Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny mamy 3 zarodki teraz dopiero się martwie...
szurusiowa, ComeToMeBaby, Lola79, Torunianka, migot_ka, Suomi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Przenieśliśmy dokumentację z Parens w maju 2015.
Kazano nam odczekać 3 miesiące po poronieniu i skontaktować się z nimi.
Jakoś tak zwlekaliśmy trochę bałam się tez powtórki sytuacji.
Potem ta decyzja o wstrzymaniu refundacji i coś mnie tchnęło żeby zadzwonić zapytać czy jeszcze jest szansa.
Poinformowano nas że nie prowadzą juk kwalifikacji ale jako "starzy" pacjenci z kwalifikacją zostaniemy przyjęci.
Dalej nie jestem w 100% przekonana, ale to ostatnia szansa a nie wykorzystane okazje lubią się mścic
ComeToMeBaby, ewlinaaa85 lubią tę wiadomość
3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
31.03.2016 punkcja, (13 zarodków)
5.04.2016 transfer 2 zarodków ( 4 śnieżynki),jedno
-
Kaczorek wrote:Czesc dziewczyny.Witam się bo zaczynamy druga procedurę.
Pierwsza była udana ale niestety ciąża obumarła.
Mieliśmy dać sobie spokój, ale okazało się że znalazły się jeszcze fundusze z rządówki.Zmieniliśmy klinikę i startujemy.
Jestem zapisana na 14 marca na USG i myślę że wtedy dostanę już leki.
Mamy wszystkie badania, pozostaje tylko czekać
Pozdrowienia dla wszystkich. -
Lola79 wrote:Dziewczyny lekarz mi do tej pory nic nie odpisał. Info wysłałam wczoraj po 11:00.
Ponowic mojego e-maila? Leki oczywiście odstawiłam i czekam na @. Ale chcę wiedzieć co dalej. . -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLola79 wrote:Dziewczyny lekarz mi do tej pory nic nie odpisał. Info wysłałam wczoraj po 11:00.
Ponowic mojego e-maila? Leki oczywiście odstawiłam i czekam na @. Ale chcę wiedzieć co dalej. .Vanili lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny