06.2022 pierwsza stymulacja przerwana w 6 dniu ze względu na zbyt dużą liczbę pęcherzyków i wysokie ryzyko OHSS

    Starania ok 2 lat, 👱‍♀️35 lat, 🧔 36 lat

    Niepłodność jajowodowa: oba niedrożne, przyczyna nieznana, nieudana próba udrożnienia w histerolaparoskopii

    Delikatnie obniżona morfologia ale fragmentacja, stres oksydacyjny i inne testy super.
  • Przyjaciółka123 Ekspertka
    Postów: 181 293

    Wysłany: 24 maja, 20:14

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kluska wrote:
    Jajobranie 😍 jakie cudne określenie.

    Przyjaciółka123 powodzenia!

    dziekuje! ♥️♥️♥️

    🙋🏼‍♀️ 31 lat
    🙋🏼‍♂️ 33 lata

    KrakOvi 🏥

    luty 2022 - 1 iui ❌
    marzec 2022 - 2 iui ❌
    kwiecień 2022 - 3 iui ❌

    maj 2022 - podchodzimy do in vitro 🍀♥️
    16.05. rozpoczęcie stymulacji - krótki protokół (bemfola 150 j.m. + menopur 75 j.m.) + od 20.05. cetrotide 0.25 mg
    23.05. - 2 x gonapeptyl daily + ovitrelle
    25.05. - punkcja - 10 🥚
    28.05. - ET 3-dniowego zarodka 🐣 + EmbryoGlue
    07.06. - biały facelle
    08.06. - 11 dpt beta - 0,36 mIU/ml 😢

    mamy jednego ❄️ 4.2.1

    09.06. - przygotowania do drugiego transferu - estrofem
    23.06. - FET 4.2.1 ✊🏼 + EmbryoGlue + AH
    29.06. - ⏸ 🥺
  • Ala_d Autorytet
    Postów: 318 167

    Wysłany: 24 maja, 21:35

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powodzenia Przyjaciółka123!🍀

    Przyjaciółka123 lubi tę wiadomość

    34 cs

    👱🏻‍♀️ AMH 4,64 (08.2021) ◾️ Euthyrox 25/50 ◾️ MTHFR, PAI-1 4G hetero
    👱🏻 wnętrostwo ◾️ FSH 19,4 (1,5-12,4) ◾️ ciężka oligozoospermia/kryptozoospermia ❌

    🍀 04.2022 start IVF-ICSI 🍀
    16.04 punkcja: 14 komórek, 10 dojrzałych do zapłodnienia, po 2. dobie zostały 3 zarodki
    22.04 mamy 3 blastocysty ❄️❄️❄️
    16.05 FET na cyklu naturalnym blastki 4.1.1 + AH 🐣 6dpt II, 8dpt: 4,64, 10dpt: 2,1 😥
    10.06 histeroskopia diagnostyczna ⌛️ oczekiwanie na wynik
    lipiec - FET?
  • Jjj Autorytet
    Postów: 470 177

    Wysłany: 24 maja, 22:00

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ala_d wrote:
    Powodzenia Przyjaciółka123!🍀

    Ala czy ja dobrze widzę w stopce? Byłaś dzisiaj na becie?

    Starania od IV 2018 (PCOS, insulinooporność, czynnik męski)
    V 2021-IVF Artvimed , 5❄❄❄❄❄
    VI 2021- transfer, blastka 5.1.1, beta 12,49🥺
    IX 2021-transfer, blastka 4.1.1, beta 0🥺
    XI 2021-KIR Bx👌
    XII 2021- histeroskopia👌
    II 2022- transfer ❄❄ 4.3.3, beta 0 🥺
    Naturalny Cud😍
    17.05 beta 86,2 mlU/ml
    20.05 beta 318,6 mlU/ml
    24.05 beta 2075 mlU/ml
    31.05 ❤
  • Ala_d Autorytet
    Postów: 318 167

    Wysłany: 25 maja, 05:14

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jjj wrote:
    Ala czy ja dobrze widzę w stopce? Byłaś dzisiaj na becie?
    Tak tak, byłam. Niestety wynik to 4,64 mlU/ml...w 8dpt blastki. Muszę powtórzyć w czwartek, ale wiem jak to wygląda 😔

    34 cs

    👱🏻‍♀️ AMH 4,64 (08.2021) ◾️ Euthyrox 25/50 ◾️ MTHFR, PAI-1 4G hetero
    👱🏻 wnętrostwo ◾️ FSH 19,4 (1,5-12,4) ◾️ ciężka oligozoospermia/kryptozoospermia ❌

    🍀 04.2022 start IVF-ICSI 🍀
    16.04 punkcja: 14 komórek, 10 dojrzałych do zapłodnienia, po 2. dobie zostały 3 zarodki
    22.04 mamy 3 blastocysty ❄️❄️❄️
    16.05 FET na cyklu naturalnym blastki 4.1.1 + AH 🐣 6dpt II, 8dpt: 4,64, 10dpt: 2,1 😥
    10.06 histeroskopia diagnostyczna ⌛️ oczekiwanie na wynik
    lipiec - FET?
  • Igelkot Autorytet
    Postów: 319 147

    Wysłany: 25 maja, 07:27

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ala_d wrote:
    Tak tak, byłam. Niestety wynik to 4,64 mlU/ml...w 8dpt blastki. Muszę powtórzyć w czwartek, ale wiem jak to wygląda 😔

    :( przykro mi bardzo, trzymaj się ❤️

    👱‍♀️36 l
    - amh 1,4
    - czynnik męski
    I. 08.2020 IVF Parens - 2 zarodki
    4BB - ciąża (9tc 💔 poronienie zatrzymane = cienkie endometrium po łyżeczkowaniu)
    01.2021 FET 4BC (beta 👎)
    II. 06.2021 IVF Artvimed - 1 zarodek 6 doba
    08.2021 FET 4.2.2 (beta 👎)
    III. 06.2022 IVF Artvimed - 2 zarodki, dobre endo
    2 x 3.3.3 (cb beta 7,2 👎)
  • Jjj Autorytet
    Postów: 470 177

    Wysłany: 25 maja, 08:03

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ala_d wrote:
    Tak tak, byłam. Niestety wynik to 4,64 mlU/ml...w 8dpt blastki. Muszę powtórzyć w czwartek, ale wiem jak to wygląda 😔

    Ala przykro mi 😔
    Macie jeszcze dwie blastki i w nich jest nadzieja.

    Starania od IV 2018 (PCOS, insulinooporność, czynnik męski)
    V 2021-IVF Artvimed , 5❄❄❄❄❄
    VI 2021- transfer, blastka 5.1.1, beta 12,49🥺
    IX 2021-transfer, blastka 4.1.1, beta 0🥺
    XI 2021-KIR Bx👌
    XII 2021- histeroskopia👌
    II 2022- transfer ❄❄ 4.3.3, beta 0 🥺
    Naturalny Cud😍
    17.05 beta 86,2 mlU/ml
    20.05 beta 318,6 mlU/ml
    24.05 beta 2075 mlU/ml
    31.05 ❤
‹‹ 1729 1730 1731 1732 1733 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ