Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
Lola79 wrote:Przed kolejnym podejściem będę piękna gładka i szczęśliwa. Nie mam już sił i ochoty na łzy i rozpacz. A języki w planie od dawna były, jednego w sumie kontynuacja. Chce zmienić pracę niezależnie od tego czy będę w ciąży czy nie...
Kometa zmień z Ewelina złą passę na forum. Teraz nadzieja w Was!
A propos przełamywania złej passy zaczynam odczuwać lekki dyskomfort chcąc nie chcąc policzyłam. Betowanie wypada 3.03. Też ładna data... Gdyby był + to przyrost 5.03- w imieniny mojego m. Nawet nie śmiem marzyć o takim prezencie. Cóż, zobaczymy.Torunianka, Lola79, Vanili, szurusiowa, ewlinaaa85 lubią tę wiadomość
-
Torunianka wrote:Lola zgadza się teraz musi i nie ma innego wyjścia A co do tego wyjścia awaryjnego to w regulaminie było napisane, że na punkcji musi być koniecznie ktoś z Tobą bo samej nie mogą puścić do domu po narkozie.
Torunianka lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Czasem taki kop od życia wychodzi na dobre. Zobaczysz, ułoży się. Odżyjesz i pełna werwy zabierzesz się od nowa do działania.
A propos przełamywania złej passy zaczynam odczuwać lekki dyskomfort chcąc nie chcąc policzyłam. Betowanie wypada 3.03. Też ładna data... Gdyby był + to przyrost 5.03- w imieniny mojego m. Nawet nie śmiem marzyć o takim prezencie. Cóż, zobaczymy.
Na szczęście do tej pory byłam jak kot i zawsze spadałam na 4 łapy. Tylko po tych wszystkich akcjach zaczynam myśleć że ogarnia mnie znieczulica bo mało co mnie już rusza Pancerz doświadczeń chroni mnie przed emocjami czasem. . -
Torunianka wrote:W hotelu i tak bd zostawać.
Noo było nie ciekawie; zemdlałam, wymiotowałam itp
Byle teraz takich przygód nie było..
Uprzyj się na leki przeciwwymiotne. Mnie raz nie dali. Było przykro. Znam ten ból... Każdy następny raz miałam i nic mi nie byłoWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2016, 20:58
Torunianka, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Torunianka wrote:Mam taki zamiar. Choć za 1 razem też chciałam ale nie chcieli mi dać
Ja też prosiłam, słyszał anestezjolog i stwierdził, że to delikatna narkoza i nic mi nie będzie. Żałuję tylko, że nie zarzygalam im połowy kliniki wtedy, tylko w domu mnie męczyło następnym razem powiedziałam prowadzacemu, że ma to załatwić skutecznie. Miałam zawsze w uwagach wpisane, że mają mi podać. -
ewa84 wrote:Dlaczego??
Mi nie chcieli dac dodatkowego środka przeciwbólowego :p a ładnie prosiłam :pWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2016, 21:49
-
Torunianka wrote:Oj tam oj tam.. Cały czas myślę o tym co mi doktorek powiedział. I nie patrze jak pisze
Pewnie że masz teraz gonitwę myśli. Nie zadreczaj się, stres ci nie pomoże. Wypocznij.Torunianka lubi tę wiadomość
-
szurusiowa wrote:Może byś jutro powtórzyła sobie ten progesteron? A nóż widelec wynik Cię uspokoi
szurusiowa lubi tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny.Witam się bo zaczynamy druga procedurę.
Pierwsza była udana ale niestety ciąża obumarła.
Mieliśmy dać sobie spokój, ale okazało się że znalazły się jeszcze fundusze z rządówki.Zmieniliśmy klinikę i startujemy.
Jestem zapisana na 14 marca na USG i myślę że wtedy dostanę już leki.
Mamy wszystkie badania, pozostaje tylko czekać
Pozdrowienia dla wszystkich.ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
31.03.2016 punkcja, (13 zarodków)
5.04.2016 transfer 2 zarodków ( 4 śnieżynki),jedno
-
Hej Dziewczyny! Ja juz PO. Przyjmowała mnie dr Krysta i musiałam jej opowiadać wszystko od początku (bakterie itd.) i musiała wszystko skonsultować z Chrustem. Na szczęście dał zielone światło na usg wszystko pięknie, wiec rozpisala stymulację. Powiedziała, że zaczniemy od małych dawek ze względu na moją wysoką rezerwę. Mam menopur 150, a później jakiś cetroside 0,25. Oprócz tego do miesiączki fluo... (nie mogę doczytać nazwy) na te bakterie. Pytałam czy mąż ma zrobić posiew, to odpowiedziała, że nie zaszkodzi
A więc ten... Czekam do @ i zaczynam a już teraz zaczynam się stresować.Anatolka, ewlinaaa85, szurusiowa, ComeToMeBaby, Kayaa, ewa84, Torunianka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kaczorek, witaj masz bardzo polityczny nick średnio chyba pasujący do ivf hyhyhy żarcik taki. Współczuję przejść, pocieszające że w takich przypadkach można było próbować nadal w rządówce. Życzę powodzenia, skąd się przenosiłaś i kiedy składałaś papiery?
ewlinaaa85, Vanili lubią tę wiadomość