Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania1986 wrote:Progesteron jak na ten dzień troszkę wysoki,w kolejnym badaniu może Ci przekroczyć 1,5 a wtedy po transferze w tym cyklu. Estradiol ok
Tak. Estradiol też dość wysoki już. Progesteron może się jeszcze wahać nieco, spaść trochę też jeszcze może.
&&Torunianka lubi tę wiadomość
-
Ale jaja. Dzwonił do mnie przed chwilą lekarz. Powiedział mi, że ten progesteron jest taki wysoki przez tą torbiel. I najlepiej jakbym nie kontynuowała procedury Mogę jednak działać dalej ale musze się liczyć z tym, że komórki mogą być zdefragmentowane i świeżego transferu na pewno nie będzie. Ku*wa mać zawsze pod górkę!Mój mąż nie dostanie więcej wolnego bo teraz wziął 2 tyg. Idę wyć..
-
Torunianka wrote:Ale jaja. Dzwonił do mnie przed chwilą lekarz. Powiedział mi, że ten progesteron jest taki wysoki przez tą torbiel. I najlepiej jakbym nie kontynuowała procedury Mogę jednak działać dalej ale musze się liczyć z tym, że komórki mogą być zdefragmentowane i świeżego transferu na pewno nie będzie. Ku*wa mać zawsze pod górkę!Mój mąż nie dostanie więcej wolnego bo teraz wziął 2 tyg. Idę wyć..
Bo jeśli tak to ja bym przerwała chyba procedurę i wznowiła ją jak nie będzie torbieli. Raz że bezpieczniej, dwa lepszy efekt, a trzy- przerwana stymulacja nie jest liczona jako procedura w programie i masz prawo do nowej, w zastępstwie.
Jeśli to nie torbiel czynnościowa (czy jak się tam one nazywają) to powiem ci- masz zagwozdkę teraz. Tak czy inaczej kłucie się po to aby uzyskać marny efekt- słabo. Musisz się porządnie zastanowić. -
Tyle, że jak bym teraz działała dalej to by była szansa , że na początku czerwca bym działała z 3 procedurą. Nie mam pojęcia co zrobić. Jeśli się zdecyduje to mam dać znać lekarzowi. I w razie czego wieczorem wziasc cetrotide o ile bd za działaniem dalej.
-
Witam Was dziewczyny.Od dwóch dni czytam Wasze forum, przeczytałam 105 stron, aby być na bieżąco ale odpuściłam Trzeba sporo czasu, aby wszystko ogarnąć
Mam do Was pytanie, bo jutro jadę na transfer do Artvimedu. Czy leki, które są zapisane po punkcji w dniu transferu się odstawia? Mam na 13 i nie wiem czy poranną dawkę mam przyjąć. Biorę rano encorton, duphaston, unidox i żel crinone.
pozdrawiam Was i cieszę się, że stworzyłyście to forum. Dużo się od Was dowiedziałam.
pozdrawiam
-
MonaLizzza wrote:Witam Was dziewczyny.Od dwóch dni czytam Wasze forum, przeczytałam 105 stron, aby być na bieżąco ale odpuściłam Trzeba sporo czasu, aby wszystko ogarnąć
Mam do Was pytanie, bo jutro jadę na transfer do Artvimedu. Czy leki, które są zapisane po punkcji w dniu transferu się odstawia? Mam na 13 i nie wiem czy poranną dawkę mam przyjąć. Biorę rano encorton, duphaston, unidox i żel crinone.
pozdrawiam Was i cieszę się, że stworzyłyście to forum. Dużo się od Was dowiedziałam.
pozdrawiamewlinaaa85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKurcze Torunianka to bardzo trudna decyzja człowiek nie wie czy zrobi dobrze czy źle. Może łatwiej by było ją podjąć jakbyś miała 100% pewności że, załapiesz się na trzecią procedurę. Nie wiem co bym zrobiła w takiej sytuacji bardzo Ci współczuję
Torunianka, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
ewa84 wrote:Leki bierzesz dalej, jutro Ci dołożą kolejne nie dostałas rozpiski? Na wypisie po punkcji jest wszystko
Dostałam rozpiskę, jest napisane "do dnia transferu"... i nie wiem czy z dniem transferu włącznie
Schizuję się, bo ten żel jest dopochwowy i nie chcę się pozapychać hehe
Czytałam tu u Was, że później dostaję te przyjemne zastrzyki
-
nick nieaktualnyMonaLizzza wrote:Dostałam rozpiskę, jest napisane "do dnia transferu"... i nie wiem czy z dniem transferu włącznie
Schizuję się, bo ten żel jest dopochwowy i nie chcę się pozapychać hehe
Czytałam tu u Was, że później dostaję te przyjemne zastrzyki
O tak zastrzyków jeszcze trochę będziesz miała
Powodzenia jutro! -
ewlinaaa85 wrote:Żelem się nie przejmuj Dr przed transferem i tak przepłucze Ci szyjkę
O tak zastrzyków jeszcze trochę będziesz miała
Powodzenia jutro!
Nie dziękuję
Ja za Ciebie też mocno trzymam kciuki. Niech fasoleczka rośnie w brzuszku i zrobi niespodziankę na dzień kobietewlinaaa85 lubi tę wiadomość
-
Anatolka wrote:. Ci lekarze czasem...
... czasem powinni zajrzeć na ovu, może by się czegoś nauczyli heh....
Suomi lubi tę wiadomość
-
Torunianka wrote:Ale jaja. Dzwonił do mnie przed chwilą lekarz. Powiedział mi, że ten progesteron jest taki wysoki przez tą torbiel. I najlepiej jakbym nie kontynuowała procedury Mogę jednak działać dalej ale musze się liczyć z tym, że komórki mogą być zdefragmentowane i świeżego transferu na pewno nie będzie. Ku*wa mać zawsze pod górkę!Mój mąż nie dostanie więcej wolnego bo teraz wziął 2 tyg. Idę wyć..
Napisz może na ivf czy któraś z dziewczyn miała stymulke z torbiela i jaki był efekt. To jest torbiel z niepeknietego pęcherzyka z poprzedniego miesiąca, tak?ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
Anatolka, dzięki za wszystkie wskazówki. Spróbuję ten invag. Teraz u mnie wyszło + tych pałeczek, a wcześniej w ogóle nie było. Ale +++ to już coś! Te bakterie w nasieniu na pewno też zbadamy jak najszybciej. Zapytam jutro o to doktorka. Ciekawe co powie...
Torunianka, strasznie mi Ciebie szkoda ;( co za pech może jakieś egzorcyzmy musimy odprawić na wątku, bo to jest aż niemożliwe
Ciekawe czy mnie coś jutro spotka,, miłego ".Torunianka lubi tę wiadomość
-
Anatolka wrote:Napisz może na ivf czy któraś z dziewczyn miała stymulke z torbiela i jaki był efekt. To jest torbiel z niepeknietego pęcherzyka z poprzedniego miesiąca, tak?
Ja za 1 podejściem też miałam torbiel ale wyniki krwi były w porządku. A co do torbiela to lekarz powiedział , że są dwie możliwości. Albo nie pękniety pęcherzyk albo coś tam z ciałkiem żółtym czy jakoś tak.