X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Artvimed Kraków In Vitro
Odpowiedz

Artvimed Kraków In Vitro

Oceń ten wątek:
  • Torunianka Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byle były ładne komórki. Bo transfer mogę mieć później jak trzeba będzie :)

ComeToMeBaby, ewlinaaa85 lubią tę wiadomość

• Anatolka Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    Progesteron jak na ten dzień troszkę wysoki,w kolejnym badaniu może Ci przekroczyć 1,5 a wtedy po transferze w tym cyklu. Estradiol ok

Tak. Estradiol też dość wysoki już. Progesteron może się jeszcze wahać nieco, spaść trochę też jeszcze może.

&&

Torunianka lubi tę wiadomość

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • Torunianka Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje za pomoc :)

• Anatolka Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suomi, masz dziś na ivf kolejna dziewczynę, gdzie mąż ma bakterie w nasieniu - zaskoczenie. Pierwsza procedura klapa... Ci lekarze czasem... :-/

Suomi, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • Torunianka Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale jaja. Dzwonił do mnie przed chwilą lekarz. Powiedział mi, że ten progesteron jest taki wysoki przez tą torbiel. I najlepiej jakbym nie kontynuowała procedury :( Mogę jednak działać dalej ale musze się liczyć z tym, że komórki mogą być zdefragmentowane i świeżego transferu na pewno nie będzie. Ku*wa mać zawsze pod górkę!Mój mąż nie dostanie więcej wolnego bo teraz wziął 2 tyg. Idę wyć..

• szurusiowa Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jprd :/

dqprdf9ht0yzzy3d.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Torunianka wrote:
    Ale jaja. Dzwonił do mnie przed chwilą lekarz. Powiedział mi, że ten progesteron jest taki wysoki przez tą torbiel. I najlepiej jakbym nie kontynuowała procedury :( Mogę jednak działać dalej ale musze się liczyć z tym, że komórki mogą być zdefragmentowane i świeżego transferu na pewno nie będzie. Ku*wa mać zawsze pod górkę!Mój mąż nie dostanie więcej wolnego bo teraz wziął 2 tyg. Idę wyć..
    Osz kurdę. Tak się zastanawiałam własnie nad tą torbielą... I teraz pytanie czy po @ jest szansa się jej pozbyć.
    Bo jeśli tak to ja bym przerwała chyba procedurę i wznowiła ją jak nie będzie torbieli. Raz że bezpieczniej, dwa lepszy efekt, a trzy- przerwana stymulacja nie jest liczona jako procedura w programie i masz prawo do nowej, w zastępstwie.
    Jeśli to nie torbiel czynnościowa (czy jak się tam one nazywają) to powiem ci- masz zagwozdkę teraz. Tak czy inaczej kłucie się po to aby uzyskać marny efekt- słabo. Musisz się porządnie zastanowić.

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Torunianka Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tyle, że jak bym teraz działała dalej to by była szansa , że na początku czerwca bym działała z 3 procedurą. Nie mam pojęcia co zrobić. Jeśli się zdecyduje to mam dać znać lekarzowi. I w razie czego wieczorem wziasc cetrotide o ile bd za działaniem dalej.

• MonaLizzza Ekspertka

Wysłany: 26 lutego 2016, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was dziewczyny.Od dwóch dni czytam Wasze forum, przeczytałam 105 stron, aby być na bieżąco ale odpuściłam :) Trzeba sporo czasu, aby wszystko ogarnąć :)
    Mam do Was pytanie, bo jutro jadę na transfer do Artvimedu. Czy leki, które są zapisane po punkcji w dniu transferu się odstawia? Mam na 13 i nie wiem czy poranną dawkę mam przyjąć. Biorę rano encorton, duphaston, unidox i żel crinone.
    pozdrawiam Was i cieszę się, że stworzyłyście to forum. Dużo się od Was dowiedziałam.
    pozdrawiam

• Torunianka Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam ok 3 godz jeszcze na zastanowienie.. A pomysłu jak działać nadal brak. A wy jak myślicie co zrobić?

• ewa84 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MonaLizzza wrote:
    Witam Was dziewczyny.Od dwóch dni czytam Wasze forum, przeczytałam 105 stron, aby być na bieżąco ale odpuściłam :) Trzeba sporo czasu, aby wszystko ogarnąć :)
    Mam do Was pytanie, bo jutro jadę na transfer do Artvimedu. Czy leki, które są zapisane po punkcji w dniu transferu się odstawia? Mam na 13 i nie wiem czy poranną dawkę mam przyjąć. Biorę rano encorton, duphaston, unidox i żel crinone.
    pozdrawiam Was i cieszę się, że stworzyłyście to forum. Dużo się od Was dowiedziałam.
    pozdrawiam
    Leki bierzesz dalej, jutro Ci dołożą kolejne :) nie dostałas rozpiski? Na wypisie po punkcji jest wszystko :)

ewlinaaa85 lubi tę wiadomość

iv094x39ir3hgbzx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2016, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze Torunianka to bardzo trudna decyzja :( człowiek nie wie czy zrobi dobrze czy źle. Może łatwiej by było ją podjąć jakbyś miała 100% pewności że, załapiesz się na trzecią procedurę. Nie wiem co bym zrobiła w takiej sytuacji :/ bardzo Ci współczuję :(

Torunianka, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• MonaLizzza Ekspertka

Wysłany: 26 lutego 2016, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewa84 wrote:
    Leki bierzesz dalej, jutro Ci dołożą kolejne :) nie dostałas rozpiski? Na wypisie po punkcji jest wszystko :)

Dostałam rozpiskę, jest napisane "do dnia transferu"... i nie wiem czy z dniem transferu włącznie :)
    Schizuję się, bo ten żel jest dopochwowy i nie chcę się pozapychać hehe

Czytałam tu u Was, że później dostaję te przyjemne zastrzyki :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2016, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MonaLizzza wrote:
    Dostałam rozpiskę, jest napisane "do dnia transferu"... i nie wiem czy z dniem transferu włącznie :)
    Schizuję się, bo ten żel jest dopochwowy i nie chcę się pozapychać hehe

Czytałam tu u Was, że później dostaję te przyjemne zastrzyki :P
    Żelem się nie przejmuj Dr przed transferem i tak przepłucze Ci szyjkę ;)
    O tak zastrzyków jeszcze trochę będziesz miała ;)
    Powodzenia jutro!

• MonaLizzza Ekspertka

Wysłany: 26 lutego 2016, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewlinaaa85 wrote:
    Żelem się nie przejmuj Dr przed transferem i tak przepłucze Ci szyjkę ;)
    O tak zastrzyków jeszcze trochę będziesz miała ;)
    Powodzenia jutro!

Nie dziękuję :D

Ja za Ciebie też mocno trzymam kciuki. Niech fasoleczka rośnie w brzuszku i zrobi niespodziankę na dzień kobiet :)

ewlinaaa85 lubi tę wiadomość

• Vanili Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolka wrote:
    . Ci lekarze czasem... :-/

... czasem powinni zajrzeć na ovu, może by się czegoś nauczyli heh....

Suomi lubi tę wiadomość

mhsvi09kqjxi6wyb.png
    18.11/ 28.11/ 03.12/ 06.12 --> 08.12 [12/8 szt] -->13.12 [ 6/6 szt] / 14.12 mamy 4 śnieżynki ♥
    BHCG: 3dpt - 1,6 / 5dpt- 12 / 8dpt - 90 / 10dpt - 242 / 15dpt - 1874 / 23dpt - 13653
  • Lola79 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Torunianka nie zazdroszczę :( tu jakiś pech ostatnio panuje czy co? :( Witki opadają.

• Anatolka Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Torunianka wrote:

Napisz może na ivf czy któraś z dziewczyn miała stymulke z torbiela i jaki był efekt. To jest torbiel z niepeknietego pęcherzyka z poprzedniego miesiąca, tak?

ComeToMeBaby lubi tę wiadomość

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • Suomi Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolka, dzięki za wszystkie wskazówki. Spróbuję ten invag. Teraz u mnie wyszło + tych pałeczek, a wcześniej w ogóle nie było. Ale +++ to już coś! Te bakterie w nasieniu na pewno też zbadamy jak najszybciej. Zapytam jutro o to doktorka. Ciekawe co powie...

Torunianka, strasznie mi Ciebie szkoda ;( co za pech :/ może jakieś egzorcyzmy musimy odprawić na wątku, bo to jest aż niemożliwe :)
    Ciekawe czy mnie coś jutro spotka,, miłego ".

2014 - 8tc - puste jajo
    2017- synek
    2020 - córka

preg.png
  • Torunianka Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolka wrote:
    Napisz może na ivf czy któraś z dziewczyn miała stymulke z torbiela i jaki był efekt. To jest torbiel z niepeknietego pęcherzyka z poprzedniego miesiąca, tak?

Ja za 1 podejściem też miałam torbiel ale wyniki krwi były w porządku. A co do torbiela to lekarz powiedział , że są dwie możliwości. Albo nie pękniety pęcherzyk albo coś tam z ciałkiem żółtym czy jakoś tak.

‹‹ 361 362 363 364 365 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ