Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeśli się nie mylę,to Migot_ka właśnie weszła ja zaraz po niej :-*
ewlinaaa85, Suomi, Fiona12, Torunianka, Anatolka, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Ja też już po wizycie. A więc tak; JP 4 pęcherzyki (11,10,10,10) A JL liczne pęcherzyki po 6 mm. A wyniki krwi później bd. Hymm do tego lekarz zauważył torbiel gdzie przed miesiączką poprzedni lekarz jej nie widział a ma 30mm!Szok
szurusiowa, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTorunianka to był pierwszy monitoring, to chyba ładny wynik co do torbieli to chyba nie zrobiła Ci się od stymulacji, może wcześniej lekarz nie zwrócił uwagi..hmm, aczkolwiek powinien...
Powodzenia na punkcji dziewczyny, udanych zbiorówTorunianka lubi tę wiadomość
-
Julita76 wrote:Torunianka to był pierwszy monitoring, to chyba ładny wynik co do torbieli to chyba nie zrobiła Ci się od stymulacji, może wcześniej lekarz nie zwrócił uwagi..hmm, aczkolwiek powinien...
Powodzenia na punkcji dziewczyny, udanych zbiorów
Właśnie czekam co odpisze mi doktorek. Tak właśnie mi się wydawało, że ten doktorek poprzedni co mi robił usg był nie kompetentny. Już nigdy tam nie pójde. Teraz byłam u najlepszego gin w mojej miejscowości i już go nigdy nie zmienie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Az mi się wierzyć nie chce
Lola, trzymaj się dziewczyno i walcz dalej! -
nick nieaktualny
-
Lola79 wrote:Dzięki dziewczyny za wsparcie
Niestety 2016 nie jest pomyślny. Żadnej ciąży na forum a mamy koniec lutego.
No niestety, tak to wygląda nieciekawie Pamiętam, że jak do Was dołączyłam na początku stycznia to byłam zachwycona, że tak dużo ciąż, jedna po drugiej, a teraz masz.... Może ja Wam pecha przyniosłam ?