Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
A i jeszcze w tych dokumentach co dr dawał jest tam taki papier 'Umowa na przechowywanie zarodków' i jest tam napisane że przechowywanie zarodków przez pierwszy rok jest bezpłatne. W każdym kolejnym roku wynosi te 600zl. Wiec nie wiem czy tak to jest hmm
-
ewa84 wrote:Nniby przez rok ake dla nas do 30 czerwca bo program się kończy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny, nadrobiłam Was trochę, ale mam urwanie głowy...
Przez wyjazdy do Krk narobiłam sobie tyle zaległości w pracy, że nie ogarniam...
Po za tym jestem zmęczona...nocne wyjazdy, zero snu, powroty w nocy, a rano do pracy na 12 godz...
W domu też coś trzeba ogarnąć, bo skończyły się czyste skarpetki :p
Do dziś jestem strasznie obolała...od 3 dni strasznie boli mnie podbrzusze do tego stopnia, że nie mogę siadać...brzuch jest trochę opuchnięty, a po narkozie w samochodzie myślałam, że zejdę...nie wymiotowałam, ale miałam straszne nudności i było mi nie dobrze...
A teraz najlepsze wiadomości...
Dzwoniła Pani embriolog...
Z pobranych 9 komórek 2 odpadły, więc zostało 7. Zgodnie ustawą wszystkie 6 ładnie sięzapłodniło...
Mam nadzieję, że w takiej ilości dotrwają do środy...
Zmykam dalej do pracy...Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2016, 19:02
Torunianka, ewlinaaa85, pabelka88, szurusiowa, Suomi, ewa84, ComeToMeBaby, Fiona12, Lonia lubią tę wiadomość
-
Pabelka... wiesz, że ja za Ciebie też... idziemy razem jak burza
Torunianka, mam nadzieję, że podjęłaś słuszną decyzję...sama raczej zdecydowałabym tak samo! Trzymam mocno kciuki - będzie dobrze!
Torunianka, pabelka88 lubią tę wiadomość
-
Torunianka wrote:Migotka Gratuluje takiego wyniku. Oby tak dalej
Dziękuje za kciuki Oby tylko jajec w poniedziałek było dużo i dużych a prg niski..
Trzymam kciuki za niski progesteronTorunianka lubi tę wiadomość
-
Migotka, Pabelka trzymam za Was kciuki - razem do rozwiązania jajnik w jajnik
Torunianka, za Twój niski pr i duże jajka tez trzymam kciuki:)
Ja dopiero dotarłam do domu... ale jestem wykończona. Po drodze wstąpiłam do mamy, która mieszka na Śląsku i do tego brzuch mi pęka z przejedzenia. Muszę teraz wrócić do Waszych postów sprzed kilkudziesięciu stron, żeby poczytać o dawkowaniu menopuru i reszty, bo wtedy mi to jeszcze mało mówiło, a teraz muszę się zainteresować. Pamiętam tylko, że śmierdzi jak mocz starych babewlinaaa85, pabelka88, Torunianka, ComeToMeBaby, Fiona12, migot_ka lubią tę wiadomość