X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Artvimed Kraków In Vitro
Odpowiedz

Artvimed Kraków In Vitro

Oceń ten wątek:
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lola79 wrote:
    Przed kolejnym podejściem będę piękna gładka i szczęśliwa. Nie mam już sił i ochoty na łzy i rozpacz. A języki w planie od dawna były, jednego w sumie kontynuacja. Chce zmienić pracę niezależnie od tego czy będę w ciąży czy nie...

Kometa zmień z Ewelina złą passę na forum. Teraz nadzieja w Was! :)
    Czasem taki kop od życia wychodzi na dobre. Zobaczysz, ułoży się. Odżyjesz i pełna werwy zabierzesz się od nowa do działania.

A propos przełamywania złej passy zaczynam odczuwać lekki dyskomfort :-P chcąc nie chcąc policzyłam. Betowanie wypada 3.03. Też ładna data... Gdyby był + to przyrost 5.03- w imieniny mojego m. Nawet nie śmiem marzyć o takim prezencie. Cóż, zobaczymy.

Torunianka, Lola79, Vanili, szurusiowa, ewlinaaa85 lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Lola79 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Torunianka wrote:
    Lola zgadza się teraz musi i nie ma innego wyjścia :) A co do tego wyjścia awaryjnego to w regulaminie było napisane, że na punkcji musi być koniecznie ktoś z Tobą bo samej nie mogą puścić do domu po narkozie.
    Ach no tak. W razie czego mam tylko 100 km do kliniki :)

Torunianka lubi tę wiadomość

• Lola79 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Czasem taki kop od życia wychodzi na dobre. Zobaczysz, ułoży się. Odżyjesz i pełna werwy zabierzesz się od nowa do działania.

A propos przełamywania złej passy zaczynam odczuwać lekki dyskomfort :-P chcąc nie chcąc policzyłam. Betowanie wypada 3.03. Też ładna data... Gdyby był + to przyrost 5.03- w imieniny mojego m. Nawet nie śmiem marzyć o takim prezencie. Cóż, zobaczymy.
    Ja juz tych kopow od życia mam w nadmiarze. ..
    Na szczęście do tej pory byłam jak kot i zawsze spadałam na 4 łapy. Tylko po tych wszystkich akcjach zaczynam myśleć że ogarnia mnie znieczulica bo mało co mnie już rusza :/ Pancerz doświadczeń chroni mnie przed emocjami czasem. .

• Anatolka Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Torunianka wrote:
    W hotelu i tak bd zostawać. :)
    Noo było nie ciekawie; zemdlałam, wymiotowałam itp
    Byle teraz takich przygód nie było..

Uprzyj się na leki przeciwwymiotne. Mnie raz nie dali. Było przykro. Znam ten ból... Każdy następny raz miałam i nic mi nie było :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2016, 20:58

Torunianka, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • Torunianka Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lola79 wrote:
    Ach no tak. W razie czego mam tylko 100 km do kliniki :)
    Bardzo dziękuje :)

• Torunianka Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolka wrote:
    Uprzyj się na leki przeciwwymiotne. Mnie raz nie dali. Było przykro. Znam ten ból... Każdy następny raz miałam i nic mi nie było :-)
    Mam taki zamiar. Choć za 1 razem też chciałam ale nie chcieli mi dać :(

• ewa84 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Torunianka wrote:
    Dlaczego??
    Mi nie chcieli dac dodatkowego środka przeciwbólowego :p a ładnie prosiłam :p

iv094x39ir3hgbzx.png
  • Anatolka Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Torunianka wrote:

Ja też prosiłam, słyszał anestezjolog i stwierdził, że to delikatna narkoza i nic mi nie będzie. Żałuję tylko, że nie zarzygalam im połowy kliniki wtedy, tylko w domu mnie męczyło :-/ następnym razem powiedziałam prowadzacemu, że ma to załatwić skutecznie. Miałam zawsze w uwagach wpisane, że mają mi podać.

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • Torunianka Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewa84 wrote:
    Dlaczego??
    Mi nie chcieli dac dodatkowego środka przeciwbólowego :p a ładnie prosiłam :p
    Powiedział, że to bardzo krótka narkoza i nic mi nie powinno być. Choć ja od początku mówiłam, że źle reaguje.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2016, 21:49

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Torunianka... Wysłałabym ci ołówek, ale biorę poprawkę że w emocjach jesteś. Choć może jednak? ;-)

c5e015d88e.png
  • Torunianka Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Torunianka... Wysłałabym ci ołówek, ale biorę poprawkę że w emocjach jesteś. Choć może jednak? ;-)
    Oj tam oj tam.. Cały czas myślę o tym co mi doktorek powiedział. I nie patrze jak pisze :)

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Torunianka wrote:
    Oj tam oj tam.. Cały czas myślę o tym co mi doktorek powiedział. I nie patrze jak pisze :)
    Ale widzę, że się poprawiasz a to łagodzi wymiar kary ;-)
    Pewnie że masz teraz gonitwę myśli. Nie zadreczaj się, stres ci nie pomoże. Wypocznij.

c5e015d88e.png
  • Torunianka Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgadza się Kometa. Co ma być to będzie. Teraz już nic więcej zrobić nie możemy.

• szurusiowa Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może byś jutro powtórzyła sobie ten progesteron? A nóż widelec wynik Cię uspokoi :s

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2016, 22:27

dqprdf9ht0yzzy3d.png
  • Torunianka Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2016, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szurusiowa wrote:
    Może byś jutro powtórzyła sobie ten progesteron? A nóż widelec wynik Cię uspokoi :s
    Powtórze w poniedziałek. I nawet się zastanawiam czy nie zrobić 2 razy tzn w 2 różnych labolatoriach. Może wyjdzie jakimś cudem mniejsze..

szurusiowa lubi tę wiadomość

• Kaczorek Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2016, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny.Witam się bo zaczynamy druga procedurę.
    Pierwsza była udana ale niestety ciąża obumarła.
    Mieliśmy dać sobie spokój, ale okazało się że znalazły się jeszcze fundusze z rządówki.Zmieniliśmy klinikę i startujemy.
    Jestem zapisana na 14 marca na USG i myślę że wtedy dostanę już leki.
    Mamy wszystkie badania, pozostaje tylko czekać
    Pozdrowienia dla wszystkich.

ComeToMeBaby lubi tę wiadomość

3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
    31.03.2016 punkcja, (13 zarodków)
    5.04.2016 transfer 2 zarodków ( 4 śnieżynki),jedno <3
    f2w3yx8dqelvgt49.png
  • Suomi Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2016, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny! Ja juz PO. Przyjmowała mnie dr Krysta i musiałam jej opowiadać wszystko od początku (bakterie itd.) i musiała wszystko skonsultować z Chrustem. Na szczęście dał zielone światło :) na usg wszystko pięknie, wiec rozpisala stymulację. Powiedziała, że zaczniemy od małych dawek ze względu na moją wysoką rezerwę. Mam menopur 150, a później jakiś cetroside 0,25. Oprócz tego do miesiączki fluo... (nie mogę doczytać nazwy) na te bakterie. Pytałam czy mąż ma zrobić posiew, to odpowiedziała, że nie zaszkodzi :)
    A więc ten... Czekam do @ i zaczynam :) a już teraz zaczynam się stresować.

Anatolka, ewlinaaa85, szurusiowa, ComeToMeBaby, Kayaa, ewa84, Torunianka lubią tę wiadomość

2014 - 8tc - puste jajo
    2017- synek
    2020 - córka

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2016, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suomi to wspaniałe wieści ;) teraz nic tylko odliczać do @ powodzenia!

Suomi lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2016, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczorek rozumiem że, startujecie w Artvimedzie :) powodzenia tak czy siak ;)

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2016, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczorek, witaj :-) masz bardzo polityczny nick ;-) średnio chyba pasujący do ivf hyhyhy żarcik taki. Współczuję przejść, pocieszające że w takich przypadkach można było próbować nadal w rządówce. Życzę powodzenia, skąd się przenosiłaś i kiedy składałaś papiery?

ewlinaaa85, Vanili lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
‹‹ 363 364 365 366 367 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ