X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Artvimed Kraków In Vitro
Odpowiedz

Artvimed Kraków In Vitro

Oceń ten wątek:
  • leming_89 Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cykl naturalny, byłam od razu po punkcji -mialam swieży transfer i po punkcji dostałam proga do zażywania cyclogest dopochwowe i duphaston

A nie wiem czy się udało. Póki nie usłyszę serca to nie wiem.. boje się że są przyrosty za duze

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 15:08

2021 naturals 🧒
    AMH 5,0
    02.24 histeroskopia polip
    10.24 histeroskopia CD138 wyleczone ✅
    28.12.24 stymulacja Ovaleap 137,5
    09.01.25 punkcja 13 pobranych, 9 dojrzałych i zapłodnionych, 5 przetrwało pierwsza dobę. 1 blastka
    14.01.25 transfer ET 5.1.1. Kropeczek wtula się w domek..
    6dpt Beta 33,5 Prog 45
    8dpt Beta 93 Prog 68
    11dpt Beta 452,3
    18dpt beta 9.384 Prog 107
‹‹ 1938 1939 1940 1941 1942
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ